Szextörténetek Szexhírek

Egy balatoni kalandunk (grupi, négyes szex)

Bujálkodó Borci szextörténete
Ime egy erotikus kalandunk még a régvolt időkből. Itt még csak kóstolgattuk a határainkat, s megfogalmazódtak bennünk olyan gondolatok, amiket akkor még kimondani nem igen mertünk. Egy Balatonparti üdülőben volt egy négyes szex-kalandunk.Már vagy tizenöt éve ennek. Egy nyáron elmentünk a balatonhoz nyaralni egy baráti házaspárral. Két külön szoba, de nappal azért át-átmentünk egymáshoz szomszédolni, ha éppen nem strandoltunk vagy csónakáztunk. Egyik este lennt a parton (hozzáteszem, ez egy zárt üdülőház volt) eszünkbe ötlött, milyen jó lenne együtt meztelenül megmártózni a balatonban, amolyan "éjszakai fűrdőzés" gyanánt. Mindenki benne volt, így levetkőztünk. Titkon mindenki figyelte a másik pár ellenkező nemének szerszámait, domborulatait, stb. :-)
Bementünk a vízbe, s láttuk, hogy két férfi társunk hímvesszője igen csak merevedni és növekedni kezdett a hideg víz ellenére, miközben persze a mi mellbimbóink is szép keményre bedurrantak. Mindeki izgult rendesen.

Az idillt nem tudtuk soká élvezni, mert az éjszaka ellenére pár gyerek lejött a szállóból így gyorsan kijöttünk a vízből és felvettük fürdőruháinkat. Még beszélgettünk egy jó ideig lent a parton minden féléről, többek közt a megzavart nudizásunkról is jókat nevetgélve. Aztán felmentünk (mindenki a saját szobájába) és lefeküdtünk.

Másnap hamar eltelt a délelőtt. Majd a délután is. Strandolgattunk egész nap. Mikor a vacsorára készülődtünk, párom a szobánkba ment, a barátnőm meg mondta nekem, nem-e mennék el vele tusolni a tetőn lévő nyílt zuhanyzóba. Mondtam, miért ne!? :-) Férje is elment a szobájukba, mi pedig felmentünk tusolni. Már félig lezuhanyoztunk, amikor egyszer csak megjelent az ajtóban a férje egy szál törölközőben és azt mondta, most ő is lezuhanyozna velünk. Egyáltalán nem volt zavarban, nem úgy, mint én. Tutira elpirosodtam. :-)
Azt mondja: - Úgyis látott már meztelen nőt, meg én is láttam már férfi farkat, ráadásul a meghiusult éjszakai nudi-fürdőzésnél már mindegyőnk látta a másikat, úgyhogy...
S azzal a mozdulattal lerántotta magáról a törölközőt elővillantva férjeménél nagyobb farkát. Aztán belépett hozzánk a zuhany alá. Kezeimet (melyekkel a melleimet takartam el hirtelenjében), kezdtem szép lassan leengedni és megpróbáltam alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Nem is emlékeztem, hogy ekkora farka van, igaz a sötétben minden másként látszott előző este.

Mikor lezuhanyoztunk, a férj mondta, kérdezzem már meg a férjemet, nem lennénk-e benne egy ilyen közös szexcsatában, persze mindenki csak a saját párjával. Én beleegyeztem, s később megkérdeztem a férjemet is. Ő is beleegyezett hamar, így azzal üzentünk nekik, hogy átmentünk hozzájuk este. Amint kinyitották az ajtót, tudták, hogy a válaszunk IGEN. Ettöl függetlenül elöször mindegyönk zavarban volt, pedig ők elmondták, hogy ilyet nem elöször csinálnak. Szép lassan levetköztünk és egymást méregettük.
Aztán Robi (a másik pár férfitagja) elkezdett propellerezni a farkával hogy egy kicsit oldja a hangulatot. Kezdeményezése sikerrel járt, mert mi nők egyből felnevettünk, s láttuk páromon is a felszabadultságot egy vigyorral kifejezve. :-)

A szobában három ágy volt. Robi és Anett a saját ágyukra mentek, a maradék kettőböl pedig mi is kiválasztottuk a magunkét, - az Anettékhoz legközelebbit. Emlékszem, lefeküdtem az ágyra hanyatt és egyböl feléjük néztem. Anett is hanyatt feküdt, Robi pedig elkezdte vadul nyalni a punciját. Párom szájon csókolt, majd a nyakamat kezdte csókolgatni, fülcimpáimat picit megharapdálni, majd ment lefelé lassan haladva. Mikor elérkezett melleimhez, azokat is csókokkal árasztotta el, bekapta pattanásig feszült mellbimbóimat és rágcsálni, szopni kezdte, néha pedig nyelve hegyével játszadozott velük. Iszonyú kéj tört rám, s ahogy éreztem, őrá is, mert erőteljesen vonaglani kezdtünk, amikor hallani kezdtük a másik ágyon szeretkezők nyögéseit, a pina nyalásának cuppogó hangjait.

Én nem bírtam tovább, mondtam Ferinek (férjem), hogy dugja belém faszát és keféljen. Közben fejét felfelé húztam, mert már készült lefelé a puncim nyalásához. Nagyon kemény volt a farka. Azt hittem szétrepedek, amikor belém dugta. Már nagyon nedves voltam, s az ő farka is könnyezte az előváladékot. :-) Úgy keféltünk hogy az ágy reccsent egy nagyot, s utána folyamatosan nyikorgott minden egyes lökésnél. Közben a másik pár is helyet cserélt, s Anett ráült lovaglóban Robira. Nyögéseik egyre erősebbek lettek. Eszembe jutott akkor, hogy mindezt hallhatja a többi nyaraló is.
Mi nem bírtuk sokáig, s hamar elmentünk. Mivel akkoriban amúgyis rá voltunk állva a gyerek-témára, így nem védekeztünk sehogy, párom belém élvezett. Éreztem, ahogy a spermája nagy erővel lüktetve spriccel fel egész a méhszájamig. Nagyon jó volt! Gondolom a kihegyezett kéjes helyzet hozta belőle elő ezt az erőteljes ejakulálást, mert amúgy ennyire nem szoktam érezni. Nem sokkal utánunk Robiék is elmentek. Na, hát ők aztán egyáltalán nem zavartatták magukat. Kéjesen élvezve, nagyon hangosan mentek el. Aztán megint megfordultak, Robi Anett lába közé helyezkedett és úgy tette be neki farkát. Nagy erővel tolta be neki, minden egyes mozdulátnál növelve egy picit a sebességen és a dugás erején. Én odamentem a szoba közepén lévő egyik fotelhez és feltérdeltem rá kutyapózban. Kicsit be is pucsítottam a drágámnak. Hátranéztem, s szemem megakadt Robin, akinek majd kiesett a szeme, annyira leste a nyitott és már megkefélt pinámat, miközben vadul baszta a feleségét. Talán észre sem vette, de közben megnyalta a szája szélét. Talán még mást is látott. Lehet, hogy a kijáratomnál megjelent egy kis sperma is? :-) Odanyúltam, s valóban volt ott egy kevés, ami már csöpögött volna le. Középső ujjammal visszanyomkodtam puncikámba, miközben párom is oda ért már. Nem nagyon kellett unszolni, hamar berakta és vadul dugni kezdett hátulról. Csak úgy csattogott a pinám a sok gecitől. Hiába, persze megint hamar elmentünk. Ki bírja ilyen kéjek közepette? :-)

Annyira jó volt, hogy nem is emlékszem Anették mikor mentek el ismét. Mi visszamentünk az ágyunkra. Robiék már egymás mellett feküdtek . Én lefeküdtem, széttárt lábakkal, mert láttam Ferim szemein, hogy még nem akarja befejezni. Ő behajolt a lábam közé és serényen nyalni kezdte teleélvezett puncimat. Éreztem, hogy nagyon élvezte nyalni a saját gecijét a forró puncimból. Istenem, mint egy kutya a vizet, úgy lefetyelte. Nagyokat nyelve és nagyokat nyalva! Mégegyszer elmentem. Egy nagyon picit pihentem, ő mellém feküdt. Aztán felkeltem és elkezdtem szopni a farkát, melyen még éreztem a gecijének ízét. Felhúztam a fitymáját teljesen, farka ekkor felágaskodott. A fityma alol a makk alsó részén előbukkant kevés sperma darab. Rábuktam s nagy élvezettel szoptam neki - szó szerint - szárazra a farkát...., aztán ő is elment. A spermája gejzírként tört ki belőle megint. De nem a számba, hanem saját magára.

Nagyjából ennyi volt, amennyire emlékezek. Mondjuk, erre szerintem nagyon sokáig fogunk emlékezni. Azt megbeszéltük akkor párommal, hogy az addig rendben van, hogy mások elött szetetkezünk egymással, de hogy párcsere legyen, az semmiképpen sem fér bele. Férjem is így gondolta, pontosabban akkor ezt mondta, de ma már tudom, hogy benne ez a "közös közösülés" újabb kapukat nyitott ki tudat alatt.

Másnap a vendégek közül néhányan furcsán néztek ránk,..., sejtettük, hogy miért.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 12851 alkalommal olvasták Bujálkodó Borci szextörténetét és 67 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák