Szextörténetek Szexhírek

A második hármas dugásunk (hetero szex)

Bujálkodó Borci szextörténete
Ismét megtörtént, hogy eljött hozzánk régi szerelmem, s ketten basztak meg a hétvégén. Egyszerre ketten is dugtak, megbilincselve, de másnap még az autóban is szétkeféltek.Hihetetlen, ami történt! Bujálkodó kaland. Nem is tudom hol kezdjem, - na jó, tudom, a legelején. Annyira fel vagyok dobódva! :-)

Én azt hittem, hogy ez a második találkozás már nem lesz annyira izgalmas, nem nyújt sok újat azon kívül, hogy viszünk bele új dolgokat, hiszen úgymond megszoktam Józsi testét és talán már nem hat az újdonság erejével. De nem így történt. Ráadásul az én drágám olyan meglepetést szervezett, amire aztán tényleg nem számítottam. :-)

Párom ötlete az volt, hogy a Józsit már úgy várjam, hogy ki vagyok kötözve, s szemem pedig bekötve. Így is tettünk, mert jó ötletnek és izgató helyzetnek találtam én is. Józsi fél hatra ígérte magát pénteken, így elötte lezuhanyoztunk, majd párom kötött egy zsineget a függönykarnis tartójára. Azon átvetette a bilincset, s mindkét kezemet felbilincselte oda. Bár nem nyújtózkodtam (hiszen az fárasztó lett volna), de ott álltam laza testtartásban, kezeim pedig az égben a plafon felé nyújtózkodtak. A drágámon csak egy törölköző volt, rajtam pedig egy fekete csipkés franciabugyi, meg egy fekete mellemelő, melyből a mellbimbóim kilátszottak, s most hegyesen és keményen meredtek előre. Hozzáteszem, ekkor már a bugyim nedvesedni kezdett, mert éreztem, ahogy a puncim váladékozik. Pár percet kellett csak így eltöltenem, s már szólt is a kapucsengő. Párom felengedte Józsit, majd beszaladt hozzám. Azt mondta: - Ne aggódj szívem! És ne feledd, bármi, akármi is fog ezután történni, bízhatsz bennem. Bízz bennem! Szeretlek!
Ezek voltak utolsó szavai, majd a szemeimre húzta a fekete szemfedőt. Hallottam, ahogy kimegy a bejárati ajtóhoz és beengedi Józsit. A szobaajtót behajthatta, mert halkabban hallottam őket. Valamit beszéltek, de nem értettem mit. Talán még direkt halkan is beszéltek. Izgató volt a helyzet nagyon, maga az hogy ennyire kiszolgáltatott vagyok, hogy nem látok, de még meg is vagyok kötözve, láncolva. De ez csak a kezdet volt...

Hallottam ahogy bejöttek a szobába. Aztán férjem megszólal:
- Na itt van. Most azt tehettek vele, amit csak akartok!
Mondom magamban, mi van??? "Tehettek"??? Mi??? Hogy nem csak a Józsi van itt, hanem még valaki, talán egy barátja???? Ez lett volna az ő meglepije? Meg talán a férjemé is?
A hátamon végig futott a hideg, éreztem, hogy lúdbőrözök. Furcsa érzések kavarogtak bennem. Dühös is voltam a férjemre, hogy ilyen helyzetbe állított, de ugyanakkor kezdett felforrósítani is a vágy, hogy most már két idegen (összesen három) pasi bámult engemet meztelenül. Szívem hevesebben kezdett verni, lábaim valahogy remegni és kicsit zsibbadni kezdtek. Úgy éreztem, nem bírnak tartani és összerogyok de persze a kötél az tartott. Dühöt éreztem, és ugyanakkor erős vágyat, mintha valami húzna engem lefelé a pokol tüzes, baszáshoz való forró vággyal átitatott bugyrába. Úgy éreztem magamat, mint egy darab hús, amit a férjem - mint valami kéjenc uralkodó - csak úgy hanyagul odadobott az éhes, kiéhezett ebeknek, melyek már fogcsikorgatva várják a vacsorát. Közben másik felem meg elképzelte a három pasit teljesen meztelenül, ahogy álló, engemet felnyársalni vágyó kőkemény falloszukat rám szegezve közelednek felém. Ne tudjátok meg, milyen érzés volt. Vagy inkább tudjátok meg?... ;-)
Vegyes érzelmek kaptak lángra bennem, a jó és a rossz hadakozott egyszerre. Legszívesebben kimondtam volna a szót, hogy "PIPACS"!, de valami bennem nem engedte. Egy hang azt súgta, még várjál Borci, még várjál. Biztos nem a lelkiismeretem volt az. A torkom is kezdett száradni már, amikor közelről hallottam férjem szavait. Azt mondta:
- Bízz bennem! Én most csak nézlek benneteket, de itt leszek, ne aggódj!
Szavai megnyugtatóan hatottak. Készen álltam a rám váró dolgokra. Aztán hallottam hogy elhátrál valamerre az ajtó felé. Talán onnan fog figyelni, gondoltam.

És akkor elkezdődött.
Éreztem ahogy kezek kezdik simogatni mellbimbóimat, majd kiszabadítva a mellemelőből, a melleimet is. Aztán valaki megcsókolt. Éreztem, ez Józsi volt. Ekkor egy kicsit megnyugodtam. Legalább Józsi ismerős volt. Ugyanakkor izgatott az új, a másik pasi. Vajon milyen lehet. Csak a kezeit éreztem, ahogy melleimet, majd lefele haladva a combjaimat simogatják. Ekkor megint végigszaladt testemen a hideg. Éreztem, ahogy sikos, nedves farka hátsómhoz dörgölőzik. S az illata! Te szent ég, olyan jó illata volt! Nem tudom, milyen parfüm volt rajt, de nagyon finom fás-édes illat volt. Szinte már az illatától megkívántam, magamban akartam érezni őt is. Az idegent.

Aztán Józsi levette számról a száját és a nyakamat kezdte csókolni hátrafelé haladva, majd a vállaimat, le a gerincem mentén egészen a popsimig. Ekkor a másik férfi előre jött, melleimet simogatta, s közben behatolt nyelvével a számba. Hasonlóan csókolt, mint a férjem, de mégis más volt. Érzéki, s ugyakkor vad, tekintélyt parancsoló. Olyan pasi benyomását keltette bennem, mint aki mindig megkapja azt, amit akar. Én sem bírtam ellenállni neki, hagytam, hogy nyelve a szabad útját járja a számban, s onnan néha kitörve végignyalja ajkaimat (olykor beharapdálva), a nyakamat, majd visszatérve még az orrlyukamba is bekígyózzon. Esküszöm, ott álló helyzetemben majdnem összepisiltem magamat. Ez valami iszonyat jó volt. Kurvára élveztem, ez az igazság! :-)

Aztán az idegen pasi benyúlt a lábaim közé és ujjaival kicsit dúrván végigmasszírozta lenti ajkaimat, majd benyomta két ujját tövig a vaginámba. Istenem, hogy becsúsztak! Ujjhegyei a hüvelyem gyürűs falát tapogatták, majd ki-be járkálltak a széttágult kapun. Lábaimat egyre széjjelebb terpesztettem, jelezve neki, hogy szabad utat adok neki. Ekkor a hátam mögött lévő Józsi belülről megragadta combjaimat és kicsit hátrább húzta azokat, majd éreztem, ahogy feje bekúszik a lábaim közé és nyalni kezdte a puncimat, amiben még benne matattak az idegen pasi ujjai. Ekkor az kihúzta újjait és eltávolodott tőlem. Gondolom, átadott engemet Józsinak. Józsi csak lefetyelt és néha meg-megújazott a nyalás közben. Komolyan mondom, szinte teljesen szétfolytam ott. A puncimból már patakokban folyt a nedűm. Eszembe jutott párom. Vajon ő mit csinálhat most? Gondolom néz minket és huzkodja a bőrt a farkán. De nem sokáig tudtam ezen gondolkodni, mert a lábam között átjött Józsi, abbahagyva a nyalást, majd felemelkedett. Kezeivel végig simította combjaimat, derekamat, melleimet, majd felfelé haladva a hónaljamat, míg végül el nem érte megbilincselt kezeimet. Ott ujjait próbálta összefűzni az enyéimmel, s így, ahogy ott álltunk összesimulva, éreztem, ahogy meredező farka betolakodik a lábaim közé és a pinám száját veregeti. Mintha csak kopogott volna, hogy engedjem be. :-)
Ekkor mögém lépett valaki. A bódító illatárol tudtam, hogy az idegen az. Kezeivel megfogta a combjaim belső oldalát, majd szép lassan elkezdte felemelni őket. Lábaim elemelkedtek a szőnyegtől, s ezzel együtt emelkedtem én is, s közben lábaim mégjobban nyíltak szét szabad utat adva ezzel Józsi kemény falloszának. Éreztem hátul az idegen álló farkát is. Tuti, hogy néha összért a Józsiéval, mert az is bekandikált párszor a pinám felé hátulról. Ezek szerint nem zavarta a két pasit, hogy farkuk néha összecsattant mint két párbajhős feszes kardja.
Aztán Józsi elengedte kezeimet és lenyúlt. Szerintem a farkát foghatta meg, hogy a puncimba irányítsa, mert a következő pillanatban az idegen pasi szó szerint szinte ráhúzott engemet a Józsim faszára. Ez valami csodálatos, fantasztikus érzés volt, már majdnem ettöl elmentem. A farka simán becsúszott, persze nem csoda, amilyen nedves voltam, nem különben a Józsi farka. Józsi végigsimogatta a popsimat, majd a combjaim alá nyúlva már ő tartott és ritmikusan huzogatott a faszán. Hát kell-e mondanom? El is mentem egyböl, de iszonyatosat élvezve. Olyan hangos voltam, hogy Józsi egyből belecsókolt a számba, hogy nyelvével tömje be, de így is ziláltam rendesen. S persze ő csak kefélt tovább, nem állt meg.
Aztán valami hideget éreztem a popsimnál. Próbáltam beazonosítani. Valami zselészerű anyag lehetett. Ekkor megvilágosodott elöttem: ez tuti sikosító. Miközben Józsi rendíthetetlenül kefélt, azon járt a fejem hogy ha fájni fog, azt már tényleg nem hagyom és kimondom a PIPACS-ot. Az idegen benyúlt finoman a segglyukamba. Éreztem, ahogy ujjával keni szét benne a sikosítót. Szerencsére finoman csinálta, először csak egy, majd kettő, s végül három ujjal tágította. Eszembe jutott, hogy fürdés előtt kaksiztam, így talán nem éri valami barna meglepetés. :-)
Aztán ujjait kihúzta, majd megéreztem a makkja hegyét a bejáratnál. Gondolom azon is lehetett jó sok sikosító, mert nagyon csúszott. Finoman kezdte betolni, először csak a makkot, majd ki-be tologatva játszott vele egy kicsit, jól átkenve az egészet, majd egyre mélyebbre tolta. És akkor az az érzés! Istenem! A két fasz, ahogy mozgott bennem! Még soha nem éreztem ilyent ezelőtt. Éreztem, ahogy a két lüktető farok belül szinte összeért a két járat falán keresztül. Biztos, hogy ők is érezték ezt. Ahogy bekötött szemmel, megbilincselve ott simúltam két pasi között, akik egyszerre dugtak, az valami mennyei volt. És most nem fájt a popsim sem, simán csúszott benne az idegen farka. Biztos jó sok sikosítót használt. Így tényleg nem volt semmi gond, pedig bennem volt a félsz, hogy mikor nyilal bele. De nem volt gond. S az az izgalom! Te jó isten! Majd szét baszták mindkét lukamat. Tudtam hogy nem kell sok nekik, mert nekem sem kellett, megint közeledtem a csúcsra.

És akkor megint megtörtént. Nem hittem, hogy meg fog történni, de így lett. Kitört belőlem kisördög. Annyira fel voltam húzva (tulajdonképpen szó szerint is, karóba), hogy kimondtam. Aztmondtam nekik nyögve, hogy:
- Mindjárt elmegyek. Kurjatok, basszatok! Élvezzetek belém! Élvezni akarom magamban mindkettőtökét!
Bíztam egy kicsit benne, hogy nem mondtam ki hangosan, csak gondoltam, de nem így volt.


Józsi remegett mint a kocsonya, miközben belém lövellt. Megfogta vállaimat és mégjobban húzott rá a remegő, lüktető farkára, amely csak úgy nyomta belém a sok anyagot. Nekem sem kellett sok, rögtön utána elmentem én is. Ott vonaglottam a két pasi között, még szinte fürödtem az extázis tüzijátékában, mikor a másik pasi is elment. Neki is rengeteg gecije volt, csak úgy spriccelt felfelé a béljáratomba. Azt itt meg kell jegyeznem, hogy érdekes volt, mert az ondó elég meleg egy váladék, s a belemben valahogy mégis egy kicsit hidegnek tünt (persze lehet, hogy csak a bélhőmérsékletemhez képest), majd utána átmelegedett. Egy kis ideig még így maradtunk összeakaszkodva (nem mintha én bármit is tehettem volna), majd kihúzták kókadt faszukat belőlem. Hírtelen úgy éreztem, hogy nagy űr támadt bennem, már nem a lelkemben, csak ott alúl. :-)
De hogy mennyi geci folyott ki belőlem, te Úristen! :-)
A puncimból alapból folyt ki, a segglikamból meg én engedtem ki. Olyan érzésem volt, mintha hasmenésem lenne és folyna. Kicsit elernyesztettem a likamat, majd nyomtam is egy kicsit, aztán prüszkölte kifelé a sok gecit a popsilukam. Érdekes volt nagyon.
És akkor ért a meglepetés! Amúgyis kiváncsi voltam már, hogy ki lehetett ez a másik pasi, akinek olyan jó illata volt, amikor lehúzták rólam a szemfedőt. Körbenéztem, de csak a Józsi volt ott és a férjem. Értetlenül néztem, nem értettem, hova tünt hírtelen. De az illatát még mindig éreztem. Amikor párom felágaskodva mellém kiszabadította kezeimet a bilincsből, mélyet szippantottam az illatából.
- Teee??? - kérdeztem tőle - Te voltál a másik pasi??
Azt válaszolta, igen, és hogy milyen érzés volt így. Nagyon meglepődtem, de igazán jó kis meglepi volt. Erre tényleg nem gondoltam volna. Azért írtam így (nem lelőve a poént), hogy ti is átéljétek kicsit azt, ami akkor bennem zajlott, mert leírni egyszerűen úgysem lehetett volna. Mondanám, hogy ti is próbáljátok egyszer ki ezt a szituációt (mint valami szinészek), de tudom, az már úgy sem lenne olyan neked, mert ti már sejtenétek ezt, nem úgy mint én. A párom elmondta, hogy már korábban titokban lebeszélte Józsival ezt, s a drágám még egy Vintage Hero parfümöt is vett erre a célra, hogy ne ismerjem meg esetleg az ő testszagát. S még a csókolózást is próbálta másképp, hogy ne kapjak gyanút. Esküszöm, nagyon jó színjáték volt, s ami a fő, hogy többé kevésbé biztonságos is, hiszen valójában csak az én kettő ismerős pasim dugott. Aztán megint mentem zuhanyozni hogy kimossam magamból "őket". :-) Bár a popsimból nagyon nem tudtam, mert oda nem akartam feldugni a zuhanycsövet, de ott úgy sem lesz gond szerintem.
Nos ez volt a bevezető szeretkezés, bár ha engemet kérdeztek, nekem ez volt a csúúúcs! :-)

Ezután nagyon megéheztünk, így kimentünk vacsorázni miután a fiúk is lezuhanyoztak. A konyhában már én adtam nekik a meglepit. Megterítettem és tálaltam. Finom francia salit készítettem még előző nap, péntekre jól összeérett. Amíg a fiuk ettek az asztalnál egymással szemben, addig én bemásztam az asztal alá. Egy kicsit meglepődtek, de hamar rájöttek, mi is a tervem velük. :-)
Amíg ők nagyban falatoztak, addig én szoptam a farkukat az asztal alatt. Nem gondoltam volna, de ez nem csak nekik, hanem nekem is nagyon izgató volt. Az, hogy felváltva szoptam két pasi péniszét, úgy hogy nem láttam őket csak a nagy falloszukat. De ők is ezt vallották utána, hogy nagyon feltüzelte őket az, hogy ettek, s közben valaki az asztal alatt szopta őket. Kb. egy percig szophattam Józsi farkát, utána a férjemét ugyanennyi ideig majd vissza Józsihoz, és így tovább. Elöször csak finoman, lazán szoptam és nyalogattam őket, aztán később átváltottam vadabbra, s próbáltam minél mélyebbre gyűrni számba a merevedő hímtagokat. Közben arra azért figyeltem, hogy a számba egyik se élvezzen, mert erre még tényleg nem voltam felkészülve. Figyeltem farkuk reakcióját, s amikor éreztem, hogy kezdenek rángatózni, gyorsan kikaptam őket. Gondolhatjátok, mi volt ott az asztal alatt. Úgy értem az asztallap alján. :-) Persze jutott a hajamba is bőven, mert nem akartam beverni sem a fejemet a nagy oldalirányú rántással. :-D
Takarítás után leültem közéjük és együtt befejeztük az evést, mivel ők is abbahagyták az akcióm közben. De jókat vigyorogtunk kaja közben, nagyon boldogok voltunk. :-)

Mikor befejeztük, Józsi megkérdezte viccesen, hogy desszert nincsen? Erre párom rám mutatott és mondta, hogy dehogynem, itt ül az asztalnál. Aztán felállt és elpakolt mindent az asztalról. Rám nézett és az asztalra mutatott. Ebből mindent tudtam. Felfeküdtem hát az asztalra háttal az asztal szélességében. Popsim az egyik oldalnál, a másik oldalon meg a fejem lógott le, mert az asztal rövid volt, de természetesen direkt így akarták. :-)
Ahogy a fejem lógott kissé, pont egy magasságban volt Józsi faszával, aki közelebb jött, leguggolt és csókolólni kezdte a számat. Vadul smároltunk, s aranyos volt nagyon, mert közben a kezével a tarkóm alá nyúlt és tartotta a fejemet. Nyelveztünk is sokat. Izgalmas volt, hogy ő normálisan, én meg fejtetőn voltam. Különleges volt ez is. Most valahogy nagyon jó ötleteik támadtak. Közben párom kicsit felhúzta a lábaimat és széttárta, majd serényen nyalni kezdte a puncusomat. Ujjazta is, meg a nyelvével dugta és nagyokat lafatyolt belőle, s néha megrágta és szopta a szeméremajkaimat. Olllyaaaan izgatóóó volt, szinte remegtem.
Aztán Józsi felállt elöttem, csöpögő merev farkát a számba tolta és szó szerint dugta a számat. Néha olyan mélyre ment a torkomba, hogy majdnem öklendeztem. Na, most hogy mondanád ki a PIPACS-ot Borci Ribi! - gondoltam magamban viccesen. Én megfogtam a fenekét hátul és simogattam. Olyan jó kis szőrös feneke van, mint a férjemnek. Imádom! S gondoltam, ha nagyon megtolná a farkát, akkor el tudom majd tolni magamtol időben, ha már beszélni úgysem tudok. :-)
Ő megfogta mindkét lábamat, a térdeim alá nyúlt és felfelé húzta, majd maga felé, így segítve a férjemnek, hogy még jobban hozzá férhessen tocsogó pinámhoz. Ekkor még nyalt egy picit a párom aztán felált, betolta kőkemény hímvesszőjét, majd dugni kezdett, de egyre vadabbul ám! Jesszusom hogy milyen hangosan csattogott a pinám, meg persze a heréi, ahogy neki csattantak nagy erővel a nedves popsinyílásomhoz! Kezei közben a melleimet masszírozták, zsömlézték. Éreztem, már nem kell sok, hogy elmenjek, de talán már neki sem, mert megállt, majd kihúzta faszát, s szólt Józsinak is, hogy hagyja abba. Kihúzta hát Józsi is a számból. Férjem azt mondja, pihenjünk egy kicsit. A hülye, pedig már majdnem jó volt! Ilyenkor nagyon szar abbahagyni. Aztán pár perc után helyet cseréltek, majd folytatták. Most már Józsi kefélt nagy serényen, miközben felhúzta lábaimat. Férjem pedig először lesmárolt, mert - ahogy mondta - érezni akarta a számban a másik fasz ízét mert hogy ez feltüzeli. Így is lett, mert dákója úgy megkeményedett, hogy csak na! Aztán betolta és baszni kezdte a számat. Ő kicsit lassabban csinálta, mint Józsi. Aztán egyszer csak megszólalt.
- Hadd engedjem beléd, légyszí szerelmem! Ha nem is nyeled le, csak hadd spricceljek a torkodba.
Na, gondolhattam volna, hogy erre megy ki a játék! Elnyomtam magamtol, hogy farka kihuzódjon a számbol és megmondtam neki, hogy nem. Én még erre nem állok készen. Éreztem, hogy ha megteszem, akkor utána rókáznék. Az meg lehet, hogy megölte volna a bulit, nem igaz? :-)
Visszahúztam a popójánál fogva a farkát a számba és szoptam, mint egy kiéhezett ribanc, ő meg beletörődött és dugta tovább a számat. S ekkor elment Józsi, de megint belém. Ez a belémélvezés ez nagyon megtetszett neki. De párom is hogy élvezte. Azt az örömöt az arcán, azt látnotok kellett volna! És akkor élveztem el én is, pont amikor belém élvezett. Egyszerre mentünk el. Ilyen a férjemmel szokott lenni általában. Ekkor a drágám kihúzta számbol a faszát és mondta, hogy szeretne ő is belém élvezni, de hátulról. Megfordultam az asztalon és megtámaszkodtam a könyökeimen. Ő belém vezette a farkát és baszni kezdett hátulról. Mintha nem is lett volna semmi, oly könnyedén csúszkált a fasza a tele gecizett nedves pinámban, így én kicsit lassabban izgultam volna fel, de nem jött el a pillanat, mert ő a harmadik lökésnél elment belém. Megint folyt kifele a sok sperma a lukamból, csöpögött a padlóra. Férjem nagyon élvezte, azt mondta, nagyon gyönyörteli érzés neki, mikor látja, hogy más beleélvez a kicsi felesége puncijába, az meg maga a kánaán, amikor utána ő is beleélvez a telegecizett puncimba. Na erre varrjatok gombot! Pasik... :-)
Persze megint jöhetett a fürdés. :-)
Míg a drágám takarította a konyhát én bementem a fürdőbe. Józsi jött egyböl utánam. Amikor a tükör elött állva nézegettem magamat, meztelen testemet, ő mögém állt, átkarolt és a fülembe súgta, hogy meg akar mégegyszer kefélni még a zuhanyozásom elött és megint belém akar élvezni. Na, mint két rivális ravagozó, mintha azon versengtek volna, hogy kié marad bennem utoljára! :-) Pedig úgyis kimosom, akkor meg nem tökmindegy? Úgy látszik, előjött belőlük az állati ösztön. Én meg mint a jól meghágott nöstényoroszlán, ott álltam a rivaldafényük közepén, mint valami céltábla azzal a felirattal, hogy: - Ide célozzatok!
:-)
De mit tehettem volna, én is élveztem. Így persze, bemásztam a kádba, s elkezdtem zuhanyozni, Józsi pedig követett. Aztán, mikor már kellően benedvesítettük egymás testét, én a csempének támaszkodtam a zuhany alatt, Józsi pedig mögöttem szépen behatolt a puncimba. Úgy éreztem, mintha tömné vissza belém farkával a sok gecit, ami kezdett kifolyni belőlem. Tenyereim a csempén, fejemre csobogott a víz, s közben hátulról baszott egy jókora, nedves, gecis fallosz. Próbáltam lihegésemet halkra venni, s Józsinak is hátrasúgtam, hogy csendesebben élvezzen, ne hallják meg a szomszédok. Persze könnyű mondani, igaz? :-)
Láttam hogy párom a fürdőajtóban áll és izgatottan lesi, ahogy Józsi hátulról kefél, s közben a melleimet morzsolja és a nyakamat csókolgatja a zuhany alatt.

Tudjátok, kurva jó érzés volt, ahogy a régi szerelmem ott baszott a zuhany lágyan simogató vize alatt, de még izgatóbb volt az, hogy a férjem látott. S az az öröm, ami az arcára ült akkor..., hát az mindennel felért, komolyan! Úgy érzem, ez az igazi örömszerzés. Amikor már annyira szeretjük a párunkat, hogy már nem is a testünkkel, hanem viselkedésünkkel szerzünk neki örömöt. Amikor már őt sem a testi kielégülés juttatja a csúcsra, hanem a szellemi, a lelki extázis. Aztán mikor Józsi és én megint együtt jutottunk a csúcsra és Józsi belém élvezett, én a drágám felé fordultam, s a zuhany alol szinte láttam az arcán, s a szemeiben, hogy most, ott, egymagában, a legnagyobb gyönyört átélve megy el. Pedig már többször látott minket dugni, de most lehet, hogy a pinámból kilifegő, tocsogó, nyúlós ondó látványa hozta meg számára a talán már rég áhított gyönyört. Ez valami csodálatos volt! Néztem a farkát. A kezei nem is voltak ott, s a farka csak úgy vonaglott a levegőben ágaskodva és spriccelte a kád felé a sok gecijét. De hogy megint milyen sok volt neki! Ez hihetetlen, pedig a páromnak nem szokott sok lenni, de mostanában.... ;-)


Na, mindegy. Az aktus után, mikor Józsi kihúzta belőlem a farkát, még mielött kizuhanyoztam volna magamat, én megfordultam és legguggoltam elé. A zuhany alatt lemostam jól a himbilimbijét, majd félernyedt állapotában szopni kezdtem. Rázkódott ám! :-) Most ő is érzékeny volt nagyon. De ahogy szoptam, szívtam a faszát, jött a számba egy kis sós váladék, amit le is nyeltem hírtelenjében. Pfúj, mint az osztriga, olyan volt! Váladéknak még nem éreztem ilyen sós ízét. Ez most lehet, hogy az ondója volt? Nem mertem tőle megkérdezni, s nem is hagytam abba a szopást, mert nem akartam megbántani. De ilyet még nem éreztem. Lehet, hogy maradt egy kicsi "anyag" a húgycsövében?

Nos, ez volt a péntek este dióhéjban. :-)
Még ezután kinyitottunk egy üveg finom bort, de úgy elfáradtunk, hogy utána már csak aludtunk reggelig. Hármasban. Én a két pasi között. Nem mondom, hogy nem simogattam, huzogattam a faszukat elalvásig, meg hogy ők sem simogattak engemet és nem nyulkáltak belém, de más egyebet már nem csináltunk. Csak egy kicsit pettingeltünk. :-) Így aludtunk el.

Másnap reggel persze mire ébredtem!? A két pasi egyszerre felkelt és nem hagyott nyugodni. Több se kellett, hamar megkívántam őket. Felváltva szopogattam a farkincájukat - ezt látszólag nagyon élvezték, majd utána ők nyaltak és ujjaztak felváltva. Mint valami igazi verseny, én mondom! Jól széttúrtuk a lepedőt meg a paplanokat. :-)
Végül pedig megadtam nekik, amire vágytak, s amire titkon én is nagyon. Szétterpesztettem a lábaimat, s mondtam nekik, hogy basszanak meg, de felváltva! Úgy is tettek. Hol a férjem kefélt vadul, hol a Józsi baszott, de nagyon durván, aztán meg megint a férjem finomabban, a Józsi meg romantikusan. De a végére mindegyik egyre vadabbul kezdett baszni. Már kezdett egy kicsit fájni a vaginám. Gondoltam is magamban, hogy ezek ketten most jól szétkefélik a picsámat! ;-)
De mondtam nekik, hogy most nincs beleélvezés, csak mindent a hasamra, meg esetleg a melleimre. Most nem ágáltak ellene. Ritmikusan, de egyre erőteljesebben keféltek. Mindegyik a másik után még durvábban. Mintha verseny lett volna, melyiküknél megyek el. Most a párommal mentünk volna el együtt, de mivel ki kellett vennie, így nekem majdnem sz@r lett. Szerencsére már dugta is be utána Józsim az övét és oly cefetül megbaszott, hogy el is mentem nyomban, nem sokkal ő elötte. Háát, volt anyag a testemen rendesen, nem sajnáltak a fiuk! :-D
Erre a drágám meg szétkente a testemen, a melleimen mindenhol. Azt mondta, "szerelmem, hidd el nekem, ez a legjobb testápoló. Ettöl biztosan selymes lesz a bőröd."
Na mit mondjak, van benne valami... ! -)

Ez után már csak beszélgettünk és kávéztunk reggeli közben. A délelött csak tere-ferével telt. Sokat beszélgettünk, kinek milyen szex ötletei vannak, s arra az elhatározásra jutottunk, hogy mivel Józsi még kora estig ráér, így egy autós helyszínt megejthetnénk. Persze özönlöttek az ötletek. Párom egyből rácsapott a bilincsre, illetve a kikötözés gondolatára, míg Józsi meg felajánlotta az ő kocsiját. Szerinte a kombi autó hátulja csak még nagyobb teret ad a vágyainknak. :-)
Ennek az egésznek az lett a vége, hogy az ebéd elfogyasztása után elindultunk autójával ki a városból, hogy aztán az egyik félreeső erdős részen nekivessük magunkat egymásnak. Mikor mentünk lefele a lépcsőházban, szembe találkoztunk a felettünk lakó faszival. Elég érdekesen nézett ránk, főleg rám, de erre majd még visszatérek. :-)
Szóval, Józsi befűtötte az autót, mert kissé hideg volt kint, s néha az eső is rázendített, aztán leállította a motort és vetkőzni kezdtünk. Nem volt könnyű még abban a viszonylag nagy terüben sem.
A hátsó üléseket lefektette a Józsi, így majdnem egy egész plató állt kalandozásunk rendelkezésére. Már mindegyőnk szinte remegett az izgalomtol. Plédeket terítettünk a hátsó részre, majd kényelmesen elhelyezkedtem rajt. Feri a hozott sálakat rákötötte a térdeimre, majd kikötötte őket oldalra a hátsó ajtók feletti kapaszkodókra, így lábam kissé szétterpesztett helyzetbe került. Kezeimet pedig az anyósülés fejtámláján átvezetett bilincsekbe csatolta. Baromi izgató volt ez a helyzet. Szerintem nagyon izgató, ha nem túl durván csinálják a megkötözést. Férjem ebben profi. :-) Úgy köt ki, hogy ne nagyon tudjak mozdulni, de nem szorosan, hogy ne fájjon. Mikor elkészült, elezdte csókolgatni a hasamat, köldökömet, majd ment lefelé a hívogató húsos puncim irányába. Közben Józsi smárolt velem, aztán át térdelt felettem majd beadta farkát a számba, hogy szopjam. Mit tehettem volna? Hát szoptam. Engedelmeskedtem. Azt mondja, "szopjál te kis ribanc!" Húúú, de izgató volt! Közben párom már nyalta is a picsámat. Aztán Józsi kivette a faszát a számból, majd lehajolt és megint csókolózott velem. Azt mondja, érezni akarja a számban a faszának az ízét. Férfiak!!! ;-)
Ezt ismételgette egymás után többször, szoptam, csókolóztunk, szoptam, s csókolóztunk, azt megint csak szoptam. Párom közben hol a puncimat nyalta, hol pedig a lábszáramat csókolgatta egészen a lábujjamig, majd bekapta azt és szopta. Aztán visszatért a pinámhoz. Ő is elkezdte. Berakta a faszát, dugott párat, majd kivette, lehúzódott és nyalta a lukat, amiben nem rég a farka túrta az utat. És ezt ismételgette. Aztán felváltották egymást, s akkor már mindegyik olyan szájat csókolt és olyan puncit nyalt, amelyet az ő farka elött már másik farok és nyelv is megjáratott. Izgató volt nekik - hát még nekem! -, s most már Józsinak is, pedig a multkor még ez a dolog nem jött be neki. Mennyire változnak az emberek, igaz! ? :-)
Szopás közben sokszor arra gondoltam, uristen, mi történne, ha most jönne erre valaki és látná, hogy mit művel velem ez a kettő pasi. Annyira kibaszottul izgató volt! Mit tenne? Megmentene vajon vagy még ő is beszállna az orgiába? Talán még hívná a haverjait is? Szép kis gondolatok, igaz? :-)
De hát leírom őszintén, mik jártak a fejemben, ebben a ronda ribanc fejemben.
Láttam, hogy a pózváltoztatások miatt néha érintkeztek egymással a pasijaim. Mármint az egyik farka a másik fejével. Láttam, amint egyszer kétszer odacsapódott férjem arcába a Józsi fasza és heréi, amikor párom a puncimat nyalta, Józsi meg éppen lejebb csúszott testem felett, hogy szopatásom után csókolózzon velem. De ugyanez egyszer előfordult fordítva, a Józsival is. Bár nem homoszexuálisok, de egész jól elviselték. Persze a szex hevében minden más. Utána megjegyezték, hogy ők csak heterók, mielőtt bárki is félreértene valamit. :-)
Na ez így ment egy darabig, aztán már csak a Feri dugott engemet egészen végkifejletig, s közben vadul csókolóztunk. Szinte egyszerre mentünk el, de párom kihúzta, mert még a lakásban megbeszéltük, hogy nincs most belémélvezés itt kint sem. Közben Józsi karban tartotta a farkát készenlétben a bevetésre. Amint párom befejezte, már jött is rám és vadul baszott, megállás nélkül. Mégegyszer elmentem közben, ez valami hihetetlen volt! Aztán ő is a pinámra élvezett.

Kiszabadítottak a kötelékeimből, majd elfeküdtünk a kocsi hátuljában és pihentünk. Nagyon leizzadtunk, pedig kint kissé hűvös volt. Az ablakokon már nem láttunk ki, annyira bepárásítottuk leheletünkkel. Oly nagyokat nyögtünk, hogy az valmi csuda volt. Most egyáltalán nem fogtuk vissza magunkat.
Pár perc elteltével Józsi előremászott az anyósülésre és kapcsolgatta a rádiót. Én is előremásztam mellé, és vittem a bilincset is. Benyúltam az ülése alá, felhúztam a kart és hátrébb toltam az ülését, hogy nagyobb hely legyen. Rám nézett kicsit kérdőn, de mikor a bilincset is meglátta kezemben, már sejtette, hogy mi következik. Mondtam neki, hogy eddig ők basztak, de most én jövök. Az ülés mögé vezettem karjait, s hátul összebilincseltem őket. Mosolyábol tudtam, hogy már neki is tetszik ez a felállás. Izgató a tehetetlenség, az, hogy a másik bármit megtehet most vele. Ráhajoltam és szopni kezdtem a faszát, míg a kellő keménységűre nem dagadt. Ez hamar beköbetkezett, pedig látszólag már el volt fáradva a kicsike. :-) Átfordultam felette és szép lassan bele ültem. Én átkaroltam Józsit, ő meg csak tehetetlenül ült ott alattam. Most az enyém volt, vadul lovagoltam rajt, mintha lóversenyen lettem volna. Imádom! Annyira jó volt! Mondtam neki, hogy még véletlenül se élvezzen most belém. Nem bírtam sokáig - hisz nagyon imádok lovacskázni - és elmentem, de akkorát ordítottam, sikítottam, nyögtem, hogy az tuti kihallatszott a kocsibol nagyon. De szerencsére eldugott helyen voltunk, ott lehetett (ha csak nem jár arra valaki). :-)
Nekem már nagyon jó volt, de nem hagytam abba, nyúztam Józsi farkát tovább. Éreztem, már nem sok kell neki. Aztán mikor fasza kezdett vonaglani rángatózni, ő meg sóhajtva nyögte, hogy mindjárt elmegy, akkor gyors lepattantam róla és húztam rajta kettőt a kezemmel. Mint a gejzír, úgy csapott fel remegő faszából a sok sperma. Tele lett a mellkasa, meg a farka körül is. Olyan magasra felcsapott hogy majdnem elérte a kocsi mennyezetét. Ha nem hátrahanyatlott fejjel élvezett volna, tuti még az arcába is kapott volna. Tök muris volt. :-D
Gyorsan letöröltem zsebkendővel a farkát, miközben húztam rajta párat, hogy kipréseljem belőle a maradék anyagot is, majd felhúztam rajta a bőrt teljesen és elkezdtem szopni a makkját, meg nyelvemmel játszottam a húgycső nyilásával. Most is azt a sós ízt éreztem rajta. Ne tudjátok meg, milyen remegésbe kezdett Józsi ott az ülésen. Most megmutattam neki, milyen érzés az, ha elmegy egy nő és ők nem hagyják abba rögtön utána, amikor ott nagyon érzékeny. Józsi ott pattogott az ülésben tehetetlenül és csak mondogatta nyögdécselve, hogy ne, ne! De én meg csakazértis. Igaz, tudta nagyon jól, mi a helyes parancs, PIPACS, amit viszont nem mondott ki. Persze utána elmondta, hogy nem is állt szándékában. Jut eszembe, látjátok ez pont egy gyakorlat volt arra, hogy a "nem", vagy a "ne" nem mindig jelnti ugyanazt. Nyelvemmel kőröztem a makkja körül, majd szoptam a makkját, miközben kezemmel a heréit markolásztam. Aztán belemártottam ujjaimat a hasán szétkenődő gecijébe, majd ismét benyúltam, de most a herezacskói mögé, a segglikához és dörzsölgettem a bejáratot. Szorította nagyon, de végül feladta és középső gecis ujjam becsúszott a végbélnyílásán. Azt a halk sóhajt, ha hallottátok volna! Szerintem minden hetero férfit izgat az is, ha a segglyukába nyúlnak. Nyaltam a makkját, miközben ujjaztam, s olyan hamar elment megint, hogy még szolni is elfelejtett. Annyira jó volt neki. Bár nagy erővel tört ki, de már csak kis mennyiség jött belőle. Még szerencse, mert pont szívtam a makkját, amikor megindult. Egyből abbahagytam, de már mind a számban landolt. Bocsánatot kért. Hírtelen kirázott a hideg, gyorsan kiköptem a hasára. Ránéztem bocsánatkérően, mert eszeme ötlött hírtelen, hogy neki is kicsit talán megalázó lehet, hogy ráköpi egy nő az anyagát, mintha nem jó minőségű lenne. Dehát nem azzal van a baj, hanem velem, ezt tudom. Mondta, hogy semmi gond, tőlem ez már így is rendkívüli dolog. Mondanom sem kell, hogy az ülés háttámláján támaszkodva ott mosolygott férjem önelégült képpel. Őt nagyon izgatta ez a látvány, s most végre ez is teljesült neki. Kerestem arcán a választ arra, hogy most mit gondol, mert ugyebár ezidáig az övét még sohasem engedtem a számba, s most mikor igen, az éppen egy idegen pasival esik meg. De ő boldog volt így is, nem láttam féltékenységet, vagy dühöt. Nagyon imádom a férjemet! Annyira jó ember! :-)
Mikor kihúztam Józsi seggéből az ujjamat (csak egy picit volt barna :-) ) és letöröltem, akartam inni egy kis vizet a rádió elötti flakonból, hogy kiöblítsem a számat. - Azt a gecis számat! - :-)
De párom előrehajolt és gyorsan számba dugta nyelvét és hosszasan csókolt. Én elöször ellenkeztem, aztán viszonoztam. Rájöttem, hogy neki ez most nagyon jó. Ezt akarta mindig is. Érezni bennem másik pasi gecijét. A pinámban már érezte, s most beteljesült a számban is. Oly szeretettel simogatott miközben csókolt. És a végén meg csak ennyit mondott: "Köszönöm kicsim."
Ez mindent elárult. Nem is őt szoptam le, lem az ő gecijét engedtem a számba, mégis örömet szereztem vele neki. Annyira boldog volt az én drágám! És még így sem várta el tőlem, hogy most szopjam le őt is és engedjem a számba az ondóját. Nem. De tudtam, mi az, amit ő szeret nagyon.

Hátramásztam ismét és letérdeltem négykézlábra, kutyapózba. Tudom, hogy ez a kedvence, imádja hátulról dugni a puncimat. Hát vártam, mint egy magát megadó kiéhezett szuka. Jött is villámgyorsan. Ott termett mögöttem és belémhatolt. Az alacsony hely miatt feje ott volt az enyém mellett a bal vállamnál. A nyakamba lihegett és együtt nyögtünk, miközben baromi gyorsan és vadul baszott. Olyan nedves voltam, hogy hangosan csattogott a pinám, ahogy vadul és erőteljesen lökött. Iszonyú jó volt, és nem fogtuk vissza magunkat, hangosan nyögtünk. Annyira jó volt hogy meg is feledkeztünk Józsiról. Kicsit hátrafordítottam a fejemet, s láttam, amint hátrabilincselt kézzel próbálja fejét hátrafordítgatni, hogy néha láthasson minket, ne csak nyögéseinket hallja. A bilincs! Basszus! Ezt el is felejtettem, annyira jót akartam férjemnek. Szegény Józsi! De elviselte, nem volt gond. Visszafordultam és átadtam magamat teljesen az élvezetnek. Még pár erőteljeset lökött rajtam Feri aztán pont amikor én is, épp akkor ő is elment. Gyorsan kihúzta belőlem és a hátamra lövellt (neki most még elég sok anyaga volt), aztán gyorsan bedugta ujját a puncimba és ujjazott, hogy nehogy ne menjek el. De a katarzis jött és teljesen szétbaszott. Akkorát élveztem és olyan hangosan, hogy csak na!

Kiszabadítottuk Józsit és letisztogattuk egymást a hozott törülközövel, majd pihengettünk és beszélgettünk.
Megbeszéltük az elmult nap történéseit. Mindegyönk meg volt mindennel elégedve, és nagyon jól éreztük magunkat - és egymást! :-)
Észre vettük, hogy egyre többet bevállalunk, egyre jobban kibontakozik igazi énünk, és újabb és újabb dimenziók nyílnak. Kicsit olyanok vagyunk, mint a kutatók; néha megijeszt a lehetőségek korlátlan tárháza, a tudat, hogy szinte bármi megtörténhet, s ugyanakkor mégis izgat is a kiváncsiság, az új dolgok iránti gyermeteg kiváncsiság, megismerni az ismeretlent, kalandok sokaságában részesülve.

Abban ismét megállapodtunk, hogy még nem állunk le, nem hagyjuk abba. Még tuti lesz következő összeruccanás. Közben észre sem vettük, mennyire elment az idő, így Józsi hazavitt minket, elköszöntünk, aztán hazautazott. Mi még egész este sokat beszélgettünk férjemmel a megtörténtekről. Én imádtam az "előjátékot", mikor megbilincselve ketten basztak az elején bekötözött szemmel. Páromnak tetszett az, amikor az ágyon szétterpesztett lábaim közt basztak meg többször is. A beleélvezés meg még izgalmasabb volt. Persze az nekem is, mint ahogy Józsinak is. Ez egyértelmű. Nekem nagyon bejött a kocsiban lovaglás, hogy ráadásul teljesen én irányítottam, de persze a kutyapóz is felejthetetlen volt. :-)
Azt párom is nagyon élvezte, hiszen az a kedvence. És a számba élvezést is imádta. Valamint az asztal alatti is jó volt, meg az asztal fölötti kis desszertezés is. Szerintem kijelenthetem, hogy most mindenki megkapta a magáét. Most a fenekemet is kipróbáltuk - kicsit megnyugodtam -, hogy nem volt gond, az elengedhetetlen sok sikosítóval és óvatossággal. Na és most (még ha egyedi módon is) kipróbáltam a geci számba engedését, - több-kevesebb sikerrel. De ez is már egy előrehaladás. S a történtek ellenére sincs a férjemnek még mindig féltékenységi érzete, vagy kellemetlen érzései, vagy érthetetlen gondolatai. Én is egyre nyugodtabb vagyok e téren, csupán egy kis félelmem van még, hogy ne legyek túl nagy ribanc. :-)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16854 alkalommal olvasták Bujálkodó Borci szextörténetét és 41 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák