Szextörténetek Szexhírek

Gina és Angel (leszbi szex, pornó, maszturbálás)

Csilla szextörténete
Nemrégiben láttam egy pornófilmet, mely a vártnál sokkal nagyobb hatással volt rám. Talán az volt az oka, hogy 2 gyönyörű fiatal lány volt a két főszereplő, akik egymást kényeztetve jutottak élvezethez. Magamhoz is nyúltam.Az egész azzal kezdődött, hogy a két lány Gina és Angel az udvaron kosaraztak. Mindkettőn fürdőruha felső volt és szűk rövidnadrág. A kosarazásban kifáradva a lakásba mentek. Itt azonban nem azt csinálták, mint más átlagos barátnők, hanem teljesen mást. Összebújva csókolózni kezdtek, majd lassan öltöztetni kezdték egymást.

Gina levette Angel fürdőruha felsőjét és finoman végignyalta feszes mellét. Lejjebb haladva végigcsókolta a hasát, különös tekintettel a köldökére. Csodálatos látvány volt, ahogy a két lány megállás nélkül nyalják-falják egymást. Mikor már mindketten meztelenek voltak, az ágyra feküdve csókolózni kezdtek.

Ettől beindultam és masztizni kezdtem. Morzsoltam a csiklómat, mintha engem csókolnának egyre jobban felizgultam.

Gyengéden simogatták egymás testét, miközben ízlelgették ajkaik édes ízét. A legjobb látvány az volt, amikor a két lány vad franciázásba kezdett. Egymásra fekve kezdték el a játszadozást. Finom, gyengéd nyelvmozgással ízlelgették egymás nemi szervét. Angel forró nyelvével végignyalta Gina gyönyörű, rózsaszín punciját. A nyelve óvatosan belesiklott a szeméremajkai közé. Ezt Gina hangos nyögéssel díjazta és persze közben ő sem tétlenkedett. Fürge nyelvecskéjét mozgatni kezdte Angel csiklóját. Egyre gyorsabban és gyorsabban. Nagyon különleges és izgató érzés volt. A két lány egyre hangosabban nyögdécselt és látszott rajtuk az egyre fokozódó élvezet.

Szinte egyszerre feszült meg a testük és élték át a gyönyört. Szenzációs látvány volt. Eddigre már én is kétszer elmentem
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5606 alkalommal olvasták Csilla szextörténetét és 21 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák