Szextörténetek Szexhírek

Kockacukor és BDSM (extrém szex, tini)

Kockacukor szextörténete
Mivel ebben a családban semmi sem normális, mindig van új esemény, amit meg tudok veletek osztani. Három nappal azután, hogy Patkány és én lefeküdtünk egymással, Görény nagyon gyanúsan viselkedett.Gondolom, már páran hallottatok rólam és olvastátok a történetemet a szüzességem elvesztéséről. Csakhogy tisztában légy vele: Kockacukor egy 16 éves lány, aki együtt él Kobrával (54), a mostohaapjával, és annak iker fiaival, Patkánnyal és Görénnyel (22). Mivel Kockacukor édesanyja, Liliom (35) külföldön dolgozik, fogalma sincs arról, min megy keresztül a lánya.

Szóval három nappal azután, hogy Patkány és én lefeküdtünk egymással, Görény nagyon gyanúsan viselkedett. Mintha érezte volna, hogy most már nem kell tartania attól, hogy esetlegesen ő veszi el. Mondjuk az is lehet, hogy Patkány elmondta neki a történteket, de nem hiszem, hogy megtenné ezt velem.

Szóval, az új történetem hétfő este kezdődik. Kellemes a hangulat, nem éreztem azt a kellemetlen, nyomó légkört, amit általában. Talán hosszú idő óta először szerettem a fiúkkal lenni. Patkány és Görény a nappaliban játszottak a játékkonzolunkkal, míg én a mosást intéztem az emeleten. Éppen a mosógépet raktam be (tehát négykézláb térdeltem a mosógép előtt), mikor Patkány berontott a fürdőbe. A kezembe adta a telefonomat. Nem értettem, miért teszi ezt, de amikor megszólalt, kezdtem megérteni őt:
- Mindig tartsd magadnál - mondta. - Most el kell mennem, de ha baj van, azonnal hívj!
- Csak te mész? - kérdeztem.
- Igen.
- Akkor értem az aggodalmadat... Gondolom te is észrevetted, hogy más, mint máskor...
- Igen.

Már lassan egy órája is van annak, hogy Patkány elment. Görény pedig továbbra is a nappaliban volt. A lépcső tetejéről lenéztem rá, és azt láttam, hogy alszik. Kicsit megnyugodtam, ezért elmentem zuhanyozni. Persze a biztonság kedvéért bezártam a fürdő ajtaját.

A tus alatt álltam és éppen élveztem a vaníliás tusfürdőm illatát, amikor egy olyan hangot hallottam, mintha az ajtó zára kattant volna. Gyorsan kivertem a fejemből a dolgot, hiszen az lehetetlenség lett volna.

Elzártam a csapot, kiszálltam a zuhanykabinból, majd a törölközőmbe csavartam magam. A törölköző alatt lévő telefonomat a markomba szorítottam és kifelé vettem az irányt.

Hogy őszinte legyek, féltem. Nagyon is. Nem mertem kimenni, ezért írtam egy SMS-t Patkánynak.
Miután láttam, hogy látta, kicsit megkönnyebbültem és kimentem az ajtón. És igen, nyitva volt. Bár ezzel csak utólag foglalkoztam.

Bementem a szobámba, ahol nagy meglepetésemre Görény várt. A fehérneműim közt turkált. Rám nézett és egy "szia"-t lökött oda nekem. Nem jutottam szóhoz. Majd egy idő után odajön hozzám és egy csipkés bugyi és melltartó kombót nyújt oda nekem:
- Ezeket húzd fel! - mosolygott perverzen.
- Mégis miért? - kérdeztem.
- Játszunk egy kicsit. - mondta, miközben a törölközőmtől próbált megfosztani.

Nagyon féltem. Egyáltalán nem akartam őt. Persze, most lehet azt mondani, hogy ikrek, mit válogatok, de igenis különböznek. Patkány a romantikus, a kedves, de kemény; míg Görény csak kemény, durva és bunkó.

Nem hiszek Istenben, de akkor nagyon elkezdtem benne hinni és imádkozni hozzá. Nem jött össze. Görény bepöccent és egy hirtelen rántással a törölközőmet letépte rólam, miközben én a földre zuhantam.

Mellém térdelt és elkezdett pofozgatni, valamint fojtogatni. Sírva fakadtam, ami úgy tűnt, tetszett neki. Elsőnek csak a mellbimbóimat kezdte el harapdálni, a borzasztóan fájt. (És így utólag mondom, ki is sebesedtek.) Közben a hüvelyembe csúsztatta négy úját is, ami megint csak pokoli fájdalomhoz vezetett. Üvöltöttem és sírtam. Nem is tudtam mást tenni. Igazából nem is figyeltem arra, mit tett velem. Csak azt tudom, hogy brutálisan bántalmazott és megerőszakolt. A végén az arcomra élvezett, majd felállt és távozott.

Én összetörve, magzatpózban sírtam tovább a padlón. Nem sokkal ezután Patkány rontott be a szobámba. Lerogyott mellém a földre, átkarolt és sírva suttogta a fülembe: Bocsáss meg, elkéstem!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8577 alkalommal olvasták Kockacukor szextörténetét és 22 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák