Szextörténetek Szexhírek

Iskolai táborozás (tini szex, hetero szex)

Csabi szextörténete
A táborhely egy füves pusztában volt, távol a város zajától, egy kis folyó közelében. 15-en voltunk, ebből 5 lány, 10 fiú, 14-16 éves korig. Sátrokban laktunk, amik körben voltak elhelyezve. Gondolhatod mi lett a vége.Mindegyikben ketten laktak, de hárman is elfértünk volna. Nemek szerint osztottak szét, így kerültem egy sátorba Ábellel. Egy idősek voltunk, és hasonlított rám, leszámítva a hajszínét. Ő barna én meg szőke hajú vagyok. A sátorban volt két ágy, vagyis két nagy matrac és egy kis szekrény.

A berendezkedés után kiosztottak mindenkink egy csomagot, amiben ausztrál kellékek voltak, amiket végig használnunk kellett a tábor folyamán a jobb hatás kedvéért. Volt benne egy bicska és öltözéknek egy ágyékkötő. Egy darabig értetlenül néztük a ruhadarabot majd miután elmagyarázták, hogy a bennszülöttek ilyet hordtak inkább rájuk hagytuk és lassan mindenki elindult átvenni. Nem volt egyszerű, mivel nem volt hol átöltözni és senki nem akarta mutogatni magát. Megpróbáltuk a sátrak mögött megoldani, de ez inkább az alacsonyoknak működött, mert őket még takarta derékig a sátor. Ábellel mi inkább maradtunk a sátrak mögött, annak ellenére, hogy minket se takart rendesen. Először ő vette át, a saját módszerével. Így az ágyékkötőt az alsónadrágja fölé vette fel, majd a boxert levette. De véletlenül a boxerrel jött le a ruhadarab is, így megmutatva magát néhány embernek. 3

Gyorsan javította a hibát és most én jöttem volna csak épp a szembe sátornál lévő lányt néztem, amint a melltartóját cserélte az őslakos ruhára, és előkerültek a gyönyörű mellei. A látványtól már épp elkezdett megmerevedni a férfiasságom, mikor Ábel szólt, hogy öltözzek és már le is lankadt. Én bátran háttal a többieknek letoltam a gatyám alsónadrágostul, mondván, hogy hátulról nem sok látszik és felvettem az ágyékkötőt, ami épp csak elöl és hátul takarta a lényeget, mindenhol máshol teljesen nyitott. Minden lépésnél figyeltem, nehogy arrébb lendüljön megmutatva farkamat mindenkinek. Miután mindenki felöltözött, gyűlés volt a tábortűz helyénél. Látszott, hogy mindenkinek hasonló gondja volt, akadt, akinek igazából semmit nem takart. Elmondták a programokat, szabályokat és adtak 2 óra szabadidőt. Láttam, hogy a lány, akit néztem, Kitti, épp a tisztás széle felé tart, állítólag arra volt egy kisebb tó és meg akarta nézni.

Gyorsan utolértem és elkezdtünk beszélgetni. Egyikünk se rajongott az ausztrál ruháért, de a másikéról nem tudtuk levenni a szemünket. Nekem szemet szúrt a gyönyörű, telt melle, ami minden lépésnél táncolt és egyre közelebb kerülve a bimbóihoz, ő meg kíváncsin nézte lógó férfiasságom, ami minden lépésnél jobbra, balra lökődött, így időről időre kilátszott. Lassan odaértünk a tóhoz, ami egy nagy gödör aljában volt, így távolról nem is látszott. A vize tiszta volt és sekély és a szélén végig homokos partja volt. Leereszkedtünk és térdig bele mentünk, de eszünkbe jutott, hogy a ruháknak nem szabad vizesnek lennie. Kimentünk a partra és kissé bátortalanul, de levetkőztünk. Ekkor megláttam teljesen pucéran. Szemem megakadt gyönyörű, borotvált, és szemmel láthatóan tág pináján. Már nedvességtől csillogó volt, de még húztam kicsit. A nedvességére valószínűleg rátett, hogy immár én is meztelen voltam. Így bátran láthatta mindenem, amit ki is használt a vizslatásra. Magamon éreztem a tekintetét, amint borotvált péniszemet nézte, ami egyre inkább kezdett keményedni. Hatalmas hőség volt, testünk izzadságtól kezdett csillogni és a melegtől a heréim is szabadabban lógtak. Lassan bementünk fürdeni egyet, hogy lehűtsük magunkat. Sokáig elvoltunk a tóban, dumáltunk, nevettünk, majd elkezdtünk viccből birkózni. Hamar fogdosódás lett belőle, majd simogatni kezdtem a melleit. Lejjebb haladtam a kezemmel, végig simítottam a hátát egészen a fenekeit. Már nagyon kívántam, így belemarkoltam a feszes fenekébe és egészen a nagyajkaiig benyúltam. Ahogy hozzáértem felszisszent és magához húzott. Megcsókoltam, közben megragadta a férfiasságomat és masszírozni kezdte. Hosszú percekig így álltunk összesimulva, csókolózva, kezében a farkammal, ami már kőkeményen állt. Kisétáltunk a térdig érő vízből és leültetett a partra, egy farönkre. Letérdelt, egyik kezével rámarkolt a szerszámomra, másikkal a golyóimat simogatta. Elkezdte húzogatni, teljesen beindult, csillogó szemekkel nézte az előnedvtől fényes makkomat. Finoman megnyalta a végét, lassan körkörösen, majd a makk tövénél nyalogatt. Végig nyalta egészen a tövéig és a golyóimat nyaldosta. Ezután bekapta, ahogy csak tudta, éreztem, hogy már majdnem a torkáig ledugtam. Egyre több nyállal szopott, már folyt ki a szájából, végig a farkamon, le a lábamra.

Ahogy néztem miközben egyre ütemesebben járt a férfiasságom ki-be a szájában, egyre jobban felizgultam, míg már kőkeményen ágaskodó és érektől duzzadó játékszere nem bírta tovább. Megsimogattam a fejét, jelezvén, hogy mindjárt elmegyek, de ő csak folytatta. Mikor érezte, hogy már tényleg lüktet a péniszem, megfogta és a kezével rásegítve a szájába spricceltem egy hatalmas adag ondót. Úgy tűnik ő is meglepődött a mennyiségén, mert a szája hamar megtelt és nyelni se tudott, ezért végül amennyit nem tudott lenyelni, azt hagyta kifolyni a száján. Szusszantunk egy kicsit, én lemostam a farkam, ő pedig kiöblítette a száját a tó tiszta vizével. Adott egy csókot, amit nem győztem viszonozni a csodálatos orgazmusért, de eszembe jutott egy jobb megoldás és lefektettem egy kidőlt fa törzsére. Felhúzta a lábát és terpeszbe rakta, hogy jobban hozzá férjek. Gyönyörű pina tárult a szemem elé. Tökéletesen simára volt borotválva és a terpesztől szét nyílva mindent látni lehetett. Ahogy felhúzta a lábát megláttam a feszed fenekét, ami jól láthatóan fiú által érintetlen, de most amúgy se ezért voltam ott. Letérdeltem és finoman megnyaltam a nagyajkakat, de még csak kívülről. Körbe nyaltam, majd lassan befelé haladtam. A nyelvem és a szám hamarosan telve volt a nedvével, de nem volt kellemetlen az íze.

Már a teljes punciját végig nyaltam, mikor hatalmas nyögések és sikongatások közepette elélvezett ötödére is és szólt, hogy elég. Sűrűn lihegett, libabőrös volt még az utolsó orgazmustól és a mellbimbója is peckesen állt. Hihetetlenül szép volt, ahogy ott feküdt a gyönyörtől fáradtan. A látványtól már éledezett a farkam, ami menetre kész állapotban a húsz centit érte el, de egyenlőre csak félmereven lógott. Felfeküdtem mellé és hosszan csókoltam. Közben elindult a keze és végül már a heréimet masszírozta, amíg a dákóm fel nem állt teljesen. Ekkor a kezével tudtomra adta, hogy készen áll a folytatásra. Hátára fektettem és szét tettem a lábait. Elé térdeltem és óvatosan elkezdtem bedugni vastag szerszámomat. Ahogy hozzáértem a makkommal, összerezzent és vonaglani kezdett. Az első öt centi után határozottabban egy mozdulattal tövig betoltam neki. Egyre gyorsabban és erősebben dugtam a pináját, miközben mellei folyton remegtek a lökésektől. Állandó nyögéseit, sikítását csak a fenekével csattogó zacskóm hangja szakította meg. Tíz perc után a lábait a nyakamba tettem, így jobban hozzáférve a nedvektől már lucskossá vált puncihoz. Már sokadik orgazmusát élte át mikor felemelte a hátát és a karját a nyakam köré fonta. Teljesen extázisba esett, sorra élvezett el, már a hátamat karmolászta. Már húsz perce szexeltünk mikor leállított és helyet cseréltünk. Hátamra feküdtem és ő ráguggolt a farkamra és elkezdett rajtam mozogni. Ekkor éreztem, hogy lassan közel a vége és szóltam, hogy szálljon le. Kihúzta magából a péniszem és felálltam a rönkről, ő meg elém térdelt. Szinte kéz nélkül, egy nagy sugárban élveztem el. A nagyja az arcára, mellére és karjára ment, de jutott a földre, a farönkre, de még saját magamra is. Ujjaival érzékiin letörölte magáról a spermámat majd szó szerint lenyalta rólam is. Mindketten kifáradva, izzadtan dőltünk hanyatt a farönkön. Éreztem, ahogy a farkam szép lassan lelankadt, végül elfeküdt a hasamon.

Észbe kaptunk, hogy vissza kéne menni, ezért gyorsan lemostuk magunkról a maradék ondót és nyálat, nehogy a szagából, vagy a ragadásából rájöjjenek. Felmásztunk a part falán, vissza a mezőre. Az elején, ahol még nem láthattak a táborból, meztelenül futottunk, nehogy leessen a ruhadarab és még meg is száradtunk. Egy idő után felöltöztünk és még séta közben megegyeztünk, hogy máskor is megismételjük.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16967 alkalommal olvasták Csabi szextörténetét és 71 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák