Szextörténetek Szexhírek

Nimfo Ribanc 2. (hetero szex, nimfomán)

N.F. szextörténete
A történet ott fejeződött be, ahogy az utcabeli srác elvette a szüzességem. Ez a rész arról szól miként éltem meg, hogy nem bírta tartani a száját.Miután megtörtént az első aktus köztünk törekedtünk arra, hogy minél többször megismételhessük. Ritkán sikerült egy jó dugást összehozni, így legtöbbször csak neki volt jó. Gyorsan leszoptam, belém rakta, keményen verte belém és tele rakott, de egy igazán jó tartalmas szexre soha nem volt időnk. Elég jól elvoltunk így egy darabig, de hát úgymond ő is "férfiből" van és természetesen nem bírta ki, hogy ne büszkélkedjen el, hogy ő már rendszeresen kúr egy csajt. Azért le a kalappal, mert 2 évig bírta tartani a száját.
Nem sokkal múltam 10 mikor az egyik osztálytársam (aki persze fiú) megkért, hogy menjek át hozzá segíteni neki az irodalom leckével. Még alig kezdtük el a tanulást, mikor váratlan kérdést kaptam:
-Leszopnál?
-Mi?-én csak hatalmasra nyílt szemekkel néztem rá, nem értettem, honnét veszi, hogy én erre kapható vagyok.
-Nem kell megjátszani magad, tudok róla, hogy szereted a faszt. Nem marad viszonzatlanul. Nem zavar meg most minket senki.
-Nem értem miről beszélsz.
-Tudod a pletykák gyorsan terjednek. Egy-két embernek elmondta Tomi, hogy már 2 éve folyamatosan leszopod és kúrhatja a puncidat és hát egy-két embernek is van egy-két havarja és így tovább.
-Ezt nem hiszem el!
-Nos leszopsz? Tényleg nem maradna viszonzatlan.
-Dehogy is hagyj békén!
Összeszedtem gyorsan a cuccomat és elrohantam, egyenesen Tomihoz. Az anyukája engedett be, mondta, hogy fent van, sok a tanulni valója, ne zavarjam sokáig. Mikor felértem a szobája elé, vettem egy nagy levegőt és benyitottam:
-Te mégis hogy képzelted? Megegyeztünk!
-Miről beszélsz?
-Hogy nem mondod el senkinek, hogy mit csinálunk.
-Ugyan már, csak 3 haverom tudja.
-Ja! Meg az ő haverjaik, meg azoké és még sorolhatnám. Az egyik osztálytársam most kért meg, hogy szopjam le.
-És nem éltél a lehetőséggel?
-Ne hülyéskedj már!
-Te panaszkodsz állandóan, hogy neked sose jó. Így legalább népszerű vagy, mindenki téged akar dugni, valakivel csak találtok majd rá módot, hogy kiélvezhesd te is.
-Hát veled már nem fogom az biztos!
Ezzel a mondattal ott is hagytam. Otthon rögtön bezárkóztam a szobámba, mondván sok a tanulnivaló, de persze nem ez volt a fő indok. Végre elsírhattam magam, nem tudtam mi lesz ebből. Ha a fiúk tudják lassan a lányok között is elterjed a hírem, mindenki utálni fog, a fiúk is csak azért "szeretnek" majd, hogy megdughassanak. Nem is beszélve a szülőkről, ha ez kiderül. Nem tudtam mit tegyek, hogyan tovább. Átkoztam magam, amiért nem bírtam a véremmel. Annyira el voltam kenődve emiatt, hogy a szokásos fürdés közbeni és elalvás előtti masztimat is elhagytam. Reggel mikor felkeltem rettegtem suliba menni, de sajnos elkerülhetetlen volt. Hiába adnám elő a nagy halált, előbb-utóbb úgyis menni kell. Alig aludtam az éjszaka, arra a döntésre jutottam, hogy megadom a fiúknak, amire vágynak, ha cserébe nem terjesztik tovább a dolgot.
Még nem kezdődött el az első óra, amikor megkaptam az első ajánlatott, hogy a tízórai szünetben szopjam le hátul a konténerek mögött. Siettem is ki óráról, hogy időben és észrevétlenül odaérjek. Meglepetésemre 6 fiú állt ott.
-Nem erről volt szó
-Egyben letudod. Úgyis mindegyikünk megkért volna, így nem kell annyira matekoznod, hogy jöjjön össze a dolog. Ez az ára az információ visszatartásának.
Letérdeltem és ők körbe álltak. Sorban vették elő a farkukat és én már neki is láttam. Szoptam, szívtam mindet sorban. Természetesen nem kellett őket sokáig dolgozni már élvezték is tele a számat, meg is volt a tízóraim is.
Órán kaptam egy levelet, amelyben ez állt:
"Tegnap nem jött össze az irodalom lecke, ma egy újabb próba?"
Hátra néztem és bólintottam. Mikor eljött a délután és kicsengettek odajött hozzám:
-Anyámék még 4ig nem jönnek haza, ha most egyből átjönnél nyugodtan lehetnénk.
-Előbb haza ugrok, leteszem a cuccom és szólok otthon, hogy ne várjanak.
-Rendben, várlak!
Siettem haza, letettem a cuccom és már rohantam is, hogy mielőbb letudjam a dolgom. Becsengettem és ő jött is kaput nyitni hatalmas vigyorral a száján. Bementünk a szobájába és becsukta az ajtót:
-Mitől gondoltad meg magad?
-Nagy botrány lenne, ha a szülőkhöz is eljutna a hír, így inkább mindenki igényét kielégítem, ha befogja a száját.
-Hát én befogom a számat, ha te is rendszeresen befogod a szádat a faszommal!
-Mit takar nálad a rendszeres?
-Minden kedden délután 4ig szabad a kecó, nyugodtan lehetünk. Szóval keddenként 2-4ig az enyém vagy és kussolok.
-Rendben. És most mit szeretnél? Nyilván nem irodalmazni.
-Első sorban szeretném, ha leszopnál. Szeretném megnyálazni a pinádat és persze megkúrni. Anyáméknak van egy kis szekrénye, ami mindig be van zárva. Megtaláltam a kulcsot, tele van különböző műfaszokkal, pornóval. Átmehetnénk oda és használatba vehetnénk.
-Rendben, de a műfaszokat hagyhatnánk, nem hoz lázba, hogy anyud dolgait használjam.
-Ahogy gondolod.
Átmentünk a szobájukba, kinyitotta a szekrényt és tényleg tele volt, különböző alakú, méretű műfaszokkal, vibrikkel, szexuális segédeszközökkel, pornó filmekkel. A szülei tényleg keményen nyomhatták. Kivett egy filmet visszazárta és mondta, hogy akkor visszamehetünk az ő szobájába. Betette a pornót és lényegi részhez tekerte.
-Legtöbbször erre szotam verni. Jó lesz most, hogy nem nekem kell.
Letolta a nadrágját, kis éretlen pénisze már meredezett.
-Gyere, szopjad!
Rábuktam és vadul szopni kezdtem, ő hangosan nyögött. Tudtam hogy így nem kell sokáig csinálnom és ahogy rágondoltam már élvezett is bele a számba. A filmben is még a szopásnál jártak, kezdtem begerjedni rá.
-Szopjad újra!- és tettem is a dolgom. Újra hangosan nyögött, Gyakran hagyta el a száját, hogy "Nagyon jó vagy!" "Szopjad keményebben!" "Szívd ki a gecimet!" Már pár perccel jobb időt futott. A filmben a pasi kutyapózban verte be a nőnek, amitől úgy beindultam, hogy már fájt a puncim. Alig vártam, hogy végre kinyaljon, mert szét akart már robbanni a puncim. Miután másodjára is leszívtam, megkért, hogy vetkőzzek le és feküdjek fel az ágyra. Először nem nyúlt hozzá, csak nézte. Én türelmetlenül vártam. Összerezzentem mikor váratlanul megsimította. Utána félénken elkezdte nyalni, majd egyre vadabbul. Szinte rögtön kitört belőlem egy hatalmas ogazmus. Mikor remegésem abba maradt, rám mászott és már illesztette is a faszát nyílásomhoz. Nyomult belém, ahogy csak tudott, egyre gyorsabban, míg belém nem élvezett. A második menetben már én voltam felül és vadul lovagoltam rajta, mikor szólt, hogy mindjárt tele rak, nagyon ráösszpontosítottam a dologra és szinte egyszerre élveztünk el. Mikor lecsúsztam a faszáról, odatartott egy zsebkendőt és élvezettel nézte, ahogy csorog ki belőlem a puncim nedvének és gecijének együttese. Összeszedtem magam és elköszöntem.
Este azon gondolkodtam, hogy igazából nekem is jó. Tartják a szájukat és még ki is vagyok elégítve. Kezdett beindulni a dolog, szünetekben szopások, ujjazások. Tesi óra előtt az öltözőben komoly gruppen volt. Mindig volt egy ember, aki őrködött, mi pedig bent "játszadoztunk". Minden délutánra volt "tanuló társam". Már komolyan egy naptárba vezettem, kinek mikor voltam elígérkezve. Egyre telhetetlenebb voltam, csak a szexnek, az orgazmusnak éltem. Igazi tragédiának éltem meg, mikor 13 évesen először megjött. Nem élvezhettek belém, meg kellett ismerkednem a koton fogalmával, de ez sem tántorított el. Már nem zavart ki tudja és ki nem, csak éltem a lehetőségekkel. A legtöbb fiúnak én vettem el a szüzességét a suliban. Nem számított mennyi idős, csak felálljon neki. Bárhol, bármikor képes voltam szexelni. Sötétedés után elszöktem otthonról, dugtam a parkban, a buszmegálló mögött, híd alatt, akárhol. 15 évesen sikerült fogamzásgátlót kiíratnom, így újra élvezhettem, amikor a puncimat megtöltik gecivel. Megállíthatatlan és telhetetlen voltam, mindenki örömére, élvezhették a testemet bármikor, bárhol, akárhányan, nem volt olyan kérés, amit ne teljesítettem volna. Mind a mai napig állandóan tettre készen vagyok és semmi sem számít.
Rengeteg dolgot kipróbáltam és űzök mind a mai napig, de ezeket kifejtem majd egy újabb sztoriban.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9241 alkalommal olvasták N.F. szextörténetét és 54 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák