Szextörténetek Szexhírek

Dalma (19) - Egy jól sikerült kurvázás (hetero szex)

kan szextörténete
Voltam egy tökéletes mellű kurvánál, tökéletes alakja volt, szép körte formájú két kezes mellek, hosszú combok. Érzéki ajkak. Egy újabb hölgyet , egy újabb strigula.Telefonáltam a csajnak, kedves hangon közölte a az utcát és a ház számot. A lakás előtt még felhívtam, folyamatosan beszélgetünk,- Most nyisd ki az ajtót, fordulj jobbra, fel a lépcsőn, megint jobbra. Egy lakás ajtó előtt lesz egy zöld színű kerámia bakancs, ott kopogj az ajtón.

Kopogni fogok cicám, már nagyon várom,hogy érezhessem a formás kebleid . Külön jó dolog, hogy nem kellet felesleges köröket futni a telefonba. A csajnak érzéki bár vékony ajkai voltak, fehér színű melltartóban és fehér színű csipkés tanga bugyiban fogadott. Vállig érő fekete haja volt. Tökéletes a csaj. Nem túlzás, hogy tökéletes, ugyanis, ott domborodik ahol kell, a combjai szép hosszúak. A mellei két kezesek , kellemes körte alakúak, jó volt legeltetni rajtuk a szemeim. Az előszobában levettem a cipőm és a zoknim, a szobába érve, letettem a táskám és át nyújtottam a cicának az előre kiszámolt ajándékaim, megköszönte.

- Vetkőzz le- mondta. és egy ruha szárító rácsos szerkezetre mutatott, oda tegyem csak le a ruháim. Hamar levettem a pulóverem, a nadrágom, örömmel tapasztaltam, hogy a nemi szervem fel van állva, lehúztam a bőrt a kalapról, nem illik kalapban, hölgyek előtt állni.
Ott álltam, anya szült meztelenül,

- Mutatom a fürdő szobát- mondta Dalma

A fürdőnél figyelmezettet, hogy vizes ne legyen a hajam. A többi vendég figyelmét felhívnám erre a kettő momentumra,- a lakás ajtó előtti zöld kerámia bakancsra-, és, a figyelmeztetésre, amit nyilván Dalma, minden vendégének elmond, hogy - Vigyáz, nehogy vizes legyen a hajad-

Szóval aki találkozik a zöld kerámia bakanccsal az abban a lakásban járt ahol én is. Keresd a zöld kerámia bakancsot.

Megfogadtam a tanácsát és nem lett vizes a hajam. A női tus fürdőből, nyomtam a merevedő szerszámomra, és lemostam róla. A tükörben meg szemléltem az izmos felső testem. És arra gondoltam, hogy egy újabb bombázó csajjal fogok szeretkezni. Vissza mentem a szobába.

Dalma, kedvesen mondta, hogy feküdjek csak le az ágyra, ő levette a melltartóját és a bugyiját, és mellém ült, elképesztően tökéletesek a mellei, egészen csodálatosak, rögtön kaptam is utánuk, tapintásra is jók nagyon. Dalma, nagy rutinnal felhúzta nekem a gumit és elkezdett franciázni, én, önkéntelenül is mozogni kezdtem ő kedvesen rám szólt, hogy ne mozogjak, mert akkor elélvezek, és nem szeretné ha már most elélveznék. Kihangsúlyoznám, hogy sok csaj sajnos épen, hogy azt szeretné,hogy már franciázáskor élvezünk el. Szerintem egyértelmű, hogy Dalma, valóban azt akarja, hogy a vendége jól érezze magát. És még szól is neki franciázáskor,- vigyáz el ne élvezz. Mozgatta fejét fel és le, közben a jobb mellét vettem a tenyerembe, a popsiját és a hosszú combjait is simogattam. Húszon éves tökéletes tetű csaj, tudom, hogy bemutatkozásában 39 van, hogy annyi éves. De komolyan mondom, hogy a teste egy legjobb formában lévő 20 éves csaj teste volt, és simán elhiszem, hogy 25 éves , ha azt írja a bemutatkozó szövegébe,tudom jól ez túlzott dicséretnek tűnik, de nyilván jár kondi terembe és oda figyel magára ezért bombázó, aki igényes is.

- Rád üljek?- kérdezte Dalma
- Inkább, én lennék felül válaszoltam

Szét rakta lábait, teljesen borotvát a puncija, étvágy gerjesztő, ő rakta be a nemi szervem, elkezdtem dolgozni. A hajának remek jó illata volt, közel hajoltam hozzá. Simogatta mellkasom, mikor a két kezemre támaszkodva boldogítottam.Nagyon kellemes jó volt, hogy simogatta mellkasom és a fenekem. A puncija, az én méretemnek épen megfelelő, kellemes ingereket adott a nemi szervemnek, amit az agyam kéj érzetté alakított át. Amúgy, tök jó szeretkezni, jót tesz a testnek a szeretkezés. Néztem a melleit és a tenyerembe vettem, hol az egyiket, hol másikat. tudom ez unalmasnak tűnhet, hisz szinte mindig ugyanazt írom le, ráfekszek a csajra, lassan, gyorsan mozgok,majd hátulról kutya pozícióban, végül előröl befejezem

Dalmánál nem volt unalmas mert a gyönyörű teste megunhatatlan, egész nap nézném. A formás melleinek a látványa már megérte, hogy esőben elmentem hozzá.És remek jól masszírozta a tököm, mikor kutya pozícióban boldogítottam, a masszírozás meg sokszorozta a kéjérzetem.

-Hátulról szeretném- mondtam

A látvány tökéletes volt, extra formás popsi a hosszú formás combok, lassan nyomtam be és húztam, ki.

Dalma masszírozta közben a tököm, ezt kihangsúlyoznám. nem szorongatta, hanem valami általam nem ismert technikával egészen parádésan jól masszírozta, valószínű ilyen lehet a lingam masszás.És a puncija mellet a masszírozás is remek jó kéj érzéseket adott. Olyan érzésem volt mintha satúba fogták volna a tököm, nagyon jó volt.

Ezután jött egy pici hideg zuhany.- Kézzel csinálom- mondta Dalma

Majd hozzá tette, ne haragudj de fáj nekem, tudod, fent van a (...) ezért fáj,

Kicsit rosszul érintet ez a hirtelen váltás, hogy kb 10 percig élvezhetem a punciját, majd közli velem, hogy akkor kézzel. Arra hivatkozva, hogy fáj neki. Jót is megláttam a dologba, legalább látni fogja, hogy folyik ki a tejem. A melleit természetesen folyamatosan tapogattam. Hol a jobb, hol a bal kezével húzkodta a nemi szervem, tulajdonképen kellemes volt. Mindig akkor hagyta abba, mikor már majdnem elélveztem. Jobb is, hogy nem élveztem el, hisz végül felhúzott még egy gumit, hogy akkor punciba élvezek le.

Most már nem fáj?

Hátulról dugtam.

- El tudsz élvezni?- kérdezte Dalma, majd hozzá tette, hogy jön a következő vendég. Aki úgy tűnt, hogy idő pontot foglalt magának. Rendesen be van táblázva a cica.
-Ma délelőtt már voltam egy csajnál, ezért nehezen tudok el élvezni- mondtam.
Dalmának nem tetszett, hogy nehezen tudok el élvezni. Szerinte ilyen állapotban nem szabad csajhoz menni, hisz a csajok nem barátnők, akik türelmesen fél napokat várnak, hogy el élvezen a férfi.
- jön a következő vendég- Gyakran hallani ezt a mondatot a hölgyektől. -El kellene élvezni lejár az idő- beszólás is elégé gyakori.
Próbáltam gyorsabban verni, befeszíteni a nemi szervem, ahogy csak tudtam, keményebben, tempósabban mozogtam. Közben néztem a formás popsiját,

-Nagyon jó a puncid- mondtam
-El tudsz élvezni?- Kérdezte a csaj

Dalma olyan hangon válaszolt, hogy őt nem érdekli az én véleményem a puncijáról , viszont élvezzek el már végre!

Férfinak nem mindig könnyű elélvezni, olyan állapotban voltam, mikor egész délelőtt mozoghattam volna, akkor sem élveztem volna el. Mit lehet ilyenkor tenni? Néztem a tökéletesen formás popsit és combokat, néha, néha a melleit a tenyerembe vettem. ÉS próbáltam koncentrálni, és keményebben, gyorsabban verni. Nagy nehezen eljutottam oda, hogy tudtam, hogy valószínű, hogy el fog indulni a tejem a t*kömből. pár perc elteltével, éreztem, hogy el fog indulni biztosan, majd éreztem is, hogy elindul, akkor már tudtam, hogy el fogok élvezni, ha semmi sem zavar meg és nem állok le a gyors mozgással, nem álltam le és semmi sem zavart meg, szépen kifolyt a tejem. nem sok. Dalma, adott nedves törlő kendőt, amivel lehúztam a gumit, szeretkezés utáni zuhanyozásról szó sem volt.

Beszélgetünk. Dalma kifejtette a véleményét, arról, hogy nem okos dolog egyik csaj után a másikhoz menni, abban az értelemben, hogy ha nehezen tudunk el élvezni a csaj nem lesz velünk türelmes.

- Egy lány után nem meny másik lányhoz, nem kioktatás jót akarok neked, nem barátnőhöz mész- mondta Dalma

Egyet értettem vele, valóban ez nem arról szól, hogy ő a barátnőm. Hamar felöltöztem ő megsimogatta az arcom

- Mindig ilyen szótlan vagy?- kérdezte.

Csodálkozott, hogy a háti zsákom oldalsó zsebében a telefonom kijelzője folyamatosan világít , figyelmeztetett, hogy lemerül az akku. Kinézett a szobából, én is kinéztem, és egy fél pillanat erejéig láttam egy másik csajt,és egy másik vendéget,

-Nekem is most megy ki a vendégem-mondta a másik csaj.
Türelmesen megvártuk , hogy a másik vendég távozzon, addig én gyönyörködtem Dalma cica formás popsijában, és melleiben . Fél perc után kiléphettem a szobából.

A kijárati ajtónál még megsimogattam a kellemes két kezes melleit.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8921 alkalommal olvasták kan szextörténetét és 19 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák