Szextörténetek Szexhírek

Szopás a kabinban (meleg szex, első alkalom)

Laci szextörténete
Körülbelül fél órája autókáztam, amikor megpillantottam - életemben először - egy kis pavilont 'csak felnőtteknek' az autópálya mellett. Folytattam az utamat, de attól kezdve motoszkált az agyamban, hogy visszafelé utamban megállhatnék egy kis tanulmányozásra.Hát néhány órával később ott találtam magamat a parkolóban egy folyamatosan növekvő, kíváncsi várakozással és egy kezdődő erekcióval. Ahogy beléptem az üzletbe és elkezdtem böngészni a magazinokat a polcokon, a felizgulásom hirtelen kiteljesedett. A figyelmemet különösen lekötötték azok a kiadványok, amelyekben a nők buktak rá a férfiakra. Nem sokára, miközben azon igyekeztem, hogy elrejtsem kiteljesedő vágyakozásomat, hátra tévedtem a bolt belsejébe, és ott felfedeztem a peep-show kabinokat. A lehető leggyorsabban váltottam aprópénzt és nekiindultam a sötét folyosónak, ahol kis piros égők világítva jelezték, hogy a kabinoknak legalább a fele foglalt. Kiválasztottam egy üres kabint a folyosó legvégén, beléptem és gondosan bezártam az ajtót mögöttem.

Abban az időben még nem jött el a videó-kabinok korszaka. Ehelyett mindegyik kabinban volt 2 pénzzel működő mechanizmus, amelyek külön-külön működtettek egy-egy 8 mm-es normálfilmes vetítőt és azokban futhatott folyamatosan a végtelenített némafilm. Ezek a filmek mind 12-15 percesek voltak és így a végignézésükhöz 3 vagy 4 negyed dollárost kellett bedobni. Kívülről az ajtókon mindig elhelyezték azoknak a filmeknek az üres dobozát, amit abban a kabinban lehetett megnézni, de én ezt nem vettem észre a sötétben és így fogalmam sem volt, hogy mit fogok megnézni, amikor bedobtam az aprópénzeimet a nyílásba. Még valamit észre-vettem azonban, ahogy körbenéztem: egy legalább 10 cm széles nyílás volt kihasítva a kabin falából kb. az ágyékom magasságában.

Leültem és bedobtam az első érmémet abba a dobozba, amit 'A'-val jelöltek. A vetítőgép elkezdett berregni és majdnem hanyatt vágtam magamat, amint a csukott ajtóra vetítve megpillantottam egy szőkeséget, amint éppen beszív egy hatalmas, egyenesen meredező faszt. Egész extázisba jöttem és ahogy a film pergett tovább, lehúztam a cipzáramat, benyúltam a sliccemen és előhorgásztam a vérrel telítődött nemi szervemet a nadrágomon kívülre. Miközben forgott a film én lassan, de folyamatosan vertem a lüktető faszomat, kipréselve belőle az első kéjcseppet, amit - miközben csurgott lefelé - szépen szétkentem a rudamon.

Amikor a film visszaért ahhoz a ponthoz, ahol elkezdtem nézni, akkor megállítottam és már gyorsan dobtam is be egy másik érmét a 'B'-vel jelölt dobozba. Még mielőtt felvillantak volna a második film képei, még egyszer jó alaposan az izzadt tenyerembe szorítottam a keményre dagadt húsomat. Teljesen fejbe kólintott azonban a látvány, ami megjelent a második film indulásakor. Egészen más jellegű volt mint az előző tekercsen. Ezeken a képeken nem volt más, mint egy láthatólag már igen gyakorlott, szépen fejlett izomzattal megáldott, teljesen meztelen férfi. Elbizonytalanodtam először és nem is igazán tudtam, hogy mit kéne tennem, de aztán ahogy a film pergett tovább azt vettem észre, hogy még mindig a faszomat simogatom, ami sokkal keményebb volt, mint bármikor azelőtt. Úgy éreztem, hogy még alig kezdtem el nézni ezt a filmet és máris a végére ért, de aztán néhány pillanatnyi szürkeség után újra kezdődött elölről és én sokkal inkább fel voltam izgulva annál, semhogy ott tudtam volna hagyni. Ezeknek a 8 mm-eseknek az első néhány perce rendszerint eseménytelen volt, avval telt, hogy a rendező megpróbálta valahogy felvezetni a szereplőket. Így maradt egy kis időm, hogy folytassam magam körül a vizsgálódást, amit a kivágott nyílás felfedezésekor hagytam abba. Mint minden egyéb az elmúlt húsz percben, ez is hatalmas meglepetést hozott számomra. Az azonnal nyilvánvaló volt, hogy a rés lehetőséget ad a másik kabinba való átkukucskálásra, de az fel sem merült bennem, hogy valami más célja is lehetne. Összeszedtem minden bátorságomat, lehajoltam és egy gyors pillantást vetettem a falon keresztül. A mellettem lévő kabinban egy szikár, meghatározhatatlan korú féri verte az átlagos méretű nemi szervét, miközben a szemei a kivetített képekre tapadtak. Néhány perccel később olthatatlan vágyat éreztem, hogy ismét kukucskáljak egyet. A látvány, ami fogadott, ismét hatalmas meglepetést okozott: a férfi nekem háttal térdelt, a feje le-föl mozgott egyenletes ütembe a szemközti fal előtt, amelyiken feltehetően egy ugyanolyan rés volt vágva, mint a mi kettőnk közöttin. Elmélyülten és csodálkozva figyeltem, amint a fejének a mozgása egyre gyorsult és teljességgel megfeledkeztem arról, hogy az a fasz-szopó ott a szomszédban azonnal észrevehetne, ha elfordítaná a fejét. Fogalmam sem volt, hogy mindez meddig tarthatott, de aztán végül a hapsi elemelte a fejét a nyílástól és így azonnal feltárult előttem az a fasz, amin eddig dolgozott és élőben láthattam, amint a geci lövell ki abból és ahogy a férfi keni szét azt a kezével.

Amint a szomszédos kabin lakója kifejte az utolsó cseppeket is a fokozatosan lelohadó faszból és ismét visszaült a helyére, én gyorsan elhúzódtam a luktól és ügyetlenkedve igyekeztem, hogy a lüktető keménységemet valahogy visszagyömöszöljem a nadrágomba. Nálam a film már jó néhány perccel hamarabb véget ért és elkezdtem izgulni, hogy ebből ő ott a szomszédban esetleg rájöhet, hogy őt figyeltem közben. Pánikszerűen hagytam el a kabinomat, majd futva a boltot is. Egy perccel később már ismét az autópályán hajtottam, de állandóan vissza-visszatért a jelenet, aminek szemtanúja voltam. Az elkövetkező két hétben minden igyekezetem ellenére sem tudtam másra gondolni, mint arra a sikamlós jelenetre, amit a könyvkereskedés hátsó részében láthattam. Állandóan azon kaptam magam, hogy miközben dolgozom, akkor is annak a jelenetnek a képei elevenednek meg az agyamban. Ilyenkor a fürdőszobába osontam, hogy ébren álmodozva kiverjem a farkam, - egy nap kétszer vagy háromszor is. Aztán már kezdtem kiszínezni és átszerkeszteni a fantáziálásomat, ami szerint én térdelek ott a kabinban a felém meredő fasszal szemben. Utólag mindig elszégyelltem magamat és rendkívül mocskosnak éreztem a gondolataimat, de ez a szégyenkezés mindig fokozatosan elhalványult, ahogy a nemi vágyam erősödött.

Vegülis meggyőződtem róla, hogy semmi esélyem és kénytelen vagyok visszatémi oda abba a könyvkereskedésbe. Az első látogatásomat követő jó két hét múlva ismét el kellett mennem a városba.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10606 alkalommal olvasták Laci szextörténetét és 44 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák