Szextörténetek Szexhírek

Első szex a régi metálos csajommal (tini szex, hetero szex)

Bryan szextörténete
Amikor én 10 éves voltam és Brianna is 10 volt már nagyon jól kijöttünk egymással egyszerre gondolkodtunk és mindenben osztoztunk. Egyszer a tévében látunk valami érdekeset.Akkoriba csak 10 évesek voltunk és már nagyon szerettük egymást,de nem tudtuk mi ez az érzés és azt se hogy mi a szerelem.
Egyszer a tévében meghallottuk a nyögést és néztük hogy mit csinál a fiú és a lány egymással nagyon elcsodálkoztunk mi lehet,aztán 10 perc után ki is kapcsoltuk a tévét és el is felejtettük ezt az egésszet.
Most éppen 17 éves vagyok és Brianna is 17 éves és nagyon sok változott 7 év után,mindaketten másképp szolva metalhead-ek lettük,nagyon érdekelt engem az elektromos gitározás és Briannát az éneklés,meg vettünk minden hozzá valot amihez szükségünk volt,mivel már elkezdtem elektromos gitározni és Brianna probált rá hörgést gyakorolni,hát nagyon jó hangzása lett.
Egy hónapra rá alapitottunk egy öt fős metal bandát DARK TEARS néven,egy nap össze jött a csapat a proba studiojába és elkeztünk most már komolyan gyakorolni,ahogy gitározok nézzem a szép karcsú testét Briannának kb. 1.63 cm lehet és utánna bele néztem a gyönyörű szép zöld szemébe egyböl elrontottam a kottát monta egyik társam:
-mit csinálsz?
-áhhh mellé fogtam valamit bocs!
Közbe elámultam a szép zöld szemén,onnantol fogva tudtam ideje fel hozni a multat.
Egyik héten egy kicsi kocsmába léptünk fel 5 számot énekeltünk el,és utána egy motelbe mentünk mert mi is és a banda tagok is nagyon fáradtak voltunk,mindenki kapot egy külön szobát mi Briannával eggyet kértünk :)
Elrendelkeztünk és Brianna elment zuhanyozni és mondta:
-nem jössz te is?
-majd utánad!
Már nem birtam magammal és oda mentem az ajtó elé és kukucskáltam nem mintha nem láttam volna mesztelenül kiskorába hisszen mindent tudok rola.
Nem kérdés a farkam tövig ált,és láttam hogy test ápoloval simogatja a melleit és nekem már a nyállam is elcsorrant de közbe kijött a zuhanyzobol de én már nem voltam ott.
Én is mentem zuhanyozni egyszer csak betoppan és mondja:
-bocs,mit kérsz vacsorára?
-pizza!!!
-oké bébi (ezt a bébi szót már 13 évesen is mondta sokszor nekem)
Kiléptem és láttam hogy szorgalmasan késszitti a pizzát nekem és egy fekete felsöbe és egy rozsaszín mini szoknyába volt (egyedi metal csaj stílus)
Minden kész volt elém tálalta a pizzát és ettünk,ugyan ugy nézett engem mint 7 évvel ezelött,tudtam hogy örökké is szeretett.
Végeztünk az evéssel és elkezdett ő mosogatni láttam hogy milyen feszült mert fogta a nyakát folyamatosan,fel áltam oda mentem a hátához és megcsokoltam a nyakát és én mondtam is:
-emlékszel 7 évvel ezelött?
-igen nem tudtuk mi a szex és mi s szerelem!
...és mondtam "szeretlek" amiota csak ismerlek!
- én már kis gyerekként is szerettelek és örökké szeretni foglak
Ez volt az első alkalom mikor szerelmet vallotunk egymásnak.
Felkaptam szét téptem a ruháit és közben durván csókolt ő js szakitotta le rolam a polót egy igazi vad sötét macska volt,elvittem a kezembe fogva az ágyhoz vettem és ő szét nyitotta a lábát le vettem a boxerem és benyomtam egyböl,nagyon szük volt de őt nem érdekelte csak csókolt tovább és nagyon nyögött mert élvezte 3 órát szexeltünk aztán elfáradtunk és összebujva elalttunk,másnap közöltük a banda tagokkal és ők is örültek hogy végre egymásra találtunk 7 év után.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5923 alkalommal olvasták Bryan szextörténetét és 22 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák