Szextörténetek Szexhírek

Két lánnyal a mennyekben (szex hármasban, biszex)

Tomi szextörténete
Régóta foglalkoztatnak, izgatnak a nők szexuálisan. De soha nem volt rá sem alkalmam, sem megfelelő személy az ismerettségemből, akivel megvalósíthattam volna.Történt egy nap, hogy kedves barátnőm, aki épp az idő tájt vállt felkeresett egy kis barátnői vigasztalásra, beszélgetésre volt szüksége.. Felhívott magához a megüresedett házába, ahol már egy barátnőjével borozgattak és zenét hallgattak.

Hát beszálltam én is és borozgattunk hárman, nevetgéltünk.. Csilla, a barátnőm, akié a ház, felállt és elkezdett táncolni. Olyan szexin, magát izgatóan táncolt.. Mi sem kellett több Vandának, aki már a bortól mámorban volt, mögé állt és kezét a szoknyája alá csúsztatta. Félrehúzta bugyiját és izgatni kezdte kopasz, csillogóan nedves punciját.. Csilla teljesen természetesen nekifeszült és ritmusra mozgott.. Teljesen ledöbbentem. Nem hittem el, hogy ez előttem megtörténik és, hogy egy ilyen dolognak a részese lehetek.

Nekem sem kellett több, a bor hatására felbátorodva talán odaálltam velük szembe és kikötöttem Csilla felsőjét.. Bimbói az égre meredtek én meg elkezdtem őket szopni, nyalni, harapdálni.. Faltam őket.

Nem kellett több átmentünk az ágyra és ott folytattuk.

A lányok nagyon megörültek nekem és én kerültem a középpontba. Elkezdtek vetkőztetni, csókolgatni, simogatni. Az egész testem tüzelt.. Ketten kezelésbe vették a cicijeimet.. Bimbóim beton kemények lettek egy pillanat alatt, de ők csak szoptak, mintha muszáj lenne.. Erre Vanda becsúszott a lábaim közé és finoman széthúzva nyalni kezdett.. Nyalta, szopta, szívogatta nedves csiklómat. Közben Csillával csókolóztunk, és a melleimet szopta.. Már teljesen kész voltam amikor Vanda 2, majd 3 ujjal elkezdett ujjazni. A fellegekben jártam. A két lány negyed óra alatt a mennyekbe juttatott. Sikongatva élveztem Vanda ujjaira és szájába.

Nagyon hálás voltam.. A két lány hagyni akart pihenni.. Egymással szembeültek és széttett lábakkal egymás puncijához dörgölőztek.. Ezt a látványt nem hagyhattam szó nélkül.. Melléjük térdeltem és mindkettőnek elkezdtem csipkedni a mellbimbóját.. Nagyon tetszett nekik. Csak úgy csattogtak a szétbaszott nedves puncik.. Hol egyikbe nyaltam, hol a másikéba.. De a kezeimet le sem vettem a melleikről.. Mindketten akkorát élveztek, hogy a lepedőn maradtak a nyomok.. Lefektettem őket óvatosan egymás mellé és mindkét puncit megnyalogattam és letisztítottam, miközben ők nyálasan csókot váltottak.. Az isteni finom puncikkal nem tudtam betelni..
Ha tudni szeretnétek mi volt a második közös élményünk..
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5265 alkalommal olvasták Tomi szextörténetét és 29 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák