Szextörténetek Szexhírek

Kalandok az erdőben (hármas szex, biszex)

Mencilaci szextörténete
Akkor még nemis sejtetem hogy két ilyen bombázó ilyeneket akar velem csinalni az erdőben. Aztán döbentem rá hogy egy édeshármasba csöpentem bele és mind a 2 csaj az én spermámat akarjaÉn laci vagyok akkor 15 éves voltam.
Szóval ép kimentünk a 3 hegy aljára egy vonatal a vonatfel esztivel és beával 16 és 15 éves lányokkal beszélgettem akik amugy az osztály társaim. Szoval a beszelgetésből kiderült hogy mind kettő nagyon perverz. Ép arrol beszelgetünk hogy mijen jo is lehet a szex főleg 3ba.
Amikor éppen megérkeztünk. Én felajánlottam a lányoknak hogy milleneha felelsz és merszet játszanánk az erdőben. Ők azt mondtaj hogy mert ne.egyepkent eszteren egy feszülős latex meg egy cuki kis polo volt ami alol csak ugy kivilagitot a melle beán egy egy mini szoknya és egy haspolo. Szoval ahogy bértünk az erdőbe a lányok azt mondtak millenha mindenki levenné a nadrágját meg a polojat. Először kicsit furcsaltam a dolgot de mikor elkezdtek vetkőzni beindult a fantáziám. És csak attop féltem hogy nehogy meglásák hogy ál a farkam de nemtudta mast tenni levettem a nadràgom és végül megláták hogy nagyon is beindultam.
De ahogy lattam ők is tiszta nedvesek voltak tehát örültem.
-és hogyan tovab kerdeztem
-ved le a boxered válaszolta eszti.
- én naivan megkérdeztem dehat miért?
-hát mert lekarunk szopni válaszolta bea.
Én erre azt mondtam hogy először mutassatok ti valamit. Ők erre leveték a meltartojukat nekem mar nagyon ált már majdnem szét szakitota a boxerem. Erre azt mondtam hogy igy mar jo és levettem magamrol a boxert. Eszti röktön oda ugrot a farkamhoz és rácuppant.
Bea oda ált mellém és kérte hogy ujjazam meg.én benyultam a bugyijába és elkezdtem izgatni. Erre eszti felalt és azt kérte hogy őt is kényesztessem. Erre ő letolta a bugyijat és bedőlt nekem én beigazitotam neki és elkezdtem dugni.
Bea unta már az ujazast és azt mondta hogy nyaljam ki.én mondtam hogy épen esztit tugom most nemjo erre oda ment esztihez aki már kélyes álapotába csak nyögni birt megszolalt bea hogy kinyalnál eszti rábolintot és elkezdte nyalni mikor éreztem hogy egy hangos nyögéssel eszti elélvezet gyorsan átraktam beába és èreztem hogy ő eloszor csinal ilyet ezert szepen lasan kezdtem és fokozatosam gyorsultam fel. Neki nemtartot sokáig ő is hamar elment.
Eszti és bea aztán letérdeltek elém es szoptak a farkam bea inkab a heréjimet de eszti az allo farkamat kényesztete. Ézért történt meg hogy eszti szajat telenyomtam anyaggal amit aztan majdnem mindet le is nyelte a tobit pedig egy csokal átadta beának . ezután meg sokat beszelgetünk ( természetesen pucèran) nekem egy parszor még utána fel is ált egyszer-kétszer volt hogy bea volt hogy eszti ki is verte. Utána felöltöztünk és haza mentünk.még a vonaton a vécébe esztit egyszer megkurtam de a mikor leszaltunk a vonatrol tobet nem beszeltunk errol.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6726 alkalommal olvasták Mencilaci szextörténetét és 24 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák