Szextörténetek Szexhírek

Filmnézés helyett szex (tini szex, hetero szex)

Anna szextörténete
A Balcsin üdültün. 2 hétre mentünk, rögtön miután vége lett a sulinak. Nagy készülődés előzte meg az indulást, vásárlás, pakolás. Szállást nem kellett foglalni, mert van lent egy nyaralónk.Nagyon szeretek ott lenni. Kipihenem a fáradalmakat, meg persze tele van diszkóval, és pasikkal. Persze van barátom, és nagyon szeretem, de egy kis flört még nem számít megcsalásnak. Végre elindultunk. Anyu, apu, a bátyám és én. Délután érkeztünk meg, kipakoltunk és este irány a diszkó.
Egyedül mentem, a bátyám nem szereti az itteni diszkókat, neki ez túl gyenge. Na mindegy.
Szóval már zajlott az élet a megszokott helyen, nem volt jó zene úgy hogy leültem és rendeltem egy italt. Éppen Tomin, a fiúmon gondolkodtam, mikor mellém lépett egy pasi. Először észre se vettem.
- Khm... khm…
- Igen?- pillantottam fel
- Szabad ez a hely?
- Ja, persze
- Egyedül vagy itt?
- Igen. - ahogy jobban megnéztem, kiderült hogy nem is olyan rossz. Nem volt túl izmos, de magas volt, és volt benne valami, ami megragadott. A szemében, ahogy rámnézett.
- Én Viki vagyok. Téged hogy hívnak?
- Peti. Nincs kedved táncolni?
- Oké! Indulás!

Egész este táncoltunk, beszélgettünk. Megtudtam, hogy jövőre az orvosi egyetemre megy, már persze ha felveszik. 2 testvére van, és ő is itt nyaral egész hónapban a Balatonon. Szóval közösen megismertük egymást. Lassan haza kellet mennem, és elbúcsúztunk, de megbeszéltünk egy randit másnapra. Kicsit furdalt a lelkiismeret, hogy otthon vár rám Tomi, de hisz úgy sem történik semmi. Akkor miért ne?
Nagyon sok randik volt a diszkó óta, mikor egyszer egyedül maradtam a nyaralóban.
Úgy történt, hogy otthon csőtörés volt, elázott az egész lakás, és ezért a szüleim haza mentek. A bátyám meg a barátnőjénél aludt. Elhívtam Pétert, hogy nézzünk meg egy filmet. Este 8-ra érkezett. Már mindent előkészítettem, a filmet, a pattogatott kukoricát, és az üdítőket.
- Szia! Itt vagyok!
- Gyere, már mindent előkészítettem.
- Mhh. de csinos vagy!
- Köszönöm

Bent leültünk a kanapéra és elindult a film. A 9 és fél hetet néztük meg. Amikor az a jelenet következett, mikor fent táncoltak, éreztem, hogy lüktet a szívem. Elképzeltem, ahogy Péterrel is hasonlóan táncolok. Erre a fantáziálásra megkeményedtek a melleim. Éreztem, hogy neki is beindult a fantáziája, szorosabban ült mellém. Rátette a kezét a combomra. De nem elleneztem. Hiszen ez még nem jelent semmit. De aztán feljebb csúszott a keze, simogatta a belső combom. Amitől rögtön nedves lettem, majd még feljebb és a szoknyám alá nyúlt. Bugyin keresztül simogatta a puncimat. Nem bírtam tovább. Hozzá fordultam és így szóltam:
- Akarom!
- Én is!

Az ölébe ültem, szembe vele. Levette a pólómat, majd a melltartómat kapcsolta ki. Hevesen megcsókolt, majd a nyakamat és végül a mellemet kényeztette. Játszadozott a mellbimbómmal, cirógatta, simogatta őket.
Aztán a köldökömet nyalogatta. Közben én is levettem a pólóját. Apró csókokkal halmoztam el a testét. Levettem a gatyáját, majd a boxerét.
Először csak végig nyalogattam a farkát, majd megfogtam a kezemmel és bekaptam. Szívogattam, nyalogattam. nagyon élvezte, ezt a sok ohh és áhh hangból gondoltam. Aztán eltolta a fejemet, hogy hagyjam abba. Felállított, és a kanapéra fektetett.
- Most én következem!
Lehúzta a nacimat és a bugyimat, utána a belső combomat nyalogatta, majd masszírozni kezdte a csiklómat. Szépen körbenyalta. Nagyon kívántam, éreztem, hogy hamarosan elélvezek. Majd a nyelvét beledugta a puncimba és belűről nyalt ki. Ekkor egy kellemes hullám járt át, remegtem az élvezettől.
Ekkor gyengéden rámfeküdt és belémhatolt.
Szépen lassan mozgott rajtam, majd egyre intenzívebben, gyorsabban. Éreztem hogy itt a második orgazmus. Hangosan nyögtem, és ezért még jobban gyorsított. Egyszerre élveztünk el. Egymásra borultunk, éreztem, hogy még mindig gyors a szívverése. De aztán mindkettőnk szívdobogása és légzése lassul, majd egymáson fekve elaludtunk.

Másnap reggel kávéval és zsömlével várt az asztalon. Megreggeliztünk.
- Tudom, hogy barátod van, és hogy 3 nap múlva hazamész. De nem találkozhatnánk még ezalatt a pár nap alatt?
- Igen, barátom van. De soha nem foglak elfelejteni, és én is szeretnék még veled találkozni.
A barátomat nagyon szeretem, most sem kevésbe, de Petit szerintem soha nem felejtem el.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10333 alkalommal olvasták Anna szextörténetét és 63 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák