Szextörténetek Szexhírek

Dugás a tanári asztalon (tanár-diák, hetero szex, fétis)

Jetta szextörténete
Úgy érzem, megörülök, mert nem tudom kiverni a fejemből ezeket az álmokat. Ez volt az első erotikus álmom az info tanárommal.Az egész úgy kezdődött, hogy ültem az info teremben egy gép elött, ami szemben volt a tanári asztallal. A tanárom, akit most csak Z-nek fogok hivni, úgy a negyvenes éveit tapossa és nincs 180 cm. Felálltam és oda mentem Z-hez aki épp az asztalát rendezgette. Mikor meglátott rám mosolygott, majd tekintete a melleimre vándorolt és megnyalta felső ajkát. A következő pillanatban már a falnak nyomott és teljes testével az enyémhez préselődött. Éreztem a merevedését és a félelem átjárta a testem, de közben benedvesedtem.


Z rögtön levette a helyzetet és mégjobban hozzám dörgölte az ágyékát, miközben a nyakamba harapott. Akaratlanul felnyögtem, és erre kaján vigyor jelent meg az arcán. szinte alig hallhatóan suttogta: - Tudom, hogy csak arra vágysz, hogy ez a kemény farok beléd hatoljon. Jó keményen, hogy majd szét szakadj. Avval a lendülette az asztalára ültetett és megcsókolt, amitől a testem felforrósodott és sajgott azért, hogy megérintsen. Kezei a melleimre vándoroltak és szépen eljátszodozott velük. Férfiasságát a puncimhoz nyomta, miközben szivta és harapdálta a nyakam és kibontotta a blúzom. A vágytól legyengülten megpróbáltam ellökni magamtól, de ekkor hatalmas pofon csattant az arcomon és egy vékony káblellel összekötötte a csuklóm. Letépte rólam a melltartót majd a nadrágtól és a bugyitól is megszabaditott. Nem tudott betelni a látvánnyal és mohon nyalni kezdte a puncim, majd durván ujjazni kezdett, amitől hangosan felnyögtem. Vágytól ködös tekintettel bámultam rá miközben lehúzta a nadrágját és ott meredezett az amitől féltem és vágytam egyszerre.

Keményen tövig belém tolta a kemény farkát, ami miatt majdnem felsikoltottam, de száját az enyémre tapasztotta és igy elnyomta a hangomat. Éreztem ahogyan ki-be jár bennem és egyre gyorsabb tempót digtált. Elfojtott nyögdécselésem csak olaj volt a tűzre, de már ő is zihált. Nyakamba mélyesztette fogait és belém élvezett, aminek hatására én is elmentem. Sikitva ébredtem és teljesen nedves voltam és ez a démon néha még most is megkisért.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 17982 alkalommal olvasták Jetta szextörténetét és 158 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák