Szextörténetek Amatőr szexképek Szexképek Szexapró Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Öcsém leszopott (meleg szex, tini szex)

Zsolt szextörténete
Öcsém (Tomi) mindig kerülte a lányokat, mint a tüzet. Persze annak tudtuk be, hogy még fiatal és szégyenlős. Aztán szilveszter másnapján kiderült az igazság. Mégpedig az, hogy az öcsém jobban szopik mint bármelyik exem.



Szilveszterkor otthon voltunk. Anyámék Szlovákiában ünnepelték az újévet. Úgyhogy öcsémmel és két haverral mindent megittunk, amit otthon találtunk. Öcsémet szekáltuk, hogy mi van a csajokkal, mikor lesz már férfi. Ettől aztán kiborult és elvonult zokogva a szobájába.

Haverok hamar bealudtak a nappaliban, úgyhogy felmentem bocsánatot kérni Tomitól. Elkapott a szemétségi roham, és tényleg nagyon durván bántottam. Tomi már aludt. Most éppen pucéran és egyik kezével a farkát markolta, mintha félne, hogy valaki tökön rúgja. Csendben betakartam, erre felébredt és ellökött.

Leültem az ágyra annyit mondtam "boccs, paraszt voltam", mire ő durcásan elfordult. Én ugyan biszex vagyok, de szégyelleni kezdtem, hogy az öcsém pucér látványára állni kezd a farkam. Úgyhogy kicsit elfordultam. Erre ő azt hitte, hogy én is bedurcáztam, úgyhogy odabújt és azt mondta megbocsát.

Dumálni kezdtünk. Ledőltem az ágyra és néztem a plafont. Azt találgattuk, hogy anyámék mit csinálnak a szlovákoknál vajon. Öcsém odabújt és továbbra is pucér volt. Betakartam, de a feneke látványától megint felállt a farkam.

Megérezhette, és annyit kérdezett tetszik-e amit látok. Megdöbbentem, és kicsúszott a számon, hogy "Ja, dugnálak". Erre Tominak elkerekedett a szeme, és mosolyogva rámarkolt a farkamra. Kérdezte, hogy szeretném-e, hogy leszopjon ahogyan a tanárát és a barátait szokta a fiú vécében, de válasz helyett már ki is gombolta a farmerom és az alsógatyámban matatott a kezeivel.

Nem teketóriázott, hanem azonnal rábukott. A csajommal már vagy két hónapja szakítottam, úgyhogy ez is jobb volt, mint a semmi. Ráadásul az öcsém jobban szopott, mint az exem. Ha én ezt előbb tudom, akkor már évek óta játszadozok az öcsémmel.

A feje fel-le mozgott a farkam végén, és egy hirtelen ötlettől vezérelve kihúztam a szájából és felálltam. Ijedten nézett rám. Azt hitte valamit rosszul csinál. Már mondta volna a magáét, amikor a farkammal arcon csaptam. Erre nyikkant egyet és megragadta a farkam és vadul szopni kezdte. Közben a farkát verte az egyik kezével és cuppogva nyögdécselt. Hamar elment és ráélvezett a lábamra. Ekkor abbahagyta a szopást és kérdőn rám nézet.

Elkaptam a fejét és visszahúztam. A farkam eltűnt a szájában. Még fogtam a fejét és keféltem a száját. Éreztem, hogy közel a vég és kihúztam a farkam a szájából megint. Nézett rám, és ahogy a tekintetünk találkozott elmentem. Teleélvezve a báhos kis szőke arcát, a haját és a testét. Fürdött az ondóban. A farkamat megtöröltem a hajában, majd elmentem tusolni. Mire visszaértem ő már aludt. Így vétet ért a szilveszteri kaland.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 11515 alkalommal olvasták Zsolt szextörténetét és 131 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szexképek


Szexképek

Szextörténet témák