Szextörténetek Szexhírek

Kockacukor és Patkány (tini szex, romantikus, erotikus)

Kockacukor szextörténete
A péntek esték nálunk mindig úgy teltek, hogy a mostohatestvéreim vidékre utaztak a barátaikkal, a mostohaapám pedig elment berúgni egy helyi kocsmába. Viszont a múltheti péntek nagyon más volt.A sztori része, hogy Kockacukor egy 16 éves lány, aki együtt él Kobrával (54), a mostohaapjával, és annak iker fiaival, Patkánnyal és Görénnyel (22). Mivel Kockacukor édesanyja, Liliom (35) külföldön dolgozik, fogalma sincs arról, min megy keresztül a lánya.

Szóval a múltheti péntek nagyon más volt. Kobra ugyanis elment meglátogatni édesanyámat Linz-be. Két hétre ment, szóval addig a két fiával voltam együtt. Görény annak a 14 napnak mind a 14 napján egy csajt hajkurászott, így alig volt itthon. Viszont Patkány azon a bizonyos pénteken nem ment el bulizni. És hogy mi történt? Itt olvashatjátok:

Szóval, mint már tudjátok, péntek este volt. Már elmúlt tíz óra is, amikor Patkány leszökdelt a lépcsőn egyenesen a nappaliba, ahol én éppen tévét néztem. Nem volt rajta más, csak egy boxer. Azt hittem, mindjárt elolvadok: nem volt elég, hogy jó képű volt, de még a hasa is olyan kockás, hogy menten elájulok. És ami a legjobb az egészben, hogy kettő van belőle!!!

Persze tudtam, hogy nem szabad őt szeretnem; és nem amiatt, mert mostohatestvérek vagyunk, hanem azért mert ő nem jó ember. Legalább is az elmúlt hónapokban nem úgy bánt velem...
Szóval. Patkány megállt előttem a boxerben és elküldött aludni. Én először nevettem és közöltem vele, hogy nem vagyok már 10 éves. Erre ő felemelte a hangját és addig üvöltözött velem, amíg fel nem mentem a szobámba.
Ott dühöngtem egy ideig, majd kirohantam a szobámból és elkezdtem Patkány szobájának ajtaját ütni.
Nem kellett sok, hogy a fiú kijöjjön. Mondjuk egyből kaptam egy pofont, majd berángatott a szobájába. Még soha nem jártam ott azelőtt. Sötét volt, ezért semmit sem láttam belőle. Mivel nem láttam, csak hallottam, ahogy az ajtó becsapódik, majd hirtelen Patkány a falnak döntött. Megcsókolt. Újra meg újra. Én bolond pedig visszacsókoltam. Egyik kezével magát támasztotta, míg a másikkal a nyakamat simogatta. Egy hosszú és forró csók közben felkapott és lefektetett az ágyára. Fölém hajolt és tovább csókolt. A kezei közben ide-oda kalandoztak a testemen.
Még mindig nem fogom fel, hogy is hagyhattam, hogy megtörténjen, de megtörtént.
Rövid időn belül megszabadultunk minden ruhától, ami csak rajtunk volt. Patkány eljátszadozott a melleimmel annak ellenére, hogy alig nagyobb a mellem a B kosárnál.
Patkány gyengéden simította végig kezeit a derekamon, majd óvatosan egyik úját a hüvelyembe csúsztatta. Nem fájt, pedig fel voltam rá készülve, hogy nem lesz jó érzés.
A bátyám apró csókokat lehelve a testemre egyre lejjebb és lejjebb ért; míg végül meg nem találta a puncimat. Azt eleinte csak gyengéden csókolgatta, majd hevesen nyalni kezdte. Nagyon jó érzés volt és nem akartam, hogy abba hagyja. Legszívesebben akkorákat nyögtem volna, hogy a szomszédban is hallották volna, de nem mertem egy árva hangot sem szólni. Nem kellett sok idő hozzá, hogy elélvezzek. Ekkor Patkány felkelt mellőlem, majd rövid időn belül ismét mellém dőlt. A fülembe suttogott:
- Ígérem, gyengéd leszek! Vigyázok rád!
Nem tudom miért, de akkor úgy éreztem, ő nem az a srác, aki csúnyán beszélt velem, aki csapkodta a fenekem, aki mindenért bántott, hanem az, aki szeret és vigyáz rám.
A hangok alapján arra következtettem, hogy Patkány egy óvszert húzott fel. Lassan fölém hajolt és péniszét a puncimhoz illesztette. Először csak cirógatta vele, majd a pénisze hegyét a hüvelyemhez igazította. Átölelt, megcsókolt, majd fejét a mellkasomra rakva egy hirtelen mozdulattal belém hatolt. Iszonyatosan fájt. Nem bírtam ki. Amellett, hogy sírva fakadtam, hangosan üvöltöztem; ráadásul Patkány hátát is tuti véresre kapartam.
Patkány, hogy elhallgattasson, megcsókolt. De az a csók már sokkal szenvedélyesebb volt. Elkezdett bennem mozogni és a fájdalmat egy kellemes és jó érzés váltotta fel.
Most már hangokat is adtam ki. Patkány egész végig hol simogatott, hol csókolgatott. Patkány előbb elélvezett, mint én, ezért kivette belőlem a péniszét. Eltávolította róla a kondomot és valahova lerakta. Ezek után visszajött mellém, megcsókolt, majd az ujjai segítségével eljuttatott a csúcsra.
Egymás karjaiban aludtunk el, viszont másnap reggel a saját ágyamban ébredtem meztelenül. És hogy honnan következtettem abból, hogy nem volt álom ez az egész? Onnan, hogy Patkány ott aludt az ágyam melletti fotelben, kezében a bugyimmal.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4821 alkalommal olvasták Kockacukor szextörténetét és 26 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák