Szextörténetek Szexhírek

Az első szex, de nem igy képzeltem (szüzesség, hetero szex)

Jetta szextörténete
A szűzesség elvesztése nagy pillanat, amit nem felejt el az ember. De mi van ha ez balul sül el? Akkor már két hónapja együtt voltunk K-val, de a szexig nem jutottunk el.Persze miattam, mert hiába beszéltünk róla és hiába próbálkozott szegény, az utolsó pillanatban mindig nemet mondtam. Ennek oka nem ő volt, hanem bennem volt egy gát, hogy ezt nem szabad.

De hozzá teszem vele nem volt gond mert nagy farka volt. Igaz igy legalább jobban megismertük egymás testét, mert azé a pettingek nem maradtak el. Egyik nap délután nála voltam és ugyanaz játszódott le mint mindig. Amikor is K teljesen kétségbe esett és azt kezdte mondani, hogy megért engem (persze a szemében láttam mennyire szenved), de ez igy nem oké. Ezt én is tudtam, mikor is ezt mondta: - Énvárni fogok és bocsáss meg hogyha úgy érzed nagyon eröltetem. Egyszerűen csak... szeretlek és szeretnék neked mindent megadni amit csak tudok. Erre átöleltem és a fülébe súgtam, hogy én is szeretem őt, ami heves csókban pecsételődött meg. A testem magától mozdult és kezem a farkára vándorolt, lassan izgatva azt fel. Mire ő kapva kapott az alkalmon és a hátamra fektetett miközben kezei bejárták az egész testem.

Szinte izzott köztünk a levegő, ahogy végig csókolta és harapta a nyakam, majd a melleimmel kezdett el játszani. Hol szivta, hol a kezével összecsipte a mellbimbómat. Mikor kezét a csiklómra tette sóhaj szakadt fel belőlem, ami őt is felhergelte és egyik ujjával tágitani kezdett. Egyszerűen nem birtam tovább, a szemébe néztem és elcsukló hangon mondtam ki amire már régóta várt: - Akarom!
Mint a kisgyerek aki megkapta a karácsonyi ajándékát, úgy kapot elő egy óvszert és húzta fel. Kicsit benyálazta és lassan, éppenhogy betolta a hegyét, amitől már elöntött a fájdalom érzet. És mikor teljesen berakta éreztem ahogy elpattan bennem valami és üvölteni akartam a fájdalomtól.

De K gyengéden megcsókolt, evvel enyhitve minden fájdalmam, és mozogni kezdett bennem. Valahogy úgy éreztem a fájdalom nem akar szünni, és a levegőt is szaporábban vettem. Éreztem ahogy ki be jár bennem a kemény farka és nem tudtam mást tenni csak átadni magam annak a fura, de aztán élvezetté átalakuló érzésnek. Már ő is kapkodta a levegőt miközben gyorsabb tempóra váltott. Hirtelen jött ahogy tövig benyomta és elélvezett, majd ahogy éreztem farkának összerándulásaitól én is a csúcsra jutok. Átölelt, gyengéden megcsókolt és kihúzódott belőlem.

De mikor tekintete az óvszerre szegeződött, mintha megállt volna az idő. De én még az orgazmustól ködös tekintettel, csak azt láttam ahogy megfagyott benne a vér és aggodalmas tekintettel nézett rám. A látványtól aztán forogni kezdett velem a szoba. Mert az óvszer elszakadt és éreztem ahogy a meleg gecije kifolyik belőlem...

Szerencsére nem lett belőle gond és később jót nevettünk rajta.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 11711 alkalommal olvasták Jetta szextörténetét és 50 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák