Szextörténetek Szexhírek

Én a domina - Két fasz szolgált (hármas szex, BDSM)

Aletta szextörténete
Régi nagy vágyam volt, hogy egyszerre 2 férfival szeretkezhessek egy szerepjáték keretében, melyben én vagyok a domina, a férfiak pedig a rabszolgáim.Hosszú időn keresztül ez csak álom volt, mígnem egyszer megismerkedtem egy sráccal, akinek elmondtam a vágyamat. Nagyon jól összebarátkoztunk. Sokszor találkozgattunk, néha lefeküdtünk egymással de nem volt különösen erős közöttünk a kapcsolat.

Egyik alkalommal egy különleges meglepetésben volt részem. Felhívott, hogy menjek el hozzá, mert valóra akarja váltani az álmomat. Ekkor még nem értettem, hogy mit akar.

Gondolni sem mertem, hogy megvalósíthatom régen dédelgetett vágyamat. Felmentem hozzá, ahol nagy meglepetésemre egy másik sráccal együtt várt rám, félreérthetetlen felszerelésben. Egyből a nyakába ugrottam a boldogságtól.

A másik srác egy bőrszerkót nyújtott át nekem. Felöltöztem, majd hozzákezdünk a játszadozáshoz. A fiúk az ágyra fektettek és nyalogatni, csókolgatni kezdtek. Az egyik a mellemet nyalogatta, a másik pedig a puncimat kényeztette. Forró nyelvével bele-bele nyalt a hüvelyembe, közben pedig az ujjával a csiklómat izgatta. Nagyon különleges volt.

A másik fiú a mellbimbómat nyalogatta, harapdálta, aztán ő is csatlakozott Gézához a puncim nyalogatásában. Egyikőjük a csiklómat és a hüvelyemet nyalogatta, a másik pedig az ánuszomat kezdte izgatni.

Finoman belenyaldosott, aztán lassan beledugta az ujját. Nagyon élveztem. Már alig vártam, hogy megkaphassam őket. Utasítottam Gézát, hogy feküdjön az ágyra. Háttal neki az ölébe ültem és a popsimba dugtam kemény falloszát. Először egy kicsit fájt, de aztán ahogy mozogni kezdtem, egyre jobban élveztem.

Ekkor szóltam a másik fiúnak, hogy csatlakozzon hozzánk ő is. Nem is kellett neki kétszer mondatni. Szíves örömmel dugta a hüvelyembe a merev péniszét. Ritmikusan kezdtünk mozogni. Én mozogtam Gézán fel-le, míg a másik fiú a hüvelyemben mozgott egyre gyorsuló tempóban. Éreztem, hogy egyre jobban úrrá lesz rajtam az élvezet, majd egyszer csak vad rángásba kezdtem és hangos sikítással elélveztem.

A görcsös rángásaimnak köszönhetően a fikra sem kellett várni. Szinte teljesen egyszerre ordítottak fel és fröcskölték tele nedveikkel a járataimat. Sohasem fogom elfelejteni ezt a napot.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6790 alkalommal olvasták Aletta szextörténetét és 30 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák