Szextörténetek Szexhírek

Felváltva baszták a feleségemet a mentők (gruppen, fétis, megcsalás)

os-car szextörténete
Már régen megbántam,hogy a jelenlegi feleségemet elvettem,mert ritkán lehet találni olyan szemét kurvát mint ő. A pénzt hazahozza, de mindig van valaki aki fiatalabb nálam és rendszeresen megbassza.Ha nem kaptam sűrűn pinát volt,hogy feldugtam a pinájába az öklömet ami nagyon feszítette a pináját és élveztem ahogy nyaltam a pisis pináját is. Nemegyszer kényszerítettem,hogy pisilésem közben vegye be a szájába a faszom és nyelje a pisimet.

Egyszer ráült a számra és elkezdett pisilni és én nem tudtam csinálni semmit, mert örültem,hogy nem fulladtam meg. összefingotta a számat azt hittem a számba fog szarni,mert már azt is megígérte, de megmondtam neki,ha megteszi feldugok neki egy előmelegített faszt hogy örüljön neki.Vettem egy olyan zuhanyrózsát kint külföldön amelyik simán becsúszott a pinájába és felment harminc centire és amikor bement akkor nyitottam ki neki a forró vizet ami megégette a pinája belsejét,majd nagyot keféltem vele.Néha ki kellett hívnom az orvost,mert olyan kaját evett ami az epéjét zavarta és ilyenkor mindig a mentők jöttek ki és az első mondatul az volt vegye le a feleségéről a hálóinget amit én nagyon szerettem,mert így nemcsak a mellei, de a szőrös pinája is kilátszott,mert sokszor a bugyiját is levetettem róla.Az egyik alkalommal a mentősök jöttek öten és csak a pilóta volt férfi a többik nők voltak és mikor levetettem a hálóingjét és a bugyiját a feleségemről morgott,hogy a hasaljának semmi baja, de remélem lesz,azért is vetkőztettelek le.

Az egyik hölgy kiment kezet mosni amit megmutattam merre van és megkérdezte ugye nagyon szeretem mutogatni a férfiaknak a feleségemet meztelen. Mondtam igen és volt már olyan szerencsém,hogy az egyik vidéken ahogy megjöttek a mentősök mind a négyen megbaszták az asszonyt én meg külön megköszöntem nekik.Adok neki egy injekciót és egy másik férfi kollégával két óra múlva visszajövünk és megbasszuk a feleségét ,mert szeretném én is kinyalni a pináját és akkor ha akar engem is megdughat és a srác is megbassza a feleségét is és én is felnyomom a pinájába a kezemet. Ha akar azt ad neki mertén nagyon élvezem azt ha basszák a nejemet. Jó akkor aga is megbaszhatja mi meg itt maradunk éjszakára is és egész éjjel még vagy négy öt srác fog jönni aki megfogja baszni a nejét.

Ne gondoljon rosszra,mert egyikünktől sem fog semmilyen betegséget kapni, de nagyon szeretjük kefélni az idegeneket. úgy is volt,mire visszamentünk a pilóta is megbaszta és megszoptatta a feleségemet és mindegyik lány kinyalatta a pináját vele . Megkapta az injekciót mire nagyon hamar el is aludt. Pár óra múlva visszajöttek a csaj meg a barátai és egész éjszaka felváltva baszták a feleségemet és szoptatták.Kiderült,hogy az egyik komának van egy nagyon jó barátja egy néger srác aki a saját feleségével jött ide tanulni és amíg a feleségét itt kefélik ő meg mással kefél. Kiderült már ismeri a feleségemet is mert már járt a nagy pinájában.Ettől kezdve valahányszor begörcsölt a feleségem az epe miatt mindig ezeket hívtam és ilyenkor megbaszták mindig.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 12342 alkalommal olvasták os-car szextörténetét és 22 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák