Szextörténetek Szexhírek

Éjszaka az őrszobán (BDSM, fétis, domina, duci szex)

Feri szextörténete
Este cimborákkal berúgtunk és bevittek a közeli őrsre amíg kijózanodunk. Ott aztán az elkobzott italokat együtt ittuk meg a husi ügyeletes őrmester csajjal. Ebből aztán életem egyik legbizarabb szex kalandja lett.A Budapest peremén lévő rendőrőrsre nagyjából éjfél után értünk be a járőrautóval. Ott aztán adatok felvétele, zsebek kipakolása, italok elkobzása és rabosítás volt.

A duci rendőrcsaj mosolygott csak, majd ránk zárta a cella ajtót. Üres volt az őrs, úgyhogy kurvára unatkoztam. Haveromat elengedték, mert az ő faterja nagy ember a kormány pártban. Tudod. Narancsos politikus kicsi fia.

Szóval unatkoztam, mert rajtam kívül aznap senki sem volt bezárva. A járőr megint kiment a városba, így kettesben maradtam a rendőrnővel. Ő is unta már magát, úgyhogy dumáltunk. Rendes volt, mert egy fél óra után azt mondta, hogy nekem már úgyis mindegy, akkor legalább igyam meg a piámat.

Belekortyolt a viszkibe egy nagyot, aztán kezembe nyomta. Gyorsan kellett innom, hogy ne lássák a járőrök ha visszaérnek. Lehúztam vagy fél üveggel 5 perc alatt. Kicsit meg is csapott.

A rendőrnő ekkor felállt és mondta rakjam ki a rácson a kezemet. Én meg engedelmesen kidugtam. Ebben a pillanatban kattant is a bilincs mindkét csuklómon. Mivel mosolygott azt hittem csak viccel. De már nyitotta is a cella rácsát és belépett.

A gumibotját lóbálva azt mondta álljak terpeszbe, mert motozás lesz. Én még mindig játéknak gondoltam és tettem amit mond. A hátam mögé ért és alaposan megmotozott. A seggem a lábam, aztán a farkamon elidőzött és lehúzta a cipzáram és benyúlt. Éreztem a lábam között a gumibotot, amely a tojásaimhoz nyomódott. Azt mondta megnézi nem-e rejtettem oda is valamit. Persze hagytam, mert egyből állni kezdett a faszom ahogy érezni kezdtem az illatát.

Kicsit markolászta, majd lassan húzogatni kezdte fel-le. Egyre keményebb lett a szerszám. Aztán abbahagyta és kioldotta az övem és lehúzta a nadrágom. Ekkor már nekem sem volt ellenemre a duci szépség. Hatalmas mellei előbuggyantak az ingéből, ahogyan lehajolt.

Kihúzta az övem a gatyámból és a számba adta, majd a fejem mögött összekötötte. Folyni kezdett a nyálam. Ő meg kiment a cellából. Azt hittem otthagy, de fél perc múlva érkezett valami szatyorral. Előkerült egy ilyen pánt, amivel a filmekben szokták a rabok kezét összekötni. Ekkor megijedtem, de már késő volt. Ellenkeztem, de combon vágott a gumibottal, amitől olyan fájdalmam lett, hogy elfelejtettem védekezni. Kemény kezeivel rácshoz kötötte a lábaimat terpeszben. Lógtam a rácsról és kapaszkodtam.

Ekkor feltárult a szatyor és két gumikesztyű került elő. Meg valamilyen krém. Alaposan bekente a kezét a krémmel. Üvölteni akartam, de nem tudtam a szíjtól. Ekkor már ömlött a nyálam és izzadtam a félelemtől. Azt mondta nem fog fájni és egyetlen mozdulattal benyúlt az ujjával a seggembe. Éreztem ahogyan matat, majd két újjal, majd hárommal, aztán élvezni kezdtem. Megtalálta a prosztatámat, amitől állni kezdett a farkam. Ekkor felállt és kiment a rács külső oldalára egy újabb kötözővel. A derekamat is odahúzta a rácshoz. Mozdulni sem bírtam.

Ezután szopni kezdte a meredező farkam. Jó bő nyállal csinálta vadul. A tojásaimat markolásta és közben széken lassan éreztem, ahogyan a gumibotja halad a seggem lyuka felé. Amikor odaért a kitágított ánuszom simán beengedte. És ő meg tolta húzta. A gerincemen éreztem hogy éppen hol jár a seggemben a gumibot. Meglepő, de nagyon élveztem.

Ekkor felállt és letolta a nadrágját, majd a rácson keresztül beletolatot a farkamba. Az alsógatyámra támasztott gumibot meg izgatta a seggem közben. A nagy husi seggét élvezett volt nézni, ahogyan a rácshoz csapódik. Éreztem a puhaságát. Amikor kezdtem belelovalni magam, akkor elment. Összerándult és kihúzta a farkam. Azt hittem ennyi volt.

Megint leguggolt és hálásan szopni-verni kezdte a farkam. Kihúzta a seggemből a gumibotot és kesztyűs kezével ujjazni kezdett megint. Megtalálta a G pontom, amitől azonnal fröcskölni kezdett a sperma a farkamból. Ő meg csendben nyelte.

Amikor vége lett a spermafolyamnak felállt és a szatyorból elővett egy ilyen vágófogót. Elvágta a kötözőket, majd kioldotta a bilincset is, miután rám zárta a cella ajtaját. Én ekkor még mindig remegtem az élvezettől. De mire felocsúdtam már megint egyedül voltam. Kizsákmányolva, mint egy szexrabszolga.

Amikor a járőr nem sokkal később visszaért, akkor egy szót sem szóltam a történtekről. A járőr kérdezte, hogy kijózanodtam vagy maradnék még. Azzal kinyitotta a cellát. Kiléptem, de a rendőrnőnek nyomát sem láttam, úgyhogy amikor visszakaptam a cuccaimat csendben leléptem.

Másnapig nem is gondoltam a történtekre, mert kialudtam magam, aztán cimborák kerestek és elment a nap. Este kopogtatnak az ajtón. Kinyitom és a rendőrnő áll ott. Naná, hogy tudta a címemet, hiszen rendőr és ott volt a lakcímkártya. Lobogtatta a bilincset és csak annyit kérdezett, hogy "játszunk megint kicsi malacom?" - és bezárta maga mögött az ajtót...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5906 alkalommal olvasták Feri szextörténetét és 21 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák