Szextörténetek Szexhírek

Kisfiú szopatása (meleg szex, orál, tini)

Imi szextörténete
Alig volt 12 éves, de csak a szexre tudott gondolni. Még inkább az orál szexre. Fiú létére nem a lányokhoz vonzódott. Gyakran ha elmentünk valahova és mindig a farkát fogdosta. A családját sose érdekelte az illem, sose tanították meg semmire.Ezért elítéltem a családját. Később aztán hálát adtam érte, hogy nem tanították meg semmire. Sose érdekeltek a fiúk. Aztán úgy tűnt mégis tanult egy kis illemet, mert egyszer csak már nem mutogatta a farkát többet nekem. Megváltozott! Jelentettem ki. Amikor pisilni ment már nem előttem csinálta, hanem távolabb ment és elfordulva csinálta. Teltek az évek és hamar felnőttünk. Régi szokásunknak kedvezve kimentünk abba a kis erdőbe ahová kiskorunkban jártunk. Ő ült, én feküdtem a fűben. Körülöttünk csak fák, bokrok és a messzeségben egy ház volt látható. Ekkor ő elővett egy pornóújságot, amit az apja szekrényéből csent el. Nagyon felizgultunk a benne lévő csajokra. Aztán bejelentette, hogy neki pisálnia kell.

- Akkor menj.
- Nincs kedvem felállni. - Mondta.
- Akkor csináld itt, de ne rám célozz. - Mondtam neki vicceskedve.
Erre ő feltérdelt, letolta a vékony nadrágját és előkapta a farkát. Ekkor már tudtam, hogy mindketten sokat változtunk 12 éves korunk óta. Amikor lehúzta a nadrágját a farka úgy csapódott ki belőle mint nyílvessző az íjból. majdnem arcon is talált.

Közelről megnéztem a farkát:
- E... ez... hogy lehet? Amikor kicsik voltunk nekem volt a nagyobb. - Értetlenkedtem. Ő csak mosolygott.
- Ez kurva nagy! Szedsz valamit vagy mi? - Mondtam neki leesett állal.
- Nem. Nem szedek semmit. - Válaszolta.
- Akkor hogy lehet ilyen nagy? - Kérdeztem csodálkozva.

A farka szőrös volt, nagy herékkel. Hosszúságra úgy 2 ökölnyi lehetett a farka és a makkja nagyon nagy volt. Vagyis így belegondolva nem nagy, hanem inkább hosszú. Úgy 5-6cm hosszúságú lehetett, a vége pedig tompa volt, a makkja mögött látni lehetett egy kis túrót. A farka egyik oldalán volt egy anyajegy. Ennek a pasinak olyan farka volt, hogy a pornófilmsztárok 50%-át simán lealázná.
Egyszer csak elkezdett kirázni a hideg, azt vettem észre magamon hogy elkezd nedvesedni a szám, nagyon küszködtem hogy ne kezdjen el folyni a nyál a számból. Mindeközben a gerincemben végig éreztem a hideget. Remegtem. nem tudtam megmagyarázni mi történik velem. Alig kaptam levegőt és nem tudtam mondani semmi értelmeset.

- Nézd meg! Akkora a farkam mint egy lónak! - Mondta.
- Igen, látom. - Válaszoltam nagy nehezen. Irigységet éreztem, hogy az övé milyen nagy. Azonban ez az érzés eltörpült a másik érzés mellett ami egyre inkább hatalmába kerített. Ez pedig a vágy volt. Elkezdett pisálni. Azt hittem sose lesz vége. Legbelül könyörögtem, hogy legyen vége.
- Tedd már el, mert nem bírom sokáig. - Úgy éreztem meghalok.
Aztán végre eltette és kezdtem lassan lenyugodni. Ezt követően nem beszéltünk túl sokat, inkább csak néztük az újságot. Mindeközben folyton a nadrágja lába közötti részét néztem. Nem tudtam megállni. Kint voltunk még egy ideig a kis erdőben majd hazamentünk.

Még az éjjel bekapcsoltam a pornócsatornát és elkezdtem verni a farkam. Próbáltam elterelni a gondolataimat és felismerésre jutottam. Életemben nem izgatott fel és nem indított be semmi annyira mint ő az erdőben. Kikapcsoltam a TV-t és az ő farkára gondolva kezdtem el kiveri a sajátomat. Életemben nem élveztem akkorát mint ezen az éjjelen. Éreztem hogy mindjárt jön, hogy mindjárt elélvezek. Felkeltem az ágyról és egyszer csak elkezdett ömleni az ondó belőle. De olyan sebességgel és olyan mennyiségben hogy azt hittem én vagyok maga a Niagara. Azt hittem sose áll el. Az élvezettől önkívületi állapotba estem, majdnem el is estem a földre. A szemeim is fennakadtak. Ebben a percben arra gondoltam, hogy miért lenne bűn az ha valaki meleg vagy leszbi? Az élet az élvezetekről szól. És ha valaki annyira élvezi fiú létére egy fasz társaságát mint én és ez nagyobb örömet okoz neki mint a punci, akkor miért lenne ez baj? A szőnyeg tele lett ondóval. Végül egy törülközővel feltakarítottam. Pár nappal később átjött a srác. Meleg tavaszi délután volt. Anyám dolgozott, így csak én voltam otthon. Elkezdtünk pornófilmet nézni. Én az ágyon ültem, ő meg a fotelben volt. Egyszer csak kivette a farkát a nadrágjából, a farka egyenesen a plafon felé meredt. Kőkemény volt és harcra kész állapotban érezte magát. Erre az én farkam, ami a gatyámban volt szintén felállt. Elkezdődött újra a remegés, a nyálfolyás és az izgulás. Úgy éreztem, hogy nem bírom már tovább. Kell a meleg szopás

- Mekkora a farkad? - Kérdeztem érdeklődve.
- Úgy 20cm. - Válaszolta.
- Megmérjük?
- Aha. - Válaszolta érdektelenül. Felállt és elkezdte húzogatni rajta a bőrt.
Kiszaladtam gyorsan a konyhába egy mérőszalagért (álló fasszal kényelmetlen volt szaladni). Kihúztam a mérőszalagot úgy 25 centire és lemértem. Kicsit kényelmetlen volt a helyzet. Ilyen közel a faszához és tényleg 20cm volt. Közelről a makkja még hatalmasabbnak tűnt. Tudat alatt is azon merengtem, hogy milyen érzés lehet a csajának, amikor beteszik neki.
- Pontosan 20cm. - Mondtam neki.
Visszavittem a mérőszalagot a helyére. Visszajöttem a szobába és tovább néztük a filmet. Nem bírtam levenni a szemem a farkáról. Ő pedig észrevette ezt. Odajött az ágyhoz, elvette azt a párnát amin anyám szokott feküdni, alá tette a farkát, mintha a párna egy csaj lett volna és elkezdte a farkát a párnával verni.

- Ez semmi a finom kis pinához képest. - Mondta, miközben szexet imitáló mozdulatokat végzett.
- Bekapod? - Mondta.
Én erre teljesen leblokkoltam.
- Mi... micsoda???
- Ha kikapom bekapod? Ha akarod bekaphatod! - Mondta, majd letette a párnát.
Nagyon örültem ennek a mondatnak. A farkam kis híján kiszakadt a nadrágból, de szégyelltem is magam. Mert mi van ha csak viccel? Ha csak viccel és én igent mondok akkor buzinak fog tartani. De nem bírtam tovább a vágyammal meg a farkammal. Én is és a farkam is tudtuk jól, hogy csak egy dolog mulasztja el ezt a vágyakozó, bizsergő és nyáladzó dolgot bennem. Az ő farka.
- Nem is tudtam, hogy meleg vagy. - Mondtam neki.
- Én nem vagyok meleg, de nincs semmi egy kis szopásban.
Felálltam és lassan elkezdtem közeledni hozzá. Izgatott voltam, zavaromban nem tudtam mit tegyek. Erre ő felállt.
- Először megfogom neked, aztán meg te fogd meg nekem. - Mondta.
Letoltam a nadrágomat és kértem, hogy a tövénél fogja meg. Ő gyengéden megfogta a tövénél. Először hideg érzés lett úrrá rajtam, majd a keze érintése melegséggel töltött el, majd egyenesen forróságot éreztem. Ekkor eleresztette. Ezt követően én fogtam meg a farkát. Hideg, meleg, forró. Szintúgy megint átjártak ezen érzések. De mást is éreztem. Kőkeménységet, merevséget, duzzadó ereket. Nagyon tetszett ahogy átjárt a vágy és a forróság. Éreztem hogy ez a fasz beleszeretett a kezem érintésébe és éreztem hogy ettől a pillanattól a haverom nem a haverom többé. Éreztem a különbséget kettőnk közt, éreztem a különbséget a haverom régi és mostani énje között. Noha kiskorunkban mindig én voltam a menőbb, én voltam az akinek nagyobb volt a micsodája. Most viszont egy senkinek éreztem magam. Éreztem hogy ő a menő pasi, a menő sportos pasi egy lófasszal a lába között. Úgy éreztem hogy ő a mester én pedig a szolgája. Istennek láttam őt aki megtisztel azzal, hogy nekem adja azt amire napok óta éhezem. Ezekben a percekben úgy éreztem magam mint ahogyan egy kiéhezett, halálán lévő vámpír aki elé odadobnak egy szűzlányt. Éreztem a halált. A világ megszűnni látszott számomra, sőt ő is. Már a haveromat se láttam. Csak egy hosszú, kemény dolgot láttam a kezem között. Csak én és a leggusztusosabb lény voltunk a világon. Egyszer csak elkezdtem hátrahúzni a bőrt a farkán. Mire őt elöntötte a jóérzés. Ekkor visszahúztam a bőrt, elkezdtem lassú mozdulatokkal húzni és tolni majd megcsavartam a kezemben.

- Térdelj le! - Mondta kedvesen.
- Jó... - Feleltem és lassan térdre ereszkedtem.
- Nagyon nagy. - Mondtam és közelebb mentem térdelésben a farkához.
majd kinyitottam a számat.
- Kész vagy? Mehet? - Kérdeztem, mire ő bólintott. Erre én a fitymát ráhúztam a makkjára és először úgy próbáltam megkóstolni a faszát, hogy rajta van a bőr. Enyhén sós íze volt, nagyon jó érzés volt ezt csinálni, nagyon meleg és élvezettel teli. Ekkor azt vettem észre, hogy valami a nadrágomba távozik. Kicsit beleélveztem. De mintha nem történt volna semmi, folytattam. Először adtam egy puszit a fallosza tövére. Majd elkezdtem nyalogatni a tövénél a fanszőrzetét. Nagyon tetszett neki. Jól belenyaltam a szőrbe. Majd elkezdtem nyalogatni megint a tövénél a bőrt. Ezt követően felfelé állítottam a péniszét, hogy a makkja a plafonra meredjen és alulról kezdtem el nyalogatni a hímvesszőt. Mindeközben azon filóztam, hogy hogy lehet ilyen nagy a farka? Majd megpillantottam a golyóit. Nagyok voltak. Nagyok és szőrösek.

- Szeretnéd ha leszopnám a heréidet? - Kérdeztem kívánós, kissé ribancos hangon, mindeközben levettem a pólómat.
- Csináld! Szopjad! - Mondta. Látszott rajta, hogy nagyon fel van izgulva.
Ekkor lejjebb hajoltam. Arra lettem figyelmes, hogy a haverom szinte belenyomta az arcomba a heréit.
- Nyald geci! - Mondta.
- Ahogy parancsolod. - Mondtam. Dióhéjban ez a két szó azt jelentette, hogy azt tesz velem amit akar. A szolgája vagyok. Elismertem hogy ő a király én pedig csak egy csicska vagyok. Egy szexuális rabszolga a kezében. Tudta jól, hogyha szüksége van valamire szexuális téren én mindig kész vagyok arra, hogy kiszolgáljam. Ő számomra az Isten, a Férfiak Királya. Elkapta a fejem hátul és nem engedte hogy visszahúzzam.
- Addig nem engedlek el amíg nem szopod le a golyóimat! - Mondta nekem. Ekkor már láttam, hogy nem ura önmagának. A vágy átvette felette az uralmat.
- Szopjad!
Bevettem a számba először az egyik golyóját. Először kis mozdulatokkal kezdtem el nyalni alulról, majd körbe és körbe. Ezt követően sok nyált összegyűjtöttem a számba és benyálaztam a golyóját. Nagyon élvezte amint a meleg nyál beteríti a golyóját. Eztán következett a másik golyó. Majd bevettem a számba mindkettőt.

- Bazdmeg, ez kurva jó! - Mondta, majd elengedte a fejem.
- Akkor csináljunk durvábban! Kell a kurva nagy faszod! Ki vagyok rá éhezve! - Felkeltem, ledöntöttem az ágyra, szétfeszítettem a lábait és egy pillanat alatt elértem a farkához. Ekkor átléptem a lábai felett, odatérdeltem a hasa mellé oldalra fordulva és megfogtam a farkát a bal kezemmel. Hátrahúztam a farkán a bőrt, majd bő nyált a számba gyűjtve bekaptam a hatalmas és tompa végű makkját. Alig bírtam bekapni annyira nagy volt a makk a számhoz képest. Úgy szétfeszítettem a számat, hogy azt hittem leszakad az alsó állkapcsom. nagy nehezen be tudtam venni a számba a makkját, de teljesen lefoglalt minden helyet a számban. Örültem hogy egyáltalán tudok lélegezni. A makkja kicsit túrós volt, de nem zavart mert egyszerűen tökéletes volt. Bekaptam ameddig tudtam, majd a fejemet felfelé tolva kijjebb húztam a számból. Ekkor ő elkapta a fejemet. Tudtam hogy mire gondol. Megállás nélkül le-fel lóbáltam a fejem és löktem a számból a nyálat a hatalmas faszra. Megállás nélkül. Nagyokat élvezett, szinte már ordított. Ekkor hirtelen lepattantam róla és bekapcsoltam egy kis zenét.

- Úgy kikészítelek mint nő még soha! - Mondtam neki és kiköptem a szőnyegre a számban lévő sok nyálat. Ekkor ő felült én meg a lábai közé hajoltam és letérdeltem. Hátrahúztam a bőrt a farkáról és elkezdtem nyalogatni a makk alatti részt, közben pedig vertem a farkát. Először szemből, majd balról és jobbról. majd bevettem a makkot a számba és szoptam tovább. Egyszer csak nagy ordításra lettem figyelmes. Fel akartam kelni, hogy megnézzem mi történt. De ekkor az arcomba csapódott hirtelen az ondó. Kétszer egymás után, két sugárban spriccelt bele az arcomba a forró anyag. Tele lett a szám és az állam vele. Először meglepődtem, majd csak néztem. Ezután húzott kettőt a farkán és hatalmas élvezettel teli hangok mellett még kétszer elkezdett belőle spriccelni. Ez már az arcomra fröccsent.

- Ez nagyon meleg és kurva jó! - Mondtam neki fent akadt szemekkel. Majd az ujjaimmal a számról letöröltem az ondót és lenyaltam róluk.
Ezután felálltam, elővettem a telefonomat és lefotóztam magam ondóval teli arccal és átküldtem a képet a telójára.
- Azt akarom, hogy folyamatosan élvezz a számba. - Mondtam, miközben elkezdtem a farkam verni.
Ekkor hanyatt dobtam magam az ágyon mint egy prostituált vagy mint egy szexrabszolga. Az arcom felfele nézett a mennyezetet kémlelve. Ő pedig felülről berakta a farkát a számba és elkezdte ki-be tologatni mintha épp egy csaj punciját kefélné. Az élvezettől elkezdtem könnyezni. Ő pedig csak élvezett és nyögdécselt. Egyre hangosabban és hangosabban, de nem számított mert a zene elnyomta a hangját. Épp az FGFC820 Killing Fields című zene ment. Ki-be járt a torkomban az a hatalmas szörny, amit ő a farkának nevez. Vagy kétpercenként tele lett a szám ondóval. Amikor már majd megfulladtam tőle kiköptem a szőnyegre a számban lévő adagot és folytattuk. Aztán megállt és az egész farkát lenyomta nekem, a golyókig. Ellenkeztem, kapálóztam, de nem engedett el. A farkát lent tartotta a torkomban, kezeivel pedig lefogta a kezeimet, hogy ne tudjak megmozdulni, ellenkezni. Kicsit bepánikoltam. Ordítás közepette tele élvezte megint a számat majd kivette a számból a farkát. Ezután négykézlábra állított és az arcomhoz csapdosta az álló farkát, majd ráhelyezte hosszában az arcomra. A szőrös heréi a számra estek pont.

- Nagyobb a faszom mint a fejed! De te ezt szereted nem? A nagy, kemény faszt! - Mondta felizgulva.
- Legszívesebben a számban tartanám egész nap a faszod annyira kívánom! - Válaszoltam.
- Bazdmeg! Nagyon kikészültem. - Felelte.

Felkeltem, elkezdtem felöltözni. Ekkor átölelt a csípőmnél és a farkát a hátsómnak nyomta.
- Holnap készülj egy újabb menetre! - Ezzel rácsapott a hátsómra, ami eléggé fájt.
- Holnap is meg akarsz szoptatni? - Kérdeztem bizakodóan.
- Annyiszor szoptatlak meg, akárhányszor kedvem tartja és ha olyanom van még meg is baszlak! - Felelte egoista hangon.
- Megbaszhatsz, ha tudsz. De nem hagyom magam. Ha meg akarsz kefélni akkor ahhoz meg kell, hogy erőszakolj! - Mondtam neki. majd hirtelen azt vettem észre, hogy elkapja a hajamat, belemarkol, leszorít a földre és leszedi rólam a bőrnacimat.
- Ha a faszomat nem készítetted volna ki, mert tövig benned lennék és te sírnál a fájdalomtól és a gyönyörűségtől. - Mondta majd nekivágott az ágyon lévő párnának. Erre az erőszakos megnyilvánulására és a kiszolgáltatottságra annyira felizgultam, hogy beleélveztem a bőrnacimba.


Nagy nehezen lekászálódtam az ágyról és felhúztam a bőrnacimat.
- Azt csinálsz amit akarsz! Felőlem meg is erőszakolhatsz. - Jelentettem ki. Erre elmosolyodott. Odaléptem hozzá.
- A tied vagyok. Itthon, nálatok, az erdőben. Vagy buli után miután lerészegedtünk a mosdóban vagy a posta mögött. Ha rád tör a vágy csak ess nekem. Nem fogok ellenkezni. - Mondtam és elkezdtem a nadrágján keresztül fogdosni a farkát.
- Nem lenne kedved sátorozni? Felmehetnénk egy hétre a Pisisbe sátorozni. Képzeld el. Egy sátor. Csak te és én. Csak te és én a természetben. Az összes éjjelt a számban tölthetné a farkad.
- Vagy ha úgy gondolod minden éjjelt akár át is kefélhetnénk. - Mondtam neki kívánós hangon.
- Ez jó ötlet. A jövő héten mehetünk? - Kérdezte izgatón.
- Hozz pár kiló gumit. - Mondtam neki.

Ahogy kifelé tartottam a fürdőszobába nagy csattanást hallottam.
Amikor hátranéztem azt láttam, hogy a keze a hátsómon van. Elmosolyodtam.
Átsikáltuk a szőnyeget, lecseréltük az ágyhuzatot és a paplant, majd hazament.
A következő héten a hétnapos sátorozás után alig bírtam menni. Életemben nem keféltem... vagyis életemben nem keféltek meg annyiszor mint ezen a hét napon.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 71149 alkalommal olvasták Imi szextörténetét és 165 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák