Szextörténetek Szexhírek

Osztálykirándulás Salgóbányán (hetero szex, tini szex)

Zsani szextörténete
Salgóbányán voltunk, osztálykirándulás. A faházak általában két emeletesek. Az alsó részen kettő a felsőn három (matrac) ágy van. Mikor megérkeztünk, a barátommal mentünk kézen fogva a telephelyre kipakolni.Utána megmondták a napirendet. Estére tábortűz volt. Dani (mert hát így hívták.) mondta hogy menjünk.

Este is eljött, vacsi után tábortűz is. Én egy rövidnadrágban voltam, és egy hosszú ujjúban. Dani miior meglátott megjegyezte hogy ez felizgatja. Én bóknak vettem, majd egy jó hosszú csók után elindultunk. Mikor odaértünk tele volt a mi helyünk szúnyoggal. Egy ideig bírtam majd vissza mentem a faházba. Nem volt ott senki, gondoltam átöltözök. Ekkor benyitott Dani.

Egy szál topban és bugyiban álltam. Megakadt a szeme feszes melleimen, és egy ideig nézte. Ekkor átkaroltam. Ő megcsókolt,majd megfogott és felrakott az ágyra. Mondta hogy ha akarom csinálhatjuk,mert a többiek ellesznek.

Ekkor heves csókolózásba kezdtünk. Ő felém hajolt, majd levette a pólóját. Ekkor a kockás hasa súrolta a mellem. Belenyúlt a bugyimba, és elkezdett simogatni. Belemarkolt a fenekembe. Ekkor éreztem hogy nedvesedem. Majd megfogott egy paplant, és magunkra húzta.

Ő felül volt, majd elkezdett bennem ritmusosan mozogni. Majdnem sikítottam az élvezettől, de ő megcsókolt, és hagyta hogy belesikítsak a szájába. Ekkor már majdnem elélvezett ( persze volt rajta óvszer) amiior belenyomta tövig. Ekkor már kijött belőlünk az állat.
-Kurva jó a feszes puncid!
-Bassz meg! - sikítgattam.

A végén mellém eseett a fáratságtól. Ekkor levettem az óvszert, és elkezdtem szopogatni a dákóját. Ekkor akkorát élvezett hogy meg is jegyezte. "Kurva jó a nyelvjárásod cicám" ekkor vége is lett a jó kúrásnak. Azon a héten minden nap csináltuk

Kurva jó volt! Ráadásul szép nagy dákója, kockahasa, szép barna szeme, és barna haja volt, ráadásul helyes is. Szinte a mennyben éreztem magam a baszások után.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9441 alkalommal olvasták Zsani szextörténetét és 35 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák