Szextörténetek Szexhírek

Egyetemisták sátoroznak (meleg szex)

dpeti24 szextörténete
Felkaroltam az új fiút, akit mindenki csak szivatott, de a végén az arcára élveztem, bár nem tetszett neki.Haverokkal voltunk sátorozni a Velencei-tónál. Öten jó haverok, összeszokott társaság. A hatodik egy új fiú, aki csak nem régen verődött hozzánk. Igen csinos srác volt, szőke hajú, kék szemű, lágy vonásokkal.

Este megkezdődött az ivás, mentek a felvágós szövegek, ki milyen csajt hányszor dugott meg. Az új fiú nem igazán tudott beilleszkedni, hamar a tréfák céltáblája lett, látszott rajta, hogy igen pocsékul érzi magát, néha úgy éreztem, mindjárt elsírja magát. Ahogy fogyott a sör, a tréfák egyre durvábbak lettek. Az egyik srác odalépett a holmijához, és ráhugyózott. Másik két gyerek meg azon kezdett el fenhangon veszekedni, hogy melyikük sátrába menjen az új fiú, mert majd az seggbedughatja. A negyedik meg már teljesen részegen, leöntötte sörrel.

Ekkor már mindenki annyira be volt állva, hogy ideje volt aludni menni. Felajánlottam a srácnak, hogy jöjjön az én sátramba, amit egyből elfogadott, mivel én voltam az egyetlen, aki nem szivatta. Mivel mindene nedves volt, a sátorban levetkőzött, és meztelenül feküdt le. Én meg, hogy ne érezze rosszul magát, szintén meztelenül feküdtem le mellé.

Elkezdtünk halkan beszélgetni, elmondta, milyen rosszul érzi magát, én meg nyugtatgattam, hogy majd jobb lesz ez idővel, és hogy azért szivatja mindenki, mert tetszik nekik. Ezt nem értette. Ahogy beszélgettünk, ő a hátán feküdt, én az oldalamom, felé fordulva. Egyszerre csak átöleltem fél karral. Szegény srác, hirtelen elnémult, látszott, hogy nem tudja, mint csináljon. Én viszont felizgultam, a farkam egy pillanat alatt megmeredevedett, megigazítottam, hogy a fiú combján feküdjön.

Azzal a kezemmel, amivel átöleltem, elkezdtem a mellbimbóját körkörösen simogatni. Szólt, hogy ezt ne csináljam. Erre azt válaszoltam, hogy ha nem tetszik, átmehet egy másik sátorba, de ott tutira seggbe fogják dugni. Erre nem szólt semmit, de éreztem, hogy hüppögni kezd, majd elsírja magát. Erre a másik mellbimbója felé hajoltam, és végignyaltam. Éreztem, ahogy a farkam csöpögni kezd, és előváladékkal keni be a fiú combját. A kezemet végighúztam a hasán, egészen a farkáig. Kezembe vettem a farkát, majd a heréivel játszottam. A farka teljesen petyhüdt volt, de ez valahogy még jobban felizgatott.

Odahajoltam most a farkához, és nyalogani kezdtem. Számba vettem a golyóit, úgy szoptam őket. Majd az apró kis fütyit tömtem a számba, és igyekeztem merevedésre bírni, de nem sikerült.

Én viszont már annyira felizgultam, hogy tennem kellett valamit. A fiú fölé feküdtem, ágyékomat az arcába nyomtam, fejét a combjaim közé szorítottam, míg én meg tovább szoptam a kis puha farkát. Szegény fiú fuldoklott, próbált kibújni ágyékom és álló faszom alól, de nem hagytam. Szerettem volna, ha szájába veszi a faszomat, de erre nem volt esély, úgyhogy csak dörgöltem az arcához a faszomat, miközben tovább szoptam és nyalogattam, egy ujjamat feldugva a seggébe. Ahogy próbált szabadulni, a két kezével a seggemet markolászta, elég közel a segglyukamhoz, ami persze még jobban felizgatott.

Aztán elélveztem, a spermám ment mindenhová: szemébe, orrába, szájába, fülére hajára. Szerencsétlen gyerek öklendezett. Leszálltam róla, és melléfeküdtem, néztem, ahogy egy szál zsebkendővel eredménytelenül próbálja megtisztítani az arcát. Közben meg sírdogált halkan, én meg elaludtam.

Hajnalban ébredtem fel, addigra a srác végre elaludt. És álmában sikerült az, amihez a szopótudományom kevés volt: felállt a farka. Elé csinos kis farok volt, valamivel kisebb, mint az enyém, kb. 13 cm. Odahajoltam hozzá, szopni kezdtem. Csak óvatosan, nehogy felébredjen. De a végén csal felébredt, de pont elélvezés előtt. Ahogy felnéztem, láttam hogy engem néz rémültem, de az orgazmusát már nem tudta megállítani: beleélvezett a számba.

Megint csak köpni nyelni nem tudott, én meg odahajoltam most az arcához, és gecis szájammal belecsókoltam az övébe – pesze nem tetszett neki.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7139 alkalommal olvasták dpeti24 szextörténetét és 43 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák