Szextörténetek Szexhírek

Csilla és Julia (szex hármasban, hetero)

Jumbo szextörténete
Arra ébredtem, hogy az ágy megmozdult alattam. Felnéztem, és láttam, hogy Csilla ül mellettem. Csak egy bugyi volt rajta, amin át ki tudtam venni az öle vonalát. Még nem tértem teljesen magamhoz, de így is megindult a nyálműködésem.A mellei hívogatóan ágaskodtak, mintha csak azt akarná, hogy megszívogassam. Csak most, hogy ott ült előttem meztelenül, láttam igazán, hogy milyen kívánatosak ezek a mellek. kívánatosak voltak, ugyanakkor lágyak és formásak. Az ekkora mellek általában már lógni szoktak, de az övéi peckesen meredtek előre. Egyszerűen tökéletesek voltak! Egyre csak a melleit bámultam, alig fogtam fel, hogy mi történik. Igaz, hogy egy jó kis kefélés volt kilátásban, de a férfiasságom még mindig égett Jula kezelésétől, úgyhogy csak lassan éledezett.

Csilla az ágyra mászott, letérdelt, és végigmért. Szia, suttogta, aztán bemászott a takaró alá, és hozzámsimult. Kívánatos melleit a mellemnek nyomta, és éreztem, hogy a bimbói már jó kemények. Végigsimított a hasamon, és megcsókolt. Hogy érzed magad? kérdezte, mikor már kihúzta a számból a nyelvét. Elvigyorodtam, átöleltem, és rámarkoltam a fenekére. Nagyon fáradt vagyok mondtam. De szívesen kefélnék egyet. A nő elmosolyodott, és a mellemre feküdt. A keze a hasamról a férfiasságomra csúszott. Még csak félig keményedtem meg, de Csilla megfogta a férfiasságomat, ami már nedvedzeni és duzzadni kezdett. Vicces, mert én is kefélnék egy jót. Megrázta a csípőjét. De ha ilyen fáradt vagy, akkor óvatosan kell bánnom veled. hacsak nem akarod durván csinálni. Végigsimítottam Csilla fenekén. Éreztem, hogy a bugyija át van ázva, de nem olyan volt a tapintása, mint az öleméjének, vagy az izzadságnak. Ekkor jöttem rá, hogy ez ugyanaz a síkosító, mint amit Jula is használ. Ettől rögtön beindultam. Szóval Csillat most kefélte fenékbe Bunbi, és nemsokára tőlem is megkapja a megfelelő numerákat. Ez a gondolat nagyon beindított. Ez a nő sokkal, jobb mint gondoltam.

Az a kérdés, hogy én bánjak e veled óvatosan vágtam vissza, és benyúltam a bugyijába. Megérintettem a fenéklyukát, erre ő felnyögött. A feneke már be volt kenve, és csak rám várt! Óóó nyögte Csilla, ahogy két ujjam a fenekébe csúszott. Szűk volt, majdnem olyan szűk, mint Julának, de valahogy laza és nyitott is. Csilla a testemnek nyomta a melleit, a nyakamba harapott, én meg még mélyebbre nyomtam az ujjaimat. Tényleg jól be volt kenve a feneke, simán bele tudtam nyúlni. Ne finomkodj, ha már hozzákezdtél mondta a nő. Ha jó keményen fenékbe akarsz kefélni. Bólintottam, jól megmarkoltam Csilla testét, és keményen ujjazni kezdtem. Kissé oldalra fektettem, hogy közben gyönyörű melleihez is hozzáférhessek, amik rugalmasnak bizonyultak. Rácuppantam kemény aranyos bimbóira, rá is haraptam az egyikre, és megpöcköltem a nyelvemmel. Közben keményen ujjaztam a fenekét. Ahogy szopogattam Csilla mellét, ő előre hátra mozgatta a fenekét az ujjaimon. Óóó. ez nagyon jó. nyomd fel. a fenekembe. honnan tudtad? Jula biztos elmondta neked. A nő kissé zavarban volt. Egy pillanatra az arcomba bámult, aztán a nyakamba fordította az arcát. Alig tudott megszólalni, úgy tűnt, átadja magát az ujjaimnak a fenekében. Látszott rajta, hogy tényleg szereti ezt a fertályt. Gondolom, Jula elmondta, mennyire szeretem fenékbe csinálni. Én csak. nem bírok magammal olyankor.

Oh! nyögött egy nagyot, ahogy keményen belédöftem az ujjaimat, a feneke össze is rándult. Ha a fenekemre kerül a sor, igazi nővé válok. Akárki seggbedughat. Nagyon szeretem. Olyan jó érzés Csilla egész teste tüzelt. Szorosan átkarolt, és fel le mozgott rajtam, de vigyázott, hogy ki ne csússzanak belőle az ujjaim. Széttárta a lábait, és kissé megemelte a csípőjét, hogy jobban ujjazhassam. Ez jó. mondta, és az arcomhoz szorította az ajkait. Nem tehetek róla. Egyszerűen csak szeretem fenékbe. Kérlek, kefélj fenékbe, Jumbó. Légy szíves! Kihúztam az ujjaim Csilla hátsójából. Ettől felnyögött. Megfogtam a bugyiját, és letoltam a combjára. Csilla felemelte a lábait, és segített, hogy lehúzhassam a bugyiját, aztán engedelmesen az oldalára fordult. Feltérdelt, és feltolta a fenekét, a lábait pedig kissé szétterpesztette. Beálltam Csilla mögé, és megragadtam a csípőjét. Beillesztettem férfiasságomat a félgömbjei közti vágásba, és már éreztem is nedves, hívogató nyillását. Szorosan fogva tartottam, és benyomtam. A vastag filcem szinte szétfeszítette Csilla szűk nyillását, de én lassan és határozottan beljebb hatoltam.

Csilla feneke szétnyílt, simán befogadta férfiasságomat. A nő csak nyögdécselt és sóhajtozott, élvezte, hogy beléhatolok. Csúszós lyuka rászorult a férfiasságomra, szinte magába szívta. Hátrahúztam a testét, míg feneke a hasamhoz nem ért, és éreztem, hogy a férfiasságom teljesen belécsúszott. Csilla a felső ajkába harapott, hogy el ne sikoltsa magát, én meg előrehajoltam és belekapaszkodtam kívánatos melleibe. Keféld meg a fenekem suttogta Csilla, és összeszorította a fenekét a férfiasságom körül. A fenéklyuka tökéletes volt, szűk, de azért csúszós, és éhesen szippantott magába, ahogy újra meg újra beléhatoltam. Kezdtem begyorsítani. A férfiasságom már égett a megpróbáltatásoktól, de azt is éreztem, hogy a szűk kis lyuk hatására bármelyik másodpercben elélvezhetek. A filcem mintha Csilla fenekébe olvadt volna. Amikor a férfiasságom a legmélyebbre szaladt belé, a nő mindig felnyögött. Akárcsak Jula. Ekkor jutott eszembe, hogy senki nem élvezett el még attól, hogy fenékbe keféltem. Jó mély, hosszú, erős lökésekkel keféltem. Tudtam, hogy Csilla mindjárt elélvez, és ettől még jobban felizgultam. Óóó Jumbó, ott jó. mindjárt elélvezek. Keféljél tovább. igen.

Ütemesen, hangosakat nyögve keféltem Csilla fenekét. Közben a melleivel játszottam, összecsippentettem a bimbóit, és keményen markolásztam. Nagyon jó tapintásuk volt, beléjük kapaszkodtam, így hatoltam be Csillaba hátulról újra meg újra. Már én is majdnem elélveztem. Óóó Jumbó. kefélj meg. elélvezek. igen, igen, igggeeennnn! Csilla egész teste összerándult. Éreztem, hogy a fenéklyuka összehúzódik, a mellei libabőrösek lesznek, és hatalmasat élvez. A fejét jobra balra forgatta, ahogy az orgazmus átjárta a testét. Mintha hullámok futottak volna végig meztelen bőrén, éreztem, hogy a fenekétől egészen a feje búbjáig remeg. Ekkor már én is elélveztem. Jó hangosan nyögtem, és éreztem, ahogy a testmeleg, sűrű sperma Csilla lyukába áramlik. Mind magába szívta, és hagyta, hogy tovább keféljem. Egy párszor még löktem rajta, míg a férfiasságom le nem lankatt, aztán kimerülten rádőltem. Egy darabig így feküdtünk. Csilla mellét simogattam, ő pedig sóhajtozott, és a testemhez dörzsölte a fenekét.

Fel le mozgatta magát az egyre lankadó férfiasságomon, ami így mostmár nagyon érzékennyé vált, úgyhogy fel is nyögtem. Őszintén szólva már cseppet sem voltam fáradt. Elég keményen meg kellett küzdenem Csilla fenekével, de a férfiasságom máris az öleméjére vágyott. Lassan lenyúltam, széttártam a lábait, és benyúltam közéjük. Csilla felnyögve felsikoltott, ahogy a széttárt hüvejébe nyomtam az ujjam. Nagyot nyelt, mire én a csiklójára nyomtam a hüvelykujjam, és fel le kezdtem simogatni. A férfiasságom ettől megint új életre kelt. Elégedetten nyomtam be két ujjamat Csilla hüvejébe. Hevesen lihegni kezdett, és nyöszörögve engedte hátra a fejét. A hátára gördült, úgyhogy jobban hozzáférhettem az öle méjéhez. Ez is nagyon jó suttogta. Oda is nagyon szeretem, nemcsak a fenekembe. Bólintottam, és a combjai közé térdeltem. Széthúsztam az öleméjét, és benyomtam neki két ujjamat. Ütemesen ujjazni kezdtem. Csilla mozgatni kezdte a fenekét a lepedőn, épp úgy szorította össze a belső izmait, mint amikor a fenekét ujjaztam. Izgatottan nézett rám, a szemei szinte könyörögtek, hogy keféljem meg, de szerettem volna, ha előbb elélvez, hátha addig még jobban magához tér a férfiasságom. És persze szerettem volna éppúgy megujjazni Csillat, mint Julát az autóban. A nő nyöszörgött, a felsőajkába harapott, úgy mozgott az ágyon. Kívánatos mellei ide oda mozogtak. Az ujjaim minden moccanására beleremegett az egész teste, valósággal az ujjaimra nyársalta magát. Ahogy az élvezésre készüült, még jobban a felsőajkába harapott, aztán nagyra nyitotta a száját, és sikkantott egyet.

Kefélj meg könyörgött, de én csak a fejemet ráztam. Előbb látni akarom, ahogy elélvezel mondtam. Az nem lesz nehéz. oh, oh. iggennn! Begyorsítottam a hüvejében, Csilla meg csak kapkodta a levegőt. Jó gyorsan ujjaztam, teljesen szétterpesztettem az öle méjét. Sokkal szűkebb volt, mint a feneke, gondolom, nem kefélték olyan gyakran. Éreztem, hogy a férfiasságom mozgolódik, lassan egyre nagyobb lett. Óóó igen. igen! Csilla szemei és ajkai nagyra nyíltak. A nyelve az ajkain táncolt, érzéssel nyalta őket, és élvezte, ahogy az ujjaim egyre mélyebben érnek a hüvejébe. Felnyúlt és megfogta a melleit, vadul markolászta őket, ahogy egyre közelebb jutott az orgazmushoz. Láttam a szemein, hogy nem kell neki már sok, mindjárt elélvez. De kihasználtam az időt, élveztem Csilla meztelen testének látványát. Csilla ujjai a melleibe vájtak, és megfeszült a háta. Előrenyomta a csípőjét, tolta rá magát az ujjaimra. El akart élvezni. Ez a nő jobban szerette a szexet, mint gondoltam. Egészen a szájához húzta a mellbimbóját, odahajolt, hogy meg nem tudja csókolni. Csilla mellei olyan rugalmasak voltak, hogy simán be tudta kapni a saját mellbimbóját. Szopogatta, miközben ujjaztam. Aztán felnyögött, elengedte a melleit, és hátraengedte a fejét. Elélvezek! Élvezek! sikoltotta, és rátört az orgazmus. Még gyorsabban ujjaztam, és mosolyogva figyeltem, ahogy élvez. A szemei nagyra nyíltak, a kezei ökölbe szorultak. Hangosan nyögött, mint egy amazon. Éreztem, hogy a férfiasságom megfeszül. A hüvelykujjammal izgatni kezdtem Csilla csiklóját, ő meg tovább élvezett. Tudtam, hogy ez tetszeni fog neki. Az egész teste remegett, annyira intenzív lehetett az orgazmusa. A hüvejéből még ki is spriccelt egy kis folyadék, és az orgazmus még folytatódott. Eltarthatott úgy 1 2 percig, és amikor Csilla csípője leállt, éreztem, hogy ennyi még nem volt neki elég. Felnyúlt, megfogta a vállamat, és magára húzott. Kihúztam belőle az ujjaimat, és megcsókoltam a nőt. Csilla fürgén a számba csúsztatta a nyelvét. Jól van, kicsim mondta aztán. Most te jössz. Én már elélveztem, most te élvezz bele a méhembe! Lenyúlt, és megfogta a férfiasságomat. Már elég kemény volt, de azért még nem teljesen.

Csilla kuncogva simogatta, még a golyóimat is. Na mi lesz? Súgta a fülembe. Jula kimerített? ez izgató. Fel kell hogy izgassalak, hogy rendesen megkeféljél! Legördültem róla, és megcsókoltam a nyakát. A nő erre még jobban szétterpesztette a lábait, és benyúlt a combjai közé. Mitől indulsz be, Jumbó? Szereted, ha egy nő magához nyúl? Hogyha az öle méjét simogatja? Csilla meg sem várta a választ, és a hüvejébe nyomta két ujját. A másik kezével a mellét simogatta, én pedig lenyűgözve figyeltem. Elég volt pár másodpercig figyelni ezt a maszturbálást, és a férfiasságom máris erőre kapott. De Csilla kiélvezte a helyzetet. Mostmár én vágyakoztam rá, hogy megkefélhessem, és tudtam, hogy nemsokára meg is fogom. De előbb még a végletekig akart izgatni. Csilla megint a mellébe markolt, és a szájához húzta a mellbimbóját. Szopogatni kezdte a mellbimbóját, a másik kezével pedig a csiklóját simogatta. Ráérősen csinálta, fel le húzgálta az ujját a vágatban, aztán fel is tolta magának. Nemsokára még egy ujját felnyomta. Aztán még jobban széttárta a lábait, hogy a keze beférjen a feneke alá, és a fenéklyukát is kezelésbe vehesse. Elengedte a mellét, és ujjazni kezdte a fenekét. Nyögdécselve nézett rám, teljesen fel volt izgatva. Mostmár megkefélsz? kérdezte. Kihúzta az ujját a fenekéből, és megfogta a férfiasságomat, ami jó kemény volt már, készenállt rá, hogy Csilla hüvejébe hatoljon. A nő megszorította, és magához húzott. Fölémásztam, a lábai közé ereszkedtem, és Csilla a csöpögő hüvejéhez illesztette a férfiasságomat. A hüveje még szűkebb volt, mint a fenéklyuka. El se hittem, mennyire felizgatott.

Csilla átölelt, egyik kezével a fenekembe kapaszkodott, hogy előre érezze, amikor befelé tolom. A nyelvem Csilla szájába nyomtam, a csípőmmel előrenyomultam, és beléhatoltam. Ahogy a filcem a szűk hüvejbe csúszott, a nő háta megfeszült. Kegyetlenül szorított a hüveje, de azért szép lassan betoltam. Csilla kezdett bevadulni, a mellemhez szorította a melleit, keményen belevájt a körmeivel a fenekembe, próbált gyorsabban magába húzni. De eddig ő kínzott engem, úgyhogy most én izgattam őt egy kicsit. Jó lassan hatoltam belé, hagy érezze a férfiasságom minden egyes centijét. Addig nyomtam, míg teljesen belé nem hatoltam. Csilla lenyúlt a lábai közé, és végigsimított a herémen. Óóóó sóhajtotta. Ez nagyon jó. Kefélj meg rendesen. Annyira eltorzult az arca, hogy már nem akartam tovább izgatni, csak nyalogattam és csókolgattam a nyakát. Ez az. ez nagyon nagyon jó, csináld még! Óóó a hüvejem, a hüvejem! Ez hihetetlen! Még sosem éreztem ilyet! Kefélj, Jumbó! Nagyon profi nő volt. Apró, de kemény mozdulatokkal mozgatta előre hátra a csípőjét. Úgy tűnt, nagyon élvezi a szeretkezésünket, még annál is jobban, mint amikor a fenekét keféltem. Így hát még keményebben csináltam, teljesen kitöltöttem a hüvejét. Csak úgy priccelt belőle a hüvejlé mindenfelé. És a nő még könyörgött, hogy keményebben és mélyebben keféljem. Már nagyon de nagyon sikoltozott. Tudtam, hogy pár lökés múlva el fog élvezni, úgyhogy még jobban a négyesfogat közé csaptam. Keményebben. mélyebben. durvábban. Keféld a ölem méjét! Nagyon jó. jó. Nagyon jó. a férfiasságod, igggeennn! Csilla hüveje minden egyes lökésem után megszorította a férfiasságomat. A kezem a mellein táncoltak, simogattam és cirógattam a bimbóit, az egyiket a számba is beszívtam. Elélvezek. Elélvezek! nyögte, és a hüveje összerándult. Éreztem, hogy egy folyadéksugár tör ki belőle, és a herémre spriccel. A szeretkezésünk illata megtöltötte a szobát. Felnyögtem az élvezettől, még jobban beszívtam Csilla mellét, ő meg folyamatosan élvezett. Kissé felemelte a fenekét az ágyról, és így még keményebben kellett kefélnem, ha fölötte akartam maradni. Ez nagyon tetszett neki. Úgy vágtam a hüvejébe a férfiasságomat, hogy állandóan nyöszörgött és remegett. Most te jössz hörögte. Élvezz a méhembe! Ez nagyon jó! Érezni akarom a spermádat a méhemben! Egyre gyorsabban és gyorsabban keféltem, és a férfiasságom hirtelen spriccelni kezdett. A gyönyör elöntötte a testemet, a spermám sűrű adagokban áradt Csillaba. A nő felkiáltott. Ez nagyon jó! Ez az! Élvezz! Töltsd meg a méhemet! Óóó iggennn. Kefélj. Kefélj. Kefélj.. Könyörgött még egy kis repetáért, és én az utolsó lökéseket is beleadtam. A nő még nyögött egy kicsit, aztán átölelt. Ez nagyon de nagyon jó volt nyöszörögte, és a fülembe csókolt. Még sosem keféltek így meg. Örömmel hallom mondtam. Örülök, hogy megkefélhettelek. Az elején azt hittem, hogy csak fenékbe szereted csinálni. Megcsókoltam a nyakát. Na nem mintha bánnám. Csilla felsóhajtott. Dehogy. Még sosem keféltek így meg. Nagyon jól mozgott bennem a férfiasságod. Még sosem volt ilyen jó. Amikor a férfiak hátulról kefélnek. Fenékbe. akkor nagyon keményen csinálják. Nagyon szeretem, mikor beállnak mögém, és tövignyomják a fenekembe. Nem olyan, mintha az ölem méjét kefélnék. De veled más volt! Köszi mondtam, de kissé zavarban voltam.

Ez a nő egy kissé fura, de azért ki lehet bírni. És mindkét nyílásába örömmel beengedte a férfiasságomat, úgyhogy nekem mindegy is volt, hogy épp melyikbe akarja. Komolyan mondom mondta, és megcsókolt. Még a Bunbi, sem csinálta ilyen jól. Alig vártam, hogy a hüvejembe dugja azt a kemény férfiasságát. De nem volt túl jó, amíg a fenekembe nem engedtem. Akkor aztán bevadult, és az nagyon jó volt. Háromszor is fenékbekefélt! Bólintottam, és az arcát figyeltem. És te keféltél eddig legjobban fenékbe is sóhajtotta. De amikor a hüvejembe hatoltál. Alig hittem el. Sosem volt még ilyen jó. Jobb volt, mint bármikor, amikor fenékbe keféltek. Még soha senki nem kefélte meg így az ölem méjét. Megígéred, hogy nem lépsz le? Elmosolyodtam. Te egy nagyon szexi nő vagy, Csilla. Ha mindig így kitárod nekem a lábaid és a feneked, le sem bírok lépni. A férfiak egyszerű jószágok, megteszünk mindent, amit a nők akarnak, amíg elélvezhetünk velük. Csilla felnevetett, és végigsimított a fenekemen. Remélem, hogy Jula nem lesz féltékeny. Nagyon vágyik rád, de nekem is kellesz. Meg az ölem méjének is! Bólintottam. Csilla simogatni kezdte a vállamat. Annyira feszült vagy jelentette ki. Várj csak, hagy masszírozzam meg a hátadat és a vállaidat is! Erre semmi szükség sóhajtottam. Ez a legkevesebb, ami ezért a csodálatos szexért jár neked. Na feküdj a hasadra! Csilla kibújt alólam, és megkereste a táskáját. Ott volt a szőnyegen, ahová ledobta, amikor a Bunbival bejöttek a lakásba. Elővett egy tubust, és fölémmászott. Lazulj el mondta, és megszorította a vállamat. Ez a menet tényleg kifárasztott. Csilla lassan simogatott, aztán egy kis krémet nyomott a hátamra, és szétkente rajtam. Ugyanezzel a krémmel szoktam kefélés előtt bekenni a fenekem mondta. De persze nem mindig használom. Van, amikor durván szeretem. De azért mindig van belőle a táskámban, hátha szükség lesz rá. Nagy kiszerelésben veszem. Felnevetett, és előrehajolt. Bunbi és én egy egész tubussal elhasználtunk belőle! Gyömöszölni kezdte a hátamat, és a fülemhez hajolt, éreztem forró leheletét. De nem kellett egy csöpp sem. Jól fenékbekeféltél mindenféle síkosító nélkül. Egyszerűen tökéletes vagy. Ez kezdett egyre furább lenni, de tulajdonképp ez Csilla éjszakája volt. Az övé voltam, azt mondhatott, amit csak akart. Rámfeküdt, és a krém az ő testére is rákenődött.

Nagyot sóhajtott, és magára húzta az egyik plédet. Komolyan mondom, Jumbó mondta. Szeretném ha még sokáig kefélnél. Újra akarom érezni ezt az egészet. Széttárta a lábait, megcsókolta a jobboldali fülemet, és elnyúlt rajtam. És ki tudja? folytatta. Talán engem és Julát is megkefélhetel egyszerre. Hidd el, tudom, milyen jó öle méje van. Ettől megremegtem, és a férfiasságom merevedni kezdett. Ettől beindulsz, mi? kérdezte. Hisz már te is tudod, milyen jó öle méje van! Nos, hát megint meg kell kefélned bennünket, hogy össze tudd hasonlítani a testnyílásainkat. Miközben Csilla izgató ötleteit hallgattam, lassan elaludtam. Tudtam, hogy mély, nyugodt álmom lesz. Csilla egy igazi tüzes tigris, Jula pedig hihetetlenül jól szopik. Ha mindkettő velem marad, akkor nekem nagyon jó, lessz! És ekkor jutott eszembe, hogy Bunbi holnap megy dolgozni. Ez azt jelenti, hogy itt maradhatok a lakásban ezzel a két nővel.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6422 alkalommal olvasták Jumbo szextörténetét és 18 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák