Szextörténetek Szexhírek

A barátnőm húga megdugott egy felcsatolható farokkal (strapon, anál szex, hármas szex)

Bálint szextörténete
Szilveszterkor partiztunk egyet és fogyott az ital rendesen. A barátnőm megviccelt, mert amikor már eleget ittam becsalt az egyik szobába. Ahelyett, hogy megdugtam volna, a húga seggbe dugott egy méretes műfarokkal, miközben a barátnőm kielégített.Aliz, a barátnőm szeret inni és itatni. Azt mondja, hogy kihozza az emberekből a rejtett dolgokat a pia. És mennyire igaza volt.

Ittunk és beszélgettünk emberekkel. Amúgy dögunalmas volt a parti. Alíz azt mondta, hogy az újévre tartogat nekem egy meglepetést, és mivel szexuálisan túlfűtött, csak a szexre tudtam gondolni. Annyit ittam csak, hogy én is készen voltam egy kiadós dugásra.

Félrevonultunk egy szobába. Talán nappali lehetett. Megkérdezte, hogy nem bánnám, ha a húga, Jázmin végignézné a kalandunkat. Aliz 23, Jázmin 19 éves. Reménykedtem benne, hogy nem csak nézni fogja. Aliz bombanő, a húga még inkább az.

Aliz lerángatta a gatyám és szopni kezdte a farkam. Markolászta a golyóimat. Nem tudtam közben levenni a szemem Jázminról, aki máris elkezdte morzsolni a csiklóját. Intettem, hogy jöjjön közelebb és odafeküdt mellém az ágyra. Aliz ettől még erősebben szopta a farkam, hogy rá figyeljek. Önző kis kurva. Beindult a konkurencia harc.

Jázmin váratlanul a hasamra tette a fejét, úgy nézte ahogyan a nővére szopja a farkam. Amikor Aliz önelégült mosollyal felnézett, Jázmin fejét lenyomtam, mire ő bekapta a makkom és körbeforgatta rajta a nyelvét. Aliz félrelökte és rávetette magát a farkamra. Majd ő megmutatja.

Jázmin kigombolta a blúzát és előbukkantak kicsi kemény mellei. Megfogtam és masszíroztam. Alíz ekkor a hátára vetette magát és jelezte, hogy üljek rá, úgy szopassam tovább. Kicsit nagyob mellei voltak, mint Jázminnak, úgyhogy a mellei között vezettem át a farkam.

Egy perc után Jázmin előre lökött és nyalni kezdte a seggem lyukát. Éreztem ahogyan a hugi nyelve be-be hatol, és ahogyan a nővérke meleg szája szívja a farkam. Nagyon erőteljesen éreztem mindkettőt.

Aztán Jázmin lepattant az ágyról, majd egy pillanat után visszatért és folytatta a nyalást. Aztán nyelve helyett az ujját éreztem meg valami krémet. Élveztem, így nem szóltam. Egyre hevesebben hatolt a prosztatám felé. Majd kis szünet jött. Aliz harciasan szopott. Nem tudtam másra koncentrálni.

És ekkor nyomást éreztem hátul, majd mintha valami ruganyos dolog becsúszott volna. Hátranéztem és Jázmin állt ott egy felcsatolt fasszal a derekán. Mosolygott, majd tövig benyomta a faszt a seggembe. Aliz meg csak szopta tovább a betonkemény farkamat.

Vagy tíz perce voltam szendvicsben, amikor éreztem, hogy elmegyek mindjárt. Aliz is érezhette, mert jelezte menjek nyugodtan. Jázmin lökött egy mélyet megint, amire úgy lőtt ki a sperma a farkamból, hogy még Aliz is meglepődött. Az orrán folyt ki a fehér anyag. Én meg lüktettem, miközben Jázmin a heréimmel matatott. Pár percig vonaglottam az élvezettől, amikor Jázmin kihúzta a műfarkát belőlem.

Kuncogtak a lányok és boldog újévet kívánva magamra hagytak a szobában. Gondolom új áldozat után néztek a parti forgatagában.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16235 alkalommal olvasták Bálint szextörténetét és 70 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák