Szextörténetek Szexhírek

Első meleg kalandom, Danival (meleg szex)

styles91 szextörténete
Bár mindig is hetero voltam, egészen régóta izgat a szex gondolata egy sráccal. Végre sikerült is egy ilyen kalandba keverednem, nem is akárhogyan :)Egészen kis korom óta motoszkált a fejemben egy titkos vágy, a szép farkak látványa mindig felizgatott, még a hetero pornó filmekben is. Számtalan nővel kerültem ilyen-olyan kapcsolatba, a vágy azonban mindvégig megvolt, ki akartam próbálni a szexet egy fiúval!

Az internet megjelenése sokat segített, annak ellenére, hogy barátnőm volt éppen, beregisztráltam egy meleg-társkeresőre. Feltöltöttem egy képet (persze az arcom kitakarva), és vártam, majd levelezni kezdtem különböző fiúkkal. Eleinte elég bátortalan és válogatós voltam, sok találkozás elől kihátráltam. De aztán... Egy meglepően értelmes srác, Dani, már a neten levett a lábamról. Hasonló korú és érdeklődésű, kedves meleg srác volt, aki hamar eloszlatta a kételyeim, és elnyerte a bizalmamat. Rövid, szőke haj, kék szemek, szőke borosta, szögletes arc, gyönyörű, vastag ajkak és magas, vékony alkat. Bár nem igazán vonzottak a srácok (csak az én kis titkos , perverz vágyam), Daniért oda voltam, magam is meglepődtem mikor azon kaptam magam, hogy iszonyatosan vonzódom hozzá. Két alkalommal találkoztunk, beszélgettünk, ismerkedtünk, de még semmi konkrét nem történt, új volt nekem az egész.

Harmadik titkos találkánkon aztán megtört a jég.

Egy meleg, őszi napon a Gellért-hegyre mentünk, és egy üveg bor társaságában sötétedésig beszélgettünk. Mikor bátortalanul felálltam, hogy haza induljak, felpattant, finoman megállított és a fülembe suttogta:
-"Innen ma ne menjünk haza úgy, hogy semmi sem történt köztünk".
Hirtelen görcsbe rándult a gyomrom, elöntött a melegség, a félsz és a vágy egyszerre tört fel bennem. Ő így folytatta:
-"Cipzározd ki a gatyád és vedd elő a farkad".
Meglepett, de valójában nagyon is tetszett az ötlet.
-"Előveszem, de csak ha te is", mondtam félig nevetve, még mindig nem hittem el, hogy ez komolyan megtörténik, ráadásul egy nyilvános helyen, a hegy egyik viszonylag rejtett kiugrójában.

Dani azonban nem tétovázott, farmere sliccén keresztül elővette az akkor már kőkemény farkát, miközben én is előhúztam az enyémet. Annyira izgatott a helyzet, hogy én is meredeztem. Egymással szemben álltunk, egészen közel, miközben lassan, életemben először rámarkoltam egy másik srác péniszére. Forró volt és kemény, nem hosszú, 15-16 cm körüli, de annál formásabb és izgatóbb. Nem bírtam magammal, oda voltam a gyönyörtől, simogattam, markolásztam a hőn áhított péniszt, miközben Ő hasonlóan cselekedett az enyémmel. Éreztem a melegben kissé befülledt farkaink illatát, és majd szétrobbantam, miközben mélyeket lélegeztem belőle.
Ekkor olyan történt, amire sosem gondoltam volna az előtt, félénken a srác arcára néztem, aki megcsókolt! Nem hagyta, hogy elhúzzam a fejem, húsos ajkaival és nyelvével érzékien és keményen csókolt, én pedig megadtam magam, sőt, határozottan élvezni kezdtem, hogy életemben először egy borostás arc, egy férfi szája csókol. Hallottam, ahogy nem messze egy csapat ember sétál felfelé a hegyre, a fák mögött, még egy "Fuj" felkiáltás is megütötte tőlük a fülemet, azonban ez akkor és ott nem érdekelt, nem törődtem semmi mással, csak azzal, hogy épp beteljesülhet a legrégebbi, legtitkosabb álmom. Itt volt az ideje:
-"Megengeded, hogy a számba vegyem a farkad?";
-"Persze, erre vártam"-mondta, és a kiugró szélén emelt párkány felé húzott, leültetett, és elém állt.

Ez volt az a pillanat, amire mindig is vágytam, amit azóta sem felejtettem el, és rengeteg álmomban előtör: a helyes, szőke srác duzzadó, meztelen, csupaszra borotvált, kellemesen izzadt-illatú farka az arcom előtt meredezett, és én lassan ráhajtottam a fejem, miközben szívem a torkomban dobogott. A számba csúsztattam a makkját, majd kihúzva forró csókot leheltem rá. Isteni volt! Minden képzeletemet felülmúlta a pillanat, ahogy egy másik férfi farka az én számban tűnik el, az isteni illata és a makk forrósága, mennyei íze.
Szopni kezdtem, miközben kezemmel combjait és heréit felváltva simogattam. Hallottam halk nyögéseit, és reméltem, hogy jól csinálom. Élveztem, boldog voltam. Szinte eggyé váltam Dani farkával. Hol körülfontam a számmal, és próbáltam minél mélyebbre csúsztatni a farkát, hol pedig az arcom előtt simogattam, vertem kezemmel, és csodáltam a látványt, miközben apró csókokat leheltem a nyílására, és nyelvemmel cirógattam faszának alsó felét. Minden pillanatot igyekeztem elraktározni a memóriámba, előttem van, ahogy a fitymája finoman gördül végig fel-alá a makkján ujjaim között, ahogy a megcsillanó előváladékot érzékien nyalom le a makkjáról, és ahogy először csókolom meg a heréit, majd azzal a lendülettel el is tüntetem őket a számban. Egyre jobban belelovalltam magam, egyre keményebben szoptam Dani farkát, ő pedig a hajamba túrva élvezte azt, ütemesen mozgatva csípőjét. Kőkemény volt, és éreztem, ahogy percről percre közeledik az orgazmushoz. Teljesen kivoltam, az én farkam is szinte szétrobbant a mámortól, érintés nélkül is az orgazmus határán voltam, miközben azon járt az agyam, ez biztosan nem az utolsó alkalom fiúval, ilyen gyönyört nőtől nem kaphat az ember!
Nem terveztem, hogy már az első alkalommal így legyen (persze vágytam erre is titkon), de annyira élveztem, ahogy egyre mélyebb sóhajokra bírom a srácot, akit megkedveltem, hogy magától értetődőnek éreztem, hogy a számba fog élvezni! Nem is hagytam, hogy kihúzza a farkát ajkaim közül, őrült tempóba kezdtem, előre-hátra mozgatva a fejem szoptam és szívtam azt az isteni faszt, nyelvemmel köröztem a mennyei, forró, folyamatosan előspermától nedves makkon, kezeimmel a fenekét markoltam és húztam az arcom felé, majd éreztem, ahogy egyszer csak megfeszül Dani teste.
Erős sugárban lőtt ki a forró gecije a számba. Farka összerándult, újra és újra, újabb sugarakat lövellve belém, miközben nyelvem egy pillanatra sem állt le, körözött a makkján. A srác térde egy pillanatra meg is rogyott, hatalmasat élvezett a számba. Még mindig nem engedtem ki farkát ajkaim közül, az utolsó csepp gecit is ki akartam préselni és le akartam nyelni, ki tudja, mikor lesz újra ilyen csodálatos élményben részem! Isteni íze volt.
Mikor az utolsó cseppeket is eltüntettem, boldogságot, elégedettséget éreztem, beteljesült egy álmom, és azonnal tudtam, lesz még folytatás!

Lett is, Danival később újabb és újabb dolgokat próbáltam ki a fiúszex terén. Később talán megírom nektek azokat is ;)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 20536 alkalommal olvasták styles91 szextörténetét és 84 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák