Szextörténetek Szexhírek

Rákaptam a kövér csajokra (hetero szex, bbw, duci szex)

Gábor szextörténete
Gábor vagyok, informatikus egy menő cégnél. Hosszú idő óta egy nővel dolgozom, Edittel. Ő 45 éves, én 35. Ő nagyon kövér. Én eléggé sovány vagyok. Soha nem néztem rá, mint nőre. Sokszor zavartak is a kövér zsírpárnái.Most júniusban egy nagyon forró este bent kellett maradnunk egy sürgős munkát elvégezni. Borzalmas volt a hőség. Én is pihegtem. Ő szuszogott, nagyon nehezen birta a forróságot. Gyakran ment a mosdóba, hűsíteni magát. Egyszer felnézek a munkából, és meghökkenve láttam, hogy a melltartójától megszabadult. Eléggé mélyre lógtak a keblei, de a 2 melbimbója, mint hatalmas jelvények nyomakodtak a trikón keresztül. Egykedvűen néztem, és tréfára vettem a dolgot: látom nagyon izzadnak a husikáid. Semmi extra nem volt ebben, sokszor tréfálkoztunk: kiütéssel nyernél a kebleiddel, stb.

De most váratlanul és letaglózó módon reagált: na Gábor, most figyelj, ehhez mit szólsz? Pólóját se szó se beszéd felrántotta. Ilyet nem láttam. Tulajdonképpen csúnya látvány volt, de erotikusan csúnya. A hatalmas melleit valami óriási sötét rücskös mellbimbó borította. Maga a bimbó nem volt nagy, de az udvar...., valami hihetetlenül nagy, és sötét. Meg kellett, hogy csókoljam. Nem ismertem magamra, majdnem megfulladtam. Melleit Edit is tuszkolta a számba. Tudom, hogy évek óta nem "pasizott". Tudom, szemét dolog, de kihasználtam. Elővettem a vesszőmet, és incselkedtem vele. Azon gondolkoztam, hogy cumiztassam meg, de mire észbe kaptam, a farkam eltünt a szájában. Térdelt előttem, gyűrte a saját melleit, és szájával reiszolta a farkamat.

Hihetetlen volt. Nem akartam "elmenni". Kiváncsi voltam a lukára. Felállt, ki bújt a bugyingóbol, és állva előre hasalt az íróasztalra. Újból meghökkentem. Popsija alatt hátrafele kitüremkedett a kövér húsos punci. A lyuk elég tág volt. Farkam becsusszant, összezárta a lábát. Farkam mintha satuba került volna. Edit elvesztette az önkontrollt. Előszőr csak halkan, de később hangosabban "ripakodott": dugj, nyomj, basszál,..... Nagyon sokáig döngöltem a pináját, már már fájt a farkam. Hadd folytassam a szádban!!! Nem ellenkezett, ismét a szájába vette a farkamat, kezével a fenekem két partját fogta, igy diktálva a tempót. Egyszer csak mint egy ágyú, farkam belerobbant a szájába. Nem engedte ki a szájából. még egy percig szivta, "tisztogatta". A végén egy csepp ondót sem lehetett sehol látni. Farkam egy kicsit fájt, de testem remegett és kellemesen bizsergett. Tegnap el kellett menni a lakására, mert a számitógépe "elromlott". A végzetemet nem kerülhettem el. Ágyban párnák közt meg kellett "erőszakolni". Többször. :) Úristen, lehet, hogy állást kell változtatnom???
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7452 alkalommal olvasták Gábor szextörténetét és 40 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák