Szextörténetek Szexhírek

Megosztottam a barátnőmet (hetero szex, hármas szex)

Zoli szextörténete
Talán sokak számára furcsa lesz a történet, amit leírok. Most lesz három éve, hogy együtt vagyok a barátnőmmel. Mindig is az volt a vágyam, hogy lássam a barátnőmet másik sráccal szeretkezni.Sokat kellett győzködni a barátnőmet, hogy megtegye, de végül kötélnek állt. Az egyik délután feljött hozzám a barátnőm Anita. Ott volt Misi is, ő a legjobb barátom. Sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk. Mikor már elég oldott volt a hangulat megkérdeztem Anitát, hogy nincs-e kedve szeretkezni Misivel. Kis vonakodás után végül is igent mondott. Bementünk a hálószobába. Én leültem a sarokba egy székre, ők pedig az ágyon csókolózni kezdtek. Lassan, érzékien ízlelgették egymást. Majd mikor megszokták egymást egyre vadabbul és szenvedélyesebben csókolóztak. Vetkőztetni kezdték egymást. Misi lassan gombolgatta Anita blúzát, de egy percre sem hagyták abba a csókolózást. Lekerült a melltartó és a nadrág is. Ezután a levette Misi pólóját és a hátára fektette. Csókolgatni kezdte. A fülét nyalogatta, majd haladt egyre lejjebb. Végigpuszilgatta a nyakát, majd a mellkasát is megnyalogatta. A hasán járva finom, apró puszikat adott a bőrére, ezzel szemmel láthatóan nagyon izgatva Misit. Lehúzta a nadrág cipzárját és elővadászta Misi méretes szerszámát.
- Ez igen! - mondta mosolyogva. Levette Misiről a nadrágot, majd a boxert és belekezdett a kényeztetésbe. Velem is mindig ezt csinálja. Mielőtt szeretkeznénk mindig szop egy kicsit, hogy ezzel totál beindítson. Az ujja hegyével cirógatni kezdte a makkját. Fimon, gyengéd érintéssel húzta végig ujjait az érzékeny testrészen. Misi nyögött és sóhajtozott. Aztán marokra fogta a faszt és húzogatni kezdte rajta a kezét fel és le. Közben lassan lehajolt és a szájába vette Misi farkának hegyét. Finoman a szájába csúsztatta és szopni kezdte. Misi felnyögött. Keze egyre gyorsabban járt rajta, miközben a hegyét gyengéden szopta. Aztán elvette a kezét és az egészet a szájába tolta. Misi teste megremegett. Egyre jobban kezdte szopni, míg a másik kezével a golyóit nyomkodta. Mikor már úgy érezte, Misi nincs már messze a csúcstól, hirtelen abba hagyott mindent. Tudta, hogy ezzel szinte megőrjíti a srácot.

Elérte a hatást, amit szeretett volna. Misi szinte leteperte az ágyra. De tudta, hogy Andinak is kell egy kis kényeztetés, ezért nem tette egyből magáévá. Ugyanúgy kezdett vele játszani, mint ahogy Ő játszott az előbb. Csókolgatni kezdte a melleit. A kezébe vette a gyönyörű, formás melleket és masszírozta őket, miközben a nyelvével a bimbóit nyalogatta. Körbe-körbe nyalta, néha becsúsztatva a szájába. Andi hangosan nyögdécselt. Lassan haladt lefelé. Végignyalta a hasát, a belső combjait, majd kicsit széjjelebb nyitotta a lábát és finoman belenyalt a puncijába. Összerezzent. Először a szeméremajkait nyalta végig, aztán két ujjával széthúzta és nekivettette magát a puncija mélyének. Lassan, majd egyre fokozva a tempót. Rátette nyelve hegyét a csiklójára és azt is nyalta egy kicsit. Közben két ujját a hüvelyébe csúsztatott. Gyors mozgatásba kezdett, minek hatására Andi szinte kiabált a kéjtől. Rángatózott, dobálta magát. Tudtam, hogy most éli át az első orgazmust. Mikor kicsit lenyugodott, Misi fölé hajolt és beléhatolt. Lassú, nagyon lassú mozgásba kezdett. Finom, elnyújtott mozdulatokkal húzta ki és tolta be hatalmas farkát Andi síkos hüvelyébe. Mindketten nagyon élvezték ezt a kis gyengéd mozgást. Én is nagy élvezettel néztem őket, miközben nekem is nagy kedvem támadt egy kis szexhez. Leöltöztem és masztizni kezdtem. Megfogtam a farkam és húzogattam rajta a bőrt, de valahogy nem volt az igazi, arra vágytam, hogy én is jól megdughassam Andit. Odamentem hozzájuk.

Tudták mit akarok, ezért helyet cseréltek. Misi lefeküdt az ágyra, Andi pedig az ölébe ült tovább mozogtak. Én kivettem a fiókból a síkosítót, bekentem vele a farkam, tettem egy kicsit az ujjamra, aztán leraktam a földre. Andi popsijának lyukával kezdtem játszani. Nem volt neki idegen a dolog, mert gyakran szeretkezünk análisan. Előbb a külsejét krémeztem, aztán lassan beledugtam az ujjam. Mozgattam egy kicsit és mikor mát elég csúszós volt, lassan beléhatoltam. Kegyetlen jó volt, olyan szűk volt és forró. Ahogy mozogni kezdtem, Andi egyre hangosabban nyögött. Nem is csoda, hiszen egyszerre két farok dugta. Nagyon jó érzés volt, ahogy mozogtunk benne szinte összedörzsölődött a farkunk Misivel. Andi egyre gyorsabban vette a levegőt, hangosan nyögött, majd élvezni kezdett. Rángatózásainak hatására szinte egyszerre kezdtünk el Misivel élvezni. Én a popsi lyukát, ő pedig a hüvelyét spriccelte tele. Egyszerűen tökéletes volt.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 14194 alkalommal olvasták Zoli szextörténetét és 78 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák