Szextörténetek Szexhírek

Barátnőm első rommá kúrása (hetero, szex hármasban)

hummeres szextörténete
Attila barátommal rendesen megdolgoztattuk az én kis Nórikámat, csakhogy kapcsolatunk el ne laposodjon. Barátnőm dús fantáziával megáldott kis szőke barna szemű 19 éves izmosan sportos bombázó, akire azt szokták mondani, hogy a Jóisten is baszásra teremtette.A történet nem a fantáziám szüleménye, még a neveket sem változtattam meg.
Nóri már egész nap pörgött mint a keverőtárcsás mosógép, várta az estét. Szexi piros testhez simuló rucit vett föl, alatta piros cicifixel, csipkés tangabugyival.
Jött Atti barátom időben a megbeszéltek szerint. Iszogattunk, hogy oldjuk a gátlásokat, bár Nórikámban normál üzemmódban sem volt sok, szeretett pucéran járkálni otthon a lakásban, nagy örömömre. Szóval, kezdtük magunkat jól érezni, de láthatóan Attilát már áthatotta az erő, mikor Nórim az ölébe ült.
Mondta is, -már áll is a sátor? Csak türelem, majd sátrat bontunk.
Attival egyeztettük az itinert előtte, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon. Táncoltunk, hagytam Attit kibontakozni, tapizta is a csajom rendesen, ami engem is felizgatott. Lehúztam a rucit Nóriról s már cicifixben, tangában vonaglottunk, Atti dicsérte is Nórcim csodás testéért és vadító illatáért, szó-szó ezt a parfümjét eddig még eddig én sem ismertem, de finom kellemesen egzotikus volt. Tényleg gyönyörűen nézett ki, a szemöldök a szempilla és a hajszálakon kívül minden szőrszálat eltávolított magáról. Lágy testápolóval átitatott bőre még kúrhatóbbá tette. Hamar meg is szabadultunk Attival ruháinktól. Már Nóriban is felgyúlt a vágy tüze és kérdezte Attit mit szeretne, hogyan? –Hát jól szétbaszni az én kis barátom csodaszép csaját. Nem volt valami udvarias, most még visszafogott is volt rám tekintettel, de őt nem ezért szerettem.
Nóri félt is tőle mit fog művelni vele, mert ismerte. Atti 190 centiméter magasságához elég súlyos izomtömeg párosult.
Levettem a cicifixjét és Atti máris a melleire vetette nyelvét, szívta dörzsölte szopta őket mint a búvárszivattyú. Nem voltak valami nagyok, csupán átlagosan feszesek. Ezt már Nóci is élvezte, halk felsóhajtása tudatta, hogy ő már szeretné ha mielőbb kúrnák.
Lehúztam piros tangáját, a kanapéra fektettem hogy Atti tudja a punciját kényeztetni, én a melleit gyurmáztam, Atti nyalta mint a fagyit és újjazta becsülettel, Nórinak ekkor megjött az első mikulás, ami csak fokozta a hangulatot.
Átadtam Attinak testét, hagy élje ki magát rajta, átnyalta falta Nóri testének minden porcikáját, mikor fenekének bejáratát nyelvével kényeztette, puncikáját ujjazta ismét orgazmusa volt. Na hogy ki ne maradjak semmi jóból az előre megbeszéltek szerint Atti kérte szopjon mindkettőnket és már térdeltette a bársony padlószőnyegre.
-Ez nem semmi dícsérte Nóci Atti méretes falloszát ami hamar eltűnt Nóci szájában. Felváltva ment a szopatás, láttam Attin most van vége, pedig jól bírja a kiképzést, mert rendszeresen járunk kurvázni. Mondta jön a cucc a pincéből. Nóci: -egy csepp se menjen mellé és nyitotta nagyra száját várva a spermát, 100 bárral minimum jött is ki Attiból a gonosz. Kéretem ne nyelje le azonnal öblögessen vele, szép látvány volt anyaszűlt meztelenül az én kis bombázómnak tele spermával a szája. Lenyelte mindet -jó ízű volt maradt még belőle későbbre is ?
-kérdezte Nóci, -lesz ott még válaszolt neki Atti. Kértem szabadítson fel engem is, vad mélytorkos szopásba kezdett, mindent beleadott Atti: -jól mélytorkozol ezt még kipróbáljuk áradozott whiskyjével kezében. -Hát jól van de meg is kell a puncimat is dugni, inkább pihenj rá- közölte vele Nóri. 10 percig biztos ment a szopás, már fáradtam állni, leültem a kanapé ágyra, magam elé húztam és úgy ment a masszív szopás tovább. Kértem golyóimat kapja be, azzal játszon még én kezembe veszem az irányítást. Gyorsan fel is ugrottam mint a kejfeljancsi és egész szép kis csomagot küldtem az arcára, ezzel elkenve sminkjét, de hogy ha már csinálunk valamit csináljuk rendesen, kezemmel szétkentem az arcán, mintha arctej lenne. Pedig készültem egész nap ananászt ettem, biztosítsam a megfelelő vitaminpótlást-neki. Elmegyek rendbe hozom magam, mondta.
Atti: -siess mert már beléd szeretnénk hatolni helyezte kilátásba.
Kétszer kellet rászólni, hogy hol van már, komámmal elvoltunk folytattuk a whiskyzést, így az a maradék gátlásaink is eltűntek amik nem is voltak. -jövök már, ennyire meg akartok baszni. -választ nem is kapott mert csuklóját megfogva már a kanapéra is rántottam, a fejét a karfájára tettem és mondtam neki ezt a késlekedésért fogod kapni, és Atti már tolta is torkára a farkát, ahogy előtte megbeszéltük ördögi tervünket.
Az ennyémmel még elvolt, de Atti farka nem tűrt ellentmondást,
-helyette inkább kúrjatok meg, mondta tele szájjal, Nóci. Én fogtam a kezét, hogy sok esélye ne legyen ellenállást kifejteni, Atti pedig küldte torkára farkát rendesen, volt hogy bent hagyta torkában, Nóri pedig már rosszul volt láthatóan. Atti megkönyörült neki: -na gyere hadd kúrjunk meg mondta, ami felüdülés volt Nórinak. Én folytattam már light-osabban a szopatását, Atti pedig belenyomta farkát Nóri pinájába, -de jó kis puncid van, dicsérte. Pár lökés után Nóri szólt, hogy várjatok és kiugrott közülünk, mert nem bírta Atti méretes farkát eltüntetni, egy bőnyálas szopást eszközölt a probléma leküzdésére Atti farkán, -hogy ne szaladgáljak síkosítóért mondta. -Na mostmár megbaszhatol mondta, és rögtön hanyatt is fektettem lábait fölhúztam teste mellé, hajlékony volt mivel táncolt pár évet suli alatt. Atti már nyomta is pinájába, ahogy bírta -kúrd szét a pinám kérte is. Megkapta, több orgazmusa is volt, de keményen kapta az ívet, fölvette Atti az ölébe úgy kúrta keményen, játszadozott vele mint egy guminővel. Nóri már sikoltott, pedig még ha tudná mit akarunk rajta elkövetni…
Ideadta nekem is én se kíméljem, adtam is neki, folytattam az ölben kúrását, ami olyan intenzív volt, hogy beleélveztem a pinájába, amit a legjobban szerettem, Atti már várta a lepattanót és ragadta el Nórit és fejét az ágyra nyomva folytatta Nórika pinájának baszását.
Nem sokára meg is lett az eredmény, tőle is kapott egy adagot a puncijába, csorgott is ki belőle bőr kanapéra, ami elgondolkodtatott, remélem nem fog nyomot hagyni rajta.
Pihenni tértünk, elmentem zuhanyozni Nórit pedig elküldtem Attival, mázli, hogy volt két fürdőszoba. Végeztével ismét fölkerestem bárpultomat lélekerősítőért, de Nóriék még nem végeztek.
Már későre járt úgyhogy meg is éheztem, bedobtam pár szecsót, nekik is csináltam, mire nyillott a fűrdőszoba ajtaja, Nóci jött elsőként büszkén újságolva a számomra nem meglepőt -Atti jól megbaszott a zuhiban még egyszer. Jött Atti is széles vigyorral arcán. Kajáltunk és már kezdtem az alkoholt érezni, így szorgalmaztam törülközőnk levételét és lekaptam Nóriról és visszavezettem a tett színhelyére, de akármilyen jó csaj Nócikám dolgoznia kellett rendesen, hogy ismét kemény legyen a farkunk, főleg Attinak aki szétküldte a zuhanyzóban. Már ültünk egymás mellett és Nóci felváltva szopott minket, Attit kézzel engem szájjal, de immár vadabbul mint eddig, majd csere.
Ismét áthatott az erő minket, kértem váltsunk,
-seggbe akarunk baszni vágott szavamba Atti, a rá jellemző őszinteségével. -Ekkora fasz még nem volt a seggemben válaszolt Nóci, de sok esélye nem volt bájcsevegésre mert fel is telepedett a kanapéra, én pedig nyomtam le testét, így formás fenekét csodálhattuk meg, míg kezeivel feszítette feneke partját, mert bizony szükség lesz rá gondolta. -Hoznál síkosítót kért meg félelemmel és izgalommal hangjában, Atti már bő nyállal tolta ujjait a fenekébe, egy-majd két ujjal már ment a tágítása. Hoztam is a síkosítót Atti nyomott is bőségesen Nóri fenekébe. Én kezdtem először kúrni a seggét, az én méretemmel még elvolt, ezerszer kúrtam seggbe, de Atti új kihívás volt számára. Jó keményen szétkúrtam a seggét, volt is orgazmusa, a bőr kanapé ismét tocsogott, de ez most nem zavart. Húztam ki farkam és ugrottam gyorsan arca elé és már nyomtam is a farkamat a szájába, imádtam seggből szájba kúrni, filmekben láttam először és azóta ki nem hagynám, így néha helyre kellett rakni, de élvezte is ha úgy kezeltem mint egy utcasarki kúrvát, pedig cseppet sem volt az.
Atti nyomta is farkát a fenekébe, de előtte paskolta dícsérte izmos kerek fenekét. Néztem, ahogy a csajom kúrják seggbe fantörpikus élmény volt. Előbb csak félig nyomta beléje, de már akkor is fájt neki, -lehet hogy fáj de most nőt csinálunk belőled, nyugtattam.
Egyre mélyebbre nyomta neki Atti komám a farkát, már teljesen eltűnt majdhogynem. Feneke partját Nóri már jobban szét se nyithatta volna Atti pedig kúrta mint a gép. -Már sajog a segglyukam mondta Nóci
-basszátok inkább a pinám. -Jó, -oké mondom egy percnyi szusszanás után, de bukj Atti farkára. -Kapad be a golyóimat, kérte és csorgott a nyál Nóci mellein, ahogy szopott. Imádott cumizni, bármikor rá lehetett venni. Atti ült is le a kanapéra, ahogy előtte megbeszéltük és ültette ölébe Nórit, hatolt is puncijába és járatta rajta rendesen, Nóri is beszállt, lovagolt rajta keményen, -mondtam neki most egyszerre betömjük mindkét lukadat -nézett értetlenül, de sokat nem volt ideje pislogni, mert hatoltam a fenekébe, már össze voltunk Attival hangolódva, sok csajt kaptunk már el ketten. Nagyot nyögött és zihált, de nem ellenkezett, csak lassú tempóban kezdtük, mert még nem volt kettős behatolásban része -eddig- fokoztuk a tempót, ütemesen egyszerre kúrtuk mindkét lukát, mikor éreztem, hogy spriccelt Nóri puncija. De nem zökkentünk ki a ritmusból. Az élménytől már üvöltött Nóci, nem is gondolom mit szóltak a szomszédok.

Ahogy hangosabban sikított, annál keményebben tömtük lukait, már-már fáradtunk, izgatott, hogy üvöltött a csajom a benne járó faszoktól.
Elég sok ideig ment a szétbaszása, így annyira kikészült az élvezettől, hogy Attira borult. A seggébe akartunk élvezni mindketten, de Nóci már készen volt. Atti sem volt belátó, fektettük a padlóra négykézlábra és nyomta fenekébe a farkát, -kérlek elég, mondta de Atti mitsem hallván baszta a seggét tovább, arca eltorzult és én tudtam most van vége. Hogy honnan szedte azt a mennyiséget amit beleengedett nem tudom, de még folyt is ki a fenekéből. Vártam én jövök gondoltam, de Atti már csak az élvezet kedvéért nyomta tovább -imádom baszni a segged mondta neki, de szóltam neki most szopassa, ekkor már önkívület határán volt Nóci. Így enyém lehetett a feneke, de tudtam hogyha én is jól seggbekúrom elájul, inkább toltam a pinájába a farkam Nóri örömére, akibe ekkor már visszatért az élet és Atti farkát polírozta én meg kúrtam, így sem járt jobban mert löktem olyan keményen, hogy egész testével nyelte el Atti farkát, közben szétélvezte az agyát ismét. Ürítettem is a puncijába a táram és ki is dőltem. -Jól meg basztunk nem? Kérdezte Atti -igen, jól szétkúrtatok, ekkor már a kanapén borultunk össze mint a kártyavár. Legközelebb készülj fel jobban nagyobb partit csapunk- helyzetem kilátásba Nórinak. -Legközelebb? Kérdezte Nóci. -Miért mit vártál nem egy alkalmas volt, Attival partiba vágunk, még párszor, mondtam neki.
-Nem is tudom, talán. Csinálhatnák egy négyest partyt is Rékával- beszervezhetnéd, megbasznánk őt is, igaz Atti? Meg hát- helyeselt.
Másnap délutánig aludtunk mint a grizly maci. Atti megköszönte az alkalmat, ami tőle életidegen volt, mivel nem igen tisztelte a nő nemet. A válasz felvetésemre nem sokat váratott…-ha gondolod megkérdezem Rékusomat -hogy a viharba ne, mondom neki.
-Nem is mondtad, hogy megfektetnéd, -most mondom és tértünk nyugovóra ismét, de már szex nélkül. Későbbiekben is elláttuk Nóri baját rendesen Attimmal, amik voltak fantasztikusak, meg nem annyira. Nemsokára leközlöm, majd az édes négyesünkről az élménybeszámoló riportot, sőt azt is ahogyan vettük be a kúrásainkba Nóri nővérét is, ami nem volt semmi, két lánytestvért kúrni egyszerre.
Ez volt az első riportom, remélem tetszett!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 26880 alkalommal olvasták hummeres szextörténetét és 71 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák