Szextörténetek Szexhírek

Téli masszázs élmény (leszbi szex)

Angi szextörténete
Beköszöntött a tél, a nappalok egyre rövidebbek, és a hosszú esti órák nagyon lassan telnek. Időmúlatás gyanánt azt találtam ki, hogy elmegyek egy esti fürdőzéssel egybekötött lazítós masszázsra.Felpakoltam és már úton is voltam a fürdő felé. Úgy gondoltam masszázzsal kezdem, ami jól ellazít majd. Miközben a szoba előtt vártam a soromra, megakadt a szemem az új masszőrnőn. Mindenki őt nézte. Fiatal, és nagyon szép.

Hatalmas barna szemei fekete haja és kreol bőre teljesen megbabonázott. szinte már nekem volt kellemetlen, hogy annyira bámulom őt. ...végre sorra kerültem. felfeküdtem az ágyra. Úgy átgyúrt, hogy a testem tetőtől talpig zsibogott...

Gondolatban viszont teljesen máshol jártam. Elképzeltem, amint egy homokos tengerparton a naplementében előjáték gyanánt végig masszírozza testemet, és egymást kényeztetjük, miközben a tenger habjai simogatják lábainkat. Tetőtől talpig telis tele lettem libabőrrel, teljesen feltüzelt a gondolat. Amikor a combom belső részéhez ért pici finom kezével, már teljesen magamon kívül voltam. Hangosan szuszogtam, és minden akaratomat összeszedve próbáltam magamon uralkodni. A mellbimbóim bekeményedtek, és a puncim is nedvesen csillogott már... Aztán vége lett a harminc percnek... észrevettem, hogy a lánynak tetszett hogy ennyire beindultam Rá...

Villámgyorsan felpattantam, és a szaunába siettem, hogy lehiggadjak. A szauna egy kis faházban volt a fürdő udvarán, és hála égnek senki sem volt bent, nyugodtan beülhettem lazítani. egy szál törölközőben ami épphogy takarta a már nedves duzzadt puncimat. Ültem, és próbáltam valami kevésbé izgató dologra gondolni, mint egy vad szex azzal a bomba lánnyal. Már majdnem sikerült kikapcsolni az agyam szexre éhező részét, amikor a masszőzlány megjelent az ajtóban műszak utáni sziesztára, lazán egy szál vékony lepedőben... Azt sem tudtam merre nézzek. Persze pont velem szemben kellett leülnie! Rám mosolygott, próbáltam nem tudomást venni róla, de nem sikerült…mégiscsak egy lány …

A szaunában a nagy lazítás közepette annyira sikerült ellazulnom, hogy a combjaim kissé szétnyíltak, és a rövidke kis törölközőből kivillant selymesen puha csupasz puncim, amit ő természetesen észre is vett... én pedig azt, hogy a lepedője egyre jobban lecsúszott a csípőjén, így láthatóvá vált a csodálatos gazella teste. Pillanatok alatt világossá vált, hogy nem csak ő jön be nekem, hanem fordítva is így van.

Egymásra néztünk, mindkettőnk tekintetében ott volt a másik teste iránti vágy, de ezután arca elkomorodott, és csak ennyit mondott: "nem tehetem meg... még bajom is lehet belőle, ha a főnököm megtudja..." és elindult kifelé. Felpattantam a padról és az ajtó elé álltam...Egy pár másodpercig csak álltam előtte, már-már azt gondoltam, teljesen hülyét csináltam magamból... majd a fülébe súgtam: "tőlem nem tudja meg senki...!" szorosan, egymással szemben álltunk az ajtónál, mire Ő némán a törölköző alá bújtatta mindkét kezét és óvatosan végigsimította a bőrömet a combomtól fel egészen a melleimig. Fejemet kissé hátrahajtva szemeimet lehunyva, egyre szaporább szuszogással jeleztem , hogy kellemes, amit csinál. Ekkor a törülköző illesztését finoman kibontotta, és ott álltam előtte teljesen meztelenül.

Lehámoztam derekából a lepedőjét, és végigsimítottam izmos, vékony testét...lehajoltam, és a számba vettem vágytól duzzadó mellbimbóját, játszadozni kezdtem, nyelvem hegyével végignyaltam az egészet. Imádom a számban érezni, ezért vadul kényeztettem duzzadó nőiségét. Nagyon izgatott ahogyan egyre hangosabban szuszogott. Kezem a meleg puncijához tévedt, izgatva nedves bejáratát. Teste minden íze jelezte, nem tud ellenállni nekem! Szinte forrt körülöttünk a levegő, és a verejték cseppjei is folytak mindkettőnkről, az ötven fokos szauna és a szituáció kissé megizzasztott minket.

Ujjaival lágyan megérintette az arcomat, majd óvatosan a tarkómnál a hajamba túrt kezeivel , majd egyik kezébe összefogta hátul szőke tincseimet, a másik kezével hírtelen a nedves puncimba nyúlt…figyelte a szemem hogy lássa a kéjt az arcomon.

Nagyon felizgultam, és élveztem a helyzetet. Mivel érezte, hogy nagyon hamar orgazmus közeli állapotba kerülünk, leterítette a törölközőket a földre, és hanyatt fektetett. Először az ujjaival kezdett izgatni, lassan belém hatolt egy, két majd három ujjal, és játszott velem egy kicsit. Aztán a csiklómat kezdte szívogatni, végignyalta a hasam majd a melleimet nyalogatta. Hangosan nyögtem és kapkodtam a levegő után, úgy lángolt a testem, mint még soha. Közben ismét a mellbimbóimat izgatta a szájával, és nekem ez éppen elég volt ahhoz hogy hatalmas lüktetéssekkel kísérve egy óriásit élvezzek! Rettentően tetszett neki, hogy ekkora orgazmusom volt..., Forró csók utána mellém feküdt, és simogatott... nagyon izgalmas volt... a lábaim még hosszú percekig remegtek...az arcom ragyogott, a testem ellazult, és elmondhatom magamról, hogy egy fantasztikusan izgalmas szexben volt részem!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7524 alkalommal olvasták Angi szextörténetét és 35 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák