Szextörténetek Szexhírek

Tini anál szex (hetero szex)

Zoli szextörténete
Feleségem kórházba került, ezért aztán már hetek óta nem voltam kielégítve. Ezért is figyeltem fel kislányom Ildi testére, aki még csak 14 éves. Nem hagyhattam ki ezt a tini ziccert, mégha a lányom is.Ildi tette-vette magát otthon egy szál pólóban és bugyiban. Pakolta a szobáját, amikor benéztem. Éppen nekem háttal hajolgatott és húsos kis puncikája kidudorodott a bugyijából. Kislány segge is kellemesen formás volt.

Mivel még szűz volt, ezért nem dughattam meg. Az anyja megöl, ha kiderül. Ezért eldöntöttem, hogy a kis tininél bevetem az anál taktikát.

Segítettem neki kicsit pakolni, majd amikor leültünk az ágyára meglátta, hogy áll a faszom. Ekkor elővettem és a fejét megfogtam és nyomtam felé. Mondtam kapd be és ekkor pici kemény szája már furulyázott mesterien. Állítólag az osztálytársait is le szokta szopni az iskolában. Meg a tanárait.

Amikor már elég keményre szopta a kislányom a faszom, akkor letéptem a bugyiját és kicsit izgattam a punciját. Finom húsos szeméremajkai voltak. Nagyon élvezte, hogy kemény vagyok vele. Az asztalán a kézkrém volt legközelebb, így a térdemre fektettem és a popsiját alaposan bekentem vele. Ellenkezett, de megujjaztam a seggét, majd egy hatalmasat csaptam rá.

Tudta, hogy nincs visszaút. Ekkor meredező faszomra ültettem és rámordultam, hogy fel-le ugráljon benne. Tette is a dolgát. Olyan régen nem kúrtam meg az asszonyt, hogy néhány perc után beleélveztem a kislányom szűk popsijába. Amikor kihúztam a faszom a gecim csak úgy ömlött kifelé a szűk picsájából.

Ekkor bezavartam a fürdőbe, én meg mentem a sörért a kertbe. Azóta is rendszeresen teleélvezem a kislányom popsiját, de néha csak a hajára verem a farkam. Várom már, hogy valamelyik osztálytársa elvegye a szüzességét, hogy aztán a punciját is őszintén megbaszhassam. J
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 20182 alkalommal olvasták Zoli szextörténetét és 107 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák