Szextörténetek Szexhírek

Tini csaj mélytorkos szopatása és egy kis análozás (tini szex, anál szex)

Tökös szextörténete
Szomszédban lakik egy cuki kis tini lány, Timi. Mindig is vágyakozva méricskélt végig, pedig ha 16 éves ha van. Látszik rajta, hogy még sosem látott faszt, de tőlem megkapta.Timi állandóan forró naciban, meg cicanadrágban flangál a lépcsőházban, ha le kell szaladnia a postáért, vagy a szeméttel. Nyáron még durvábban nekivetkőzik. Ilyenkor mindig álló fasszal szemlélem. Apró cicik, kerek kicsi segg. Husos punci, szopós száj. Legjava.

Múlt héten az anyjáék összebalhéztak nevelőapjával, aminek én vetettem véget. Szájba vertem a fószert és elterült, mint a cementes zsák. Timi szemében ettől hatalmasra nőttem. Azóta úgy néz rám, mint egy hősre.

A héten megint balhé volt náluk és Timi átkopogtatott, hogy nálam meghúzná magát. Naná, hogy beengedtem. Főleg, hogy megint cicanadrágban volt és egy olyan bő pólóban, hogy amikor megigazította a haját a dekoltázs lecsúszott a melléig. Amikor lehajolt, hogy kikösse a cipőjét az előszobában, akkor meg előbukkant a két cici. Kicsi és formás, apró bimbóval.

A balhé sokáig tartott, mert baromira be volt baszva az anyja is meg a nevelőapja is. Timi leparkolt az ágyamra, mint aki többet nem akar hazamenni. Az öregei kurvára nem hiányolták. Nekem meg nem volt ellenemre ha marad. Egyfolytában állt a faszom. Ez pedig a finom illatának is köszönhető. Olyan tini lányos tusfürdő lehetett.

Szóltam neki, hogy letusolok, mert egész nap melóztam. Addig érezze magát otthon. Reméltem, hogy kukkol és utánam jön. Nem jött, de talán kukkolhatott. Egy szál törölközővel a derekamon sétáltam vissza a nappaliba. Sehol nem láttam. Aztán meghallottam, hogy sóhajtozik az ágyam irányából.

A kis kurva bebújt az ágyamba és ott masztizott. A takarón a szex újságom, a Tutti Frutti volt összegyűrve. Erre izgult fel. Amikor meglátott teljesen lefagyott. Nem tudott mit kezdeni velem, meg a hangjától merevedő farkam látványával.

Esküdözött, hogy ő nem ilyen, ő nem szokott, ne büntessem meg. Ez utóbbit évődve mondta. Egyből sejtettem, hogy azt akarja, hogy egy kis perverziót vigyünk bele.

Kirántottam az ágyból és olyan szinten át volt nedvesedve a cicanadrágja, hogy tudtam készen van. Ekkor térdre nyomtam és megparancsoltam, hogy maradjon úgy negyed óráig és egy szavát se halljam. Engedelmesen térdepelt.

Eközben párszor megkerültem, hogy alaposan szemügyre vehessem. A két copfja és a finom nyaka teljesen beindított. De többet akartam látni. Így megparancsoltam, hogy álljon négykézlábra. Szó nélkül, nagy sóhajjal leereszkedett.

A kerek kis feneke és a lucskos kis puncija a szemem elé került. Rácsaptam viccből a fenekére, amire egyből nyögött egyet és ösztönösen felém tolta. Kérlelt, hogy még...

Leültem a fotelba és előre húztam magam. Szóltam neki, hogy jöjjön ide. Amikor odaért elém és felállt, lerántottam, hogy az ölembe essen hassal lefelé. Mondtam neki, hogy a büntetése fenekelés, ekkor már a fenekét simogattam. Néha hozzáértem a puncijához is, amire összerezdült és nyögött. Egyre nedvesebb lett és zihálni kezdett.

Ekkor lerántottam a cicanadrágját combközépig. Meglepődtem, hogy nincs rajta bugyi. Kis húsos puncija meg tocsogott a nedvekben. Rácsaptam a fenekére egyszer, kétszer, háromszor, ... És ekkor nagyot nyögve összerándult. Nem hittem a szememnek, hogy ennyitől elment.

Megkérdezte, hogy mi történik vele. Lihegett és nagyon kipirult. Mondtam neki, hogy most szopnia kell és azonnal elővettem a faszom, majd erőteljesen, de nem durván forró szájához nyomtam. Nem akarta bekapni, úgyhogy ujjazni kezdtem. Ettől kinyitotta a száját levegőért kapkodva. Betoltam a forró ajkai és nyelve közé. Majd vadul kúrni kezdtem a száját.

Meglepett ahogyan ráhangolódott. Élvezte ahogyan basztam azt a szűk tinédzser száját. Nagyon forró volt és tövig letoltam. Éreztem ahogyan a makkom a torkát verdesi. Olyan mély volt a szája, hogy nem fuldokolt vagy könnyezett. A jó isten is szopós kurvának teremtette.

Miközben szűz puncijában matattam, éreztem, hogy elmegyek. Ekkor szóltam neki, hogy most olyan jön, amitől erős lesz és fejlődik. Nyelje le az egész spermát. Vagy két hete nem voltam nővel, úgyhogy fel voltam gyűlve rendesen. Olyan sokat lőtt ki a farkam, hogy miközben folyamatosan nyelte és szopkodta-szívta vissza a fehér lét, még fröcskölt is ki a farkam mellett. Majdnem belefulladt, de hősiesen szopta-nyelte. Amikor abba akarta hagyni ráparancsoltam, hogy szopja amíg nem szólok.

Szárazra szopta. Azt mondta ízlett neki a fehérje. Úgyhogy magamban eldöntöttem, hogy szex rabszolgát csinálok belőle. Az ágyra löktem, mint egy kurvát a stricije. Nem hagytam, hogy felöltözzön. Mondtam, hogy izgassa magát előttem. Meg is tette.

Amikor már másodszor ment el, és izgalmában hasra fordult és olyan izgalmasan tolta ki a seggét, hogy megint felállt a faszom. Tocsogot a nedvekben és megfürdettem a farkam benne. Ettől nyögött és nyögött. Nem volt ellenére.

Viszont megleptem. Nem a puncijába toltam be, hanem az ánuszába csúsztattam a végét. Ő meg tolta rá magát, míg el nem nyelte. Azt mondta, hogy szokta magát néha ujjazni és már nemegyszer feltolta minden rudat a fenekébe. Anyjáék pornóját szokta nézni. Arra élvez rendszeresen. Az neki a biblia.

Nem kellett sok, hamar elmentem. Olyan finom kis feszes segge volt, hogy nem bírtam betelni vele. Még egy kicsit huzogattam a faszom ki-be. Csak az élvezetért. Eldöntöttem, hogy a puncijának legközelebb adok egy hatalmas baszást.

Kihúztam a seggéből a farkam és térdre nyomtam. A szájába adtam és szárazra szopattam vele a farkam. Majd beletöröltem a pólójába. Kérdezte, hogy aludhat-e nálam, de hazazavartam. Mondtam neki, hogy ha megint balhé van, jöhet hozzám baszni. Addig meg kuss mindenkinek.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 12928 alkalommal olvasták Tökös szextörténetét és 51 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák