Szextörténetek Szexhírek

A pizzafutár is jó lesz (hetero szex, megcsalás)

Gitta szextörténete
Eléggé elfoglalt napom volt, ezért rendeltem pizzát és amíg vártam a pizzafutárt, vettem egy meleg hosszú fürdőt pihenésképen. A férjem ma nagyon sokáig dolgozik. Az egyik gyermekünk alszik, a másik pedig egy barátunknál van éjszakára.Jó erősen dörzsöltem testemet a fürdőszivaccsal, hogy felpezsdüljön a vérkeringésem. Megszólalt a csengő, de nem tudtam, ki lehet az. Hirtelen eszembe jutott, hogy pizzát rendeltem. Tudtam, hogy a pizzafutár kint áll az esőben, így gyorsan magamra kaptam egy rövid piros kis köntöst. Kissé fáztam, mivel nem egészen takarta testemet. Odarohantam az ajtóhoz, és kinyitottam, a lassan teljesen elázó pizzás fiúnak.

Behívtam, hogy ne ázzon kint az esőben. Mikor belépett a megvilágított hallba, és megláttam nagyon megörültem neki. Úgy 180 cm magas lehetett, fekete hajjal, barna szemek, szimpatikus vonzó kinézet, hozzám fiatal, de nekem megfelelt. Azonnal hozzá léptem. A bimbóim hirtelen megkeményedtek a lágy köntös alatt, látszott rajta, hogy azonnal észre vette. A köntös kissé szétnyílt amint hozzáléptem, hogy átvegyem tőle a pizzát. Amikor elmentem a pénzért, valószínűleg többet is látott a testemből, mivel a köntös hátul kevesebbet takart. Kicsit ringattam a testem amikor visszatértem a konyhába a pénzzel. Elkövettem azt a trükköt, hogy egy kevés pénzt leejtettem. Segitett nekem felvenni, nem álltam meg, hogy meg ne kérdezzem, hogy miért veszi ilyen szaporán a levegöt. Mikor felálltunk, megjegyeztem hogy milyen keményen áll. Erre ö gyorsan lepillantott, a nadrágjára, ekkor már tudtam, hogy nem fog ellenálni probálkozásomnak. Most már csak néhány apró kedves mondatot kellett mondanom, hogy itt tartsam magamnál. Rám nézett, pillantásából mindketten tudtuk, hogy nincs szükség magyarázkodásra. Közelebb lépetem hozzá, olyan közel hogy testétöl a kezem csak egy mozdulatra volt. Megérintettem, mindkettönket egy jólesö bizsergés járt át. Kezemmel addig nyujtozkodtam amig el nem értem a farkát. Nadrágon keresztül a kezemmel dörzsöltem. Mielött meg tudott volna szólalni, megcsókoltam az ajkait. Beszivtam ajkait, hevesen és mélyebben amig a szája nyitva volt a csodálkozástól. Éreztem szép formás és kemény fenekét és már meredezö farkát a nadrágon keresztül.

Nagyon akartam őt!

Gyorsan kutattam a nadrág zipzárja után, hogy minél elöbb megkaparinthassam azt ami ugy felcsigázott. Ő végig a kezében tartott. Egyre gyorsabban lélegeztem, már vágytam rá. Levette rólam a köntöst, amitöl szabadabbnak éreztem magam. Megkérdeztem hogy most van-e elöször növel. Csak annyit mondott szerényen, hogy "Ja!". Meglepődtem, de gyengéden közöltem vele: "Bizz bennem nagyon jó lesz neked!!" Mikor levettem a nadrágját, megpillantottam hatamas és gyönyörü farkát. Tudtam, hogy azonnal elélveznék ahogy belém csuszna. A puncim nedves és csuszos volt és csak azt várta hogy kitöltse ez a hatalmas fasz. De sajnos punimnak még erre várnia kellett. Meztelenül még jobban látszott igen vonzó és kidolgozott teste, nagyon jó érzés volt megérinteni. Megkértem, hogy üljön le a lépcsöre.

Le akartam szopni mélytorkosan!

Leültem a padlóra vele szemben a lábai között. Egy tökéletes pozicióba kerültem ahhoz hogy jól leszopjam ot. Elkezdtem a nyelvemmel nyalogatni a farka hegyét, föleg a makkja izgatott, belenyaltam a hegyébe ugy hogy a nyelvem hegyét kissé belemélyesztem oda ahol pisil, majd a kalap alá is benyaltam. Ezt sokáig élvezettel csináltam neki. Ezt a rész szeretem a legjobban (jól rátapadni csak a farka fejére és gyengéden nyalogatni, szivogatni) mert ez hatalmas élvezetet ad nekem és partneremnek.

Azt akartam hogy megerőszakoljon!

Megint belenyaltam a makkjának a hegyébe egyenesen a hugynyílásba. Aztán keményen és mélyen a számba nyomta a farkát. Nagyon élvezte amit velem tehetett és annyira beindult, hogy baszni kezdte a számat. Imádtam. Helyet cseréltünk a lépcsön, én feljebb ültem és közelebb természetesen. Szétnyitottam a lábaimat neki, igy izgatva öt. A csiklóm nagy és kemény volt, úgy goldolom, hogy nagyon tetszett neki. Az izgalomtól teljesen nedves volt a puncim, már nagyon vártam, hogy ö is kielégitsen emgem. A farka ujra felém meredezett, láttam rajta, hogy mennyire megbaszná a pinámat. Megkértem hogy nyalogassa a nyuszikámat, nem tul gyorsan és hogy szivja mélyen és ritmikusan addig amig én élvezek és élvezek. Bármilyen jól esett, mégsem élveztük egymás testét igazán, ezért most ö ült a lépcsöre hátradölt, én pedig a meredezö farkába ültem. Könnyedén és lassan. Az érzés olyan hihetetlen volt ugy éreztem menten szét repedek. Idövel minden pózban kipróbáltuk egymást és sorra éltük ál az orgazmusokat. Gyorsan éltem át egyszerre többet is. Fantasztikusan érezem magam hogy farka teljesen felért a méhemig, és teljesen kitöltötte a pinámat. Nemsokára ujra megkeményedett és ujra nekiláttunk egy hoszabb szeretkezésnek. Ugy ézertem, hogy most a farka mégnagyobb és mégmélyebbere hatol belém mint azelött. Hihetetlenül fantasztikus volt. Megfordult és most o volt felul és ugy baszott. Ugy éreztem, hogy nem sokára ö is beteljesül, ezért hátranyultam, és kissé izgattam a csiklómat ugy hogy közben néha a belölem kijövö farkák kezembe vettem.

Végül belém lövellte magját. Segítettem neki felöltözni, mikor megcsókoltam Ö szintén visszacsokolt. Csodálkoztam, hogy mennyi pizzát kell még az éjszaka kiszállitani. Talán a megkéne próbálkoznom nálam idösebbekkel is.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8485 alkalommal olvasták Gitta szextörténetét és 39 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák