Szextörténetek Szexhírek

Barbika nyaral (tini szex, biszex, hármas szex)

Barbi szextörténete
Nemrég kezdödött a nyári szünet. Amit pasizással piálással bulival és strandolással akartam elölteni mint rendesen. Csakhogy drága szüleim kitalálták hogy nem adnak pénzt , mint eddig hanem már nagy vagyok oldjam meg.Ezuton is csokoltatom őket smile Persze azért annyiban segítettek hogy Siófokon beprotezsáltak egy lángososhoz melozni két legjobb barátnőmmel Tűndikével és Nórikával. És a szállást is fizették egy hónapra.

A munka nem volt nehéz csak kibaszott meleg volt. Így gyakran engedtek minket hűsölni pihizni és ezért is voltunk hárman . Míg egyikünk pihizett a másik kettö melozott. A munka nem volt nehéz és ha kevesen voltak pasizgattunk flörtölgettünk a helyes pasikkal. akik persze jöttek mert a meleg miatt és amugy is alig volt rajtunk ruha. Én szőke Tünci fekete Nóri pedig bana haju volt csinik formásak voltunk mind. Persze ribisen is öltöztünk. Legtöbbször csak egy bikinifelsö és egy sort volt a kötény alatt. Egyik nap olyan 11 körül épp kevesen voltak Tüncim elment cigizni Nórika pedig elzavart engem is mert bőven bírta egyedül. Gondoltam megkeresem Tüncit de ekkor megláttam egy ismerős furgont. Petié volt aki a szállítósrác volt és kurva helyes. Már rég kinéztem magamnak kis tüsi haja volt barna szem és izmos a sok pakolástol

Észerevettem hogy a furgon raktere nyitva a kocsi mozog és nyögések lihegések hallatszanak ki. Persze közlelbb mentem és azt láttam hogy ez a 27 éves srác egyre vadabbul kurja az én kis sexy barátnömet aki sikongatva élvezi. Persze egyből beindultam és elkezdtem a pinusom simogatni. Hamar elment a srác hiszen a szük punci megtette hatását. smile Egy hörgés kiséretében kirántotta faszát és a barátnöm gyönyörü pofijára élvezett. Ő persze mosolyogva nyalta le a finom gecit. Ekkor még nem vettek észre de én se bírtam már magammmal és megszolaltam:
Elbírsz még eggyel?

Tünci nagyon megijdt de látta hogy csak én vagyok és hivogatott a pasi is megijedt de mikor meglátott már ujra éledezett a kukija.Már térdeltem is elé és elkezdtem cumizni. Izgi volt a barátnöm izét érezni a fini faszon . Persze hamar felállt én pedig ledöntöttem a pasit és beleültem lovagoltam vadul. Közben Tüncim is beszállt és smárolt a csávoval.Persze nem kellet sok és a csávó élvezett. Ki akarta rántani de nem hagytam mert azt élvezem ha telibebeélveznek. Már nekem se kellt sok még kicist izgattam magam és élveztem is. Még bucsuképp letisztogattam a faszát ujra álldogált de Tüncike megelözött és minden gecit kiszivott belöle. A móhó kis kurva

Rendbeszedtük magunkat valahogy elbucsuztunk és visszamnetünk melozni. Azt láttuk hogy Nórika épp egy sráccal smárol a pulton áthajolva. Mire odaértünk már szétrebbentek de mi mondtuk hogy nyugodtan pihizzél felváltunk. Persze a srác már rángatta is a csajt elfele végig a seggét tapizva. Mi Tündivel csak mosolyogtunk. Később Nóri elmesélte h a srác elvitte egy bokros részhez a parton és leszopatta magát. mi is elmeséltük az élményünket , és mondtam :
-Na ugyérzem jó kis nyarunk lessz
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 34990 alkalommal olvasták Barbi szextörténetét és 1558 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák