Szextörténetek Szexhírek

Első meleg szex élményem a katonaságnál (homo, anál szex)

Zsolt szextörténete
28 éves heteroszexuális beállítottságú fiú vagyok. Mindig is a lányok iránt érdeklődtem, és sohasem éreztem különösebb vágyat a fiúk iránt. Egyszer azonban mégis volt szexuális kapcsolatom egy fiúval.A katonaság alatt történt velem ez az egész. Akkoriban nem volt barátnőm, de mint mindenki, én is vágytam rá, hogy nővel lehessek. A vágy lecsillapítását általában maszturbálással oldottuk meg. Egyszer azonban máshogy történt. Kicsit megfáztam, ezért a gyengélkedőre kerültem. Egy kétágyas szobában egy nagyon kedves, jópofa sráccal voltam összezárva 1 héten keresztül. Az orvos szinte alig nézett ránk, az egész napot kettesben töltöttük. Ekkor már nagyon régen voltam lánnyal és nagyon kanos voltam. Az egyik este, azt hittem, hogy szobatársam már alszik, ezért kitakaróztam és maszturbálni kezdte.

A kezemet a fakramra tettem és elkezdtem verni kifelé. Ekkor azonban szobatársam felkelt és elmondta, hogy ő a fiúk iránt érdeklődik és, hogy már neki is tombolnak a hormonja. Arra kért, hogy szexeljek vele. Én először nemet mondtam, de aztán arra a következtetésre jutottam, hogy miért ne. Vesztenivalóm nincs és én is biztosan élvezni fogom.

A srác elővett egy doboz krémet a fiókból és bekrémezte a fenekét, majd a z ágy szélére feküdt úgy, hogy én pont a kellő helyre tudjak férkőzni. Lassan beléhatoltam. Olyan szűk volt és forró, amilyet még sohasem éreztem. Nagyon jó érzés volt. Ahogy lassan mozogni kezdtem, szinte őrjöngtem a kéjtől. Fantasztikus érzés volt. Megfogtam a derekát, és mozgattam előre-hátra. Hangosan nyögtünk mind a ketten, nem törődve azzal, hogy esetleg meghallhatnak minket. Éreztem, amint testemet elönt a forróság, egy hatalmasat rándult a testem és elélveztem. Nedveimet társam fenekébe engedte. Különleges élmény volt, de azóta sem volt kapcsolatom férfival.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9541 alkalommal olvasták Zsolt szextörténetét és 33 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák