Szextörténetek Szexhírek

Kalandjaim 1. - A kikötözés (durva szex, anál)

szexgirl :) szextörténete
Ez csak a fantáziám, de imádnám, ha megtörténne velem. Ádámnak elege lett belőlem, ezért megbüntetett.A mai nap is úgy ért véget, hogy Ádám feldúltan érkezett haza. Soha sem volt türelmes tipus, ezért a munkahelyén jópofizott, de amikor haza ért akkor mindig ordibált és a lehető legjobban vezette le a feszültségét, rajtam (persze szexuális formában.) Egyszer beszélgettünk a fantáziáinkról és elmondtam neki hogy imádnám ha kikötözne és úgy baszna meg. Eddig még csak annyit csinált, hogy a kezeimet összebilincselte, de tovább nem ment.

"Hol vagy kedvenc ribancom?" ordított be a lakásba és kimentem hozzá. Csipkés melltartó, harisnyatart, tanga és egy magassarkú csizma volt rajtam. Ádám kezében egy táska volt. "Eleget játszadoztam veled és elegem van!" vigyorodott el perverzül, majd magához húzott.

Belemarkolt a fenekembe a jobb kezével a másikkal pedig a mellembe. Ajkunk összeforrt, ám Ádám durván bele harapott az alsó ajkamba. Elkezdett vérezni, mire felmordultam egy kisebb vinnyogás kíséretében.

"Ez még csak az eleje Emma! Szenvedni fogsz!" nevetett és ellököt egyenesen a hálószobánkba. Nem megszokort látványt idéz a szoba, mert itt ott hever egy egy műfasz vagy egy szexgép, a plafonból két karika szerűség válikki és a padlóból is. Meglátszik hogy milyen életet élünk.

Felkászálódtam és mire felálltam Ádám a szexi bőrcuccában veszített kezében a Táskával. Kinyitott és kihullottak belőlr az eszközök. Kötelek, analdugók, ostor, pálca. Kivett négy kötelet és odalökött a fém asztalhoz. Egy műtős asztal volt annak idején, de most inkább csak az eszközünk.

Elkezdtem felmászni rá. Rácsapott a seggemre és éreztem, ahogy vörösödik, de most csak felnyögtem. "Élvezed kis ribanc? Mindjárt szenvedni fogsz!" beszélt hozzám. Hasra feküdtem, mire a lábaimat és a kezeimet kikötözte az asztal sarkaihoz. A tangámat szét szakította.

Állatias morgást hallatott és ráköpött a segglyukamra. A mutató ujját egyből bedugta és elkezdte mozgatni. Nem sokára még csatlakozott hozzá két ujja. Sikítottam. Nem szokott ilyen gyors lenni. Összeszorítottam a seggem, hogy megakadályozzam a behatolást. Felnevetett. Kihúzta az ujjait és helyette beledugott egy fém dugót.

Ő is elhelyezkedett az asztalon és előzetes figyelmeztetés nélkül bedugta a farkát a hüvelyembe. Annyira durván, hogy kicsordult a könnyem. Tövig vágta, majd a hátamra hajolt és a fülembe suttogott. "Kicsi csillag... Most meg foglak baszni olyan keményen, hogy csak merd remélni, hogy holnap tudsz majd járni." és ekkor kezdődött a rémálom. Vagyis csak elöször volt az...aztán toltam a seggem hozzá.

Miután a fülembe suttogott elkezdett durván baszni. Mindig kihúzta teljesen a farkát majd tövig nyomta teljes erővel. Egy idő után felgyorsított és én nem tudtam hogy hol vagyok. Egy pillanatra leállt. Csak a lihegésem hallatszott. Kihúzta a seggemből az apródugót és valami mást dugott bele. Vala!i sokkal nagyobbatt és vastagabbat. Persze nem húzta volna ki a pinámból a farkát amíg bbetolja a műfaszt. De ez nem egy egyszerű sima műfasz volt. Rezgett.

Még vagy öt percig baszta a pinám és aztán belém eresztette ondóját. Kurvára csorgott ki belőlem amikor kihúzódott. A seggemből nem húzta ki a rezzgő cuccott, és a pinámba is egy hasonlót dugott ami egyből ki is csúszott a sok nedvességtől.

"Mennyi baj van veled!" mondta unottan Ádám és ...szikszalaggal leragasztott. Mármint nem egyszerűen csak fogta és odatapaszttta, hanem egészen a szeméremdombomnál kezdte a ragasztó csíkot. Széthúzta a szeméremajkaimat és közé ragasztotta tovább a csíkot. Elérte a nyílásomat és onnan is tovabb húzta a ragasztót egészen át a seggem két gömbje között. Rohadtul fájdalmas volt. De Ádám csak nevetett. Aztán azt mondta hogy még nem végzett a ragasztóval. Tudni kell, hogy imádja ezt a szikszalagot. Levágott még egy csíkot, ám ezzel a seggem jobb félgömbjét húzta el a másiktól és az asztalhoz ragasztotta. Megcsinálta a másik részével.

Eddig elvette a figyelmemet a ragasztó fájdalma, de viszzatért a vibrátorok érzete. Az orgazmus határán voltam és közöltem is ezt Ádámmal.
"Oh bocsika. A pillangós vibrátort kifelejtettem" biggyesztette le kicsit sem bűnbánóan ajkát. Nem tudom hogy miert de készségesen emeltem fel a derekam, hogy le tudja szedni a dombomról a ragasztót, ami kurvára fájt. Persze Ádám rögtön berakta a csiklómra a kis pillangótés már vissza is rakta a ragasztót.

Elélveztem.

Ádám beállt elém és a farkát a számba rakta. Elkezdtem szopni ahogy csak bírtqm, hogy megmutassam, hogy tudok valamit. Kicsit durvábban szívtam be falloszát mire kirántotta a számból és durván megfogta a coffomat. "Bazd !eg te hülye kurva! Ezért most a melledet is befogjuk a büntetésbe pedig nagyon nem akartam. Bár amilyen szép olyan jó látni rajta a csipeszt!"

Előhúzott a táskából két látncot és csipeszt. A mellem fölé és alá berakott egy egy kis henger párnát. A mellem felszabdult. Először a jobb mellemre rakta rá a csipeszt és kötözte a kezemet kifeszítő kötélre. Pokoli volt és még mindig remegett bennem mind a két vibrátor(amik nem voltak kicsik így még feszítettek is). Aztán megismételte ezt a műveletet a másik mellemmel is.

Aztán perverz nevetés kíséretében ledőlt az ágyunkra. A farka állt, ám nem zavarta.

"Most alszok egyett. Ha jó leszel, akkor miután felébredtem leszedlek onnan" mondta és háton fekve álló farokkal elaludt.

Szép álma lehetrtt mert a farka néha megrándult. Ám az én helyzetemen nem könyörült. Orgazmus orgazmust követett míg aztán egyszer csak elzsibbadt a fejem és elájultam.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10395 alkalommal olvasták szexgirl :) szextörténetét és 27 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák