Szextörténetek Szexhírek

Leszopott a munkatársam (meleg szex, munkahelyi szex)

Mihaly61 szextörténete
Egy helyen dolgoztunk. Ő takaritó volt Én esztergályos. Egy takaritás alkalmával a gépemnél össze söpört forgácsot véletlenűl szét rugtam. Mire Ő azt mondta, hogy ha még egy ilyen lesz, csodát fog tenni velem.Egy helyen dolgoztunk. Ő takaritó volt Én esztergályos. Egy takaritás alkalmával a gépemnél össze söpört forgácsot véletlenűl szét rugtam. Mire Ő azt mondta, hogy ha még egy ilyen lesz, csodát fog tenni velem.

Megjegyezném, hogy nős vagyok két gyerek apja. A szólás után beindult a fantáziám. Sejtettem, hogy mit akar, de nem voltam benne biztos. Ugy alakitottam, hogy az öltözőben ketten maradjunk utoljára.

Mind a ketten elmentünk fürdeni. Akkor láttam, hogy milyen szép farka van, és hogy már félig meredezik. De ezen a napon nem történt semmi. Majd a következőn sem. A harmadik alkalommal a hajszáritó alatt álltam, és azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne, ha most leszopna. A farkam meredezni kezdett. Szemem alol Őt lestem. Az Ő farka már keményen állt. De elment mellettem és már arra gondoltam, hogy téves volt az elképzelésem arról, hogy mit szeretne. Már majdnem Én is elmentem öltözni, amikor megéreztem a kezét a farkamon. Finoman elkezdte huzogatni rajta a bört. Csukott szemmel élveztem ahogy veri a farkam. Majd letérdelt és a nyelvével végig szántotta az akkor már keményen álló farkam, majd a szájába vette és szopni kezdte. Nagyon jól szopott. Megfogtam a fejét, és elkezdtem valósággal szájba dugni. Már közelgett a vég, igy tövig nyomtam a szájába a farkam és tele löveltem gecivel.

Miután végzett felöltöztem és elmentem haza. A következő napon megkérdeztem, hogy mit szólna ha Én is leszopnám. Igy ujból ketten maradtunk az öltözöben. A zuhanyzó alatt átnyultam hozzá és megfogtam a farkát. Finoman verni kezdtem, majd letérdeltem és elkezdtem szopni. Isteni érzés volt, ahogy a kemény fasza kitöltötte a szám. A szopásom eredménye az lett, hogy rövid idön belúl tele löte gecivel a szám, amit teljes mértékben lenyeltem.

Ezután Ő szopott le megint. Innentől kezdve minden lehetőséget kihasználtunk a meló helyen, hogy egymás farkát megfogjuk, vagy egy két szopás erejéig a szánkba vegyük. Majd egy közös szopás alkalmával megkérdeztem tőle, hogy csak szopni akar, vagy mást is. Ő azt válaszolta, hogy a fenekébe nem lehet. Csak szopni akar. És mi lenne, ha Én kiakarnám próbálni azt, hogy az Én fenekemben van a farkad? kérdeztem tőle.

Ki próbálhatjuk mondta. Ezek után a számmal fel állitott és a nyálammal sikossá tett farkába tövig bele últem. Elkezdtem rajta keverni. Mit ne mondjak rettentő jó érzés keritett hatalmába. Élveztem ahogy a farka a végbelemet ingerli. Hozzá sem ért a farkamhoz de az élvezettől tele lőtem a hasát gecivel, miközben hörögve élvezett belém. Ez a kapcsolat a mai napig tart, de csak ritkán dugja meg a seggem. Inkább leszopjuk egymást.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8765 alkalommal olvasták Mihaly61 szextörténetét és 53 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák