Szextörténetek Szexhírek

Esti gyors menet (hetero szex, gyors szex)

Peti szextörténete
Várva várt hölgy mosolyogva várt rám a találka helyen. Már messziről felfigyeltem szexi alakjára csoda szép mosojára. Végre egymásba karolva csókolhattuk egymás ajkait s mire felértünk hozzá a farkam is meredezve duzzadt nadrágomban.A helyzet adott a högy adott.. Mire is várunk még akkor ??

Gyorsan letámadott szinte letépte rólam a ruhát. Ekkor már harcra kész volt a szerszámom ami csak rá várt. Nem is habozott tovább leszedte még rólam a maradék ruhát is és már neki is látott. Varázslatosan dolgozott hegyes nyelvével az érzés felbecsülhetetlen volt. Nekellett sokáig csinálnia hogy hamar elmennyek.

Gyors voltál. Mondta.

Na várj most én jövök.

Ezzel letéptem róla ruháit hanyattfektettem az ágyban és érzékien csókolgatni kezdtem a testét. Míg nem odértem csiklójához, itt megálltam kicsit.

Mire vársz már tedd a dolgod.

Nem is kellett ennél több nekiáltam és hosszan forrón csókolgattam és nyaltam nedves punciját.

Halk myögésekkel nyugtázta sikereimet ott lent és ő is hamar elment.

Mire végeztem vele ujra harcra kész volt a szerszám amire hamar felhúztam az egyenruhát hogy behatolhassak szűk vaginájába. Ekkor felsikított méjjebre méjjebbre.

Halgattam rá és tövig betoltam neki ami annyira jólesett neki hogy ismét elment.

Remegó testét látván énsem bírtam sokáig és ismét belerobbantam testébe.

A kis katona feladta a harcot. Nem meredezett tovább. Kicsit feküdtünk még az ágyban hisz lihegtünk a kifáradástól. Ujra erőre kaptam össze szedtem magam s hazaindultam. Még utánam Szólt az ajtóból, hogy szívesen vár a mihamarabb. Szó kellett több. Azóta arra várok hogy ujra láthassam és örömöt okozhassak neki
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5086 alkalommal olvasták Peti szextörténetét és 20 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák