Szextörténetek Szexhírek

Felfedeztem a G-pontomat (hetero szex, első alkalom)

Liza szextörténete
18 éves korom óta szeretkezem rendszeresen a párommal. 2 éve lakunk együtt, így gyakran van időnk egymásra. A szex fontos része az életünknek és szerintem ez így normális.Mióta együtt vagyunk, azóta kísérletezünk megtalálni a g-pontomat, hogy nekem is olyan hatalmas élvezet legyen a szex, mint a partneremnek. Rengeteg pózt és nagyon sok segédeszközt használtunk, míg végül egy olyan póz segített megtalálni ezt a pontot, amire nem is gondoltunk.

Egyik alkalommal mikor a párom hazajött, teljesen be voltunk zsongva. Már szinte az ajtóban egymásnak estünk és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Égtünk a vágytól, hogy egymáséi legyünk. Bementünk a hálóba és szinte letéptük egymásról a ruhát. Teljesen összegabalyodva feküdtünk az ágyra. Simogattuk, csókolgattuk egymást. Kedvesemet a hátára fektettem és az ölébe ültem. Gyengéden végigcsókoltam a nyakát, a mellkasát, majd pedig a hasát. Szándékosan nem értem a péniszéhez, tudván, hogy ezzel a vágyát még jobban felkorbácsolom. Visszafelé haladva végigcsókoltam a nyakáig, majd lassan magamba csúsztattam az ekkorra már kő kemény falloszát. Nagyon jó érzés volt, ahogy belém csúszik és végigdörzsöl belülről.

Lassan mozogni kezdtem. Először csak körkörösen mozogtam, majd lassan fel-le. Egyszer csak találtam egy szöget, amiben ha mozogni kezdtem, pillanatok alatt, majdnem a csúcsra jutottam. Persze mindig megálltam, mert nem akartam a párom előtt végezni. Végül nem bírtam tovább, annak a pontnak az izgatása olyan csodálatos volt, hogy egyszer csak megfeszültek az izmaim, a testem hullámzani kezdett és elélveztem. Tökéletes volt. Azóta már többször próbálkoztunk és annak a pontnak az izgatása mindig ilyen heves reakciót vált ki belőlem. Már tudom, hogy az a pont a G-pontom.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5487 alkalommal olvasták Liza szextörténetét és 31 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák