Szextörténetek Szexhírek

Hármas kényeztetés (hármas szex, biszex)

Tomi szextörténete
26 éves srác vagyok és a barátnőmmel Zitával 2 éve élünk együtt. Nagyon szeretjük egymást és mindent meg tudunk beszélni egymással. A szexuális életünk is tökéletes.Nagyon sok mindent kipróbáltunk már együtt, nincsenek tabuk. Az egyik nagyon jó élményem ezalatt a 2 év alatt, amikor a barátnőm felhozta az egyik barátnőjét Erikát, hogy próbáljuk ki hármasban. Egy ilyen ajánlatot természetesen nem utasítottam vissza.

Mind a két lány gyönyörű és nagyon kíváncsi voltam, mit tudnak nekem mutatni az ágyban együtt. Először is mindhárman levetkőztünk. Ez úgy zajlott, hogy a két lány levetkőztette egymást, aztán engem is.

Már ez is nagyon izgató volt, hát még ami ezután történt. Lefeküdtem az ágyra. Zita csókolgatni kezdett, Erika pedig a hasamat puszilgatta. Csodálatos volt, ahogy a két lány egyszerre dolgozik rajtam.

Amikor Erika a merev péniszemet végignyalta egy hatalmasat nyögtem. Fantasztikus érzés volt. Finom nyelvével körkörösen nyalogatta a makkomat, miközben Zita a fejem fölé térdelt, hogy nyelvemmel kényeztessem. Imádom nyalogatni, úgyhogy ez nem esett nehezemre. Erika egyre ügyesebben nyalogatott, majd a szájába csúsztatta a farkamat. Hevesen szopni kezdett, közben a kezével masszírozgatta a golyóimat.

Ezalatt én egyre jobban, egyre erősebben nyaltam Zitát, aki hangosan élvezni kezdett. Éreztem, ahogy izmai megfeszülnek, majd elernyednek. Mikor leszállt rólam engem is teljesen elöntött a kéj. Hullámzani kezdett a testem és elélveztem. Belefröcsköltem az összes spermámat a szájába, Ő pedig hűségesesen lenyelte mindet. Csodálatos élmény volt.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10384 alkalommal olvasták Tomi szextörténetét és 102 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák