Szextörténetek Szexhírek

Mocskos perverz vágy

Jucus szextörténete
A férjem és én otthon szexeltünk, nem is akárhogyan! Csak a ruhám bánta én nem. Fantasztikus kaland...vagy perverzió?Sziasztok! 23 éves vagyok,és most leirnék egy történetet,ami lehet,hogy egyeseknek megdöbbentő lesz. Tavaly esküdtünk meg a férjemmel:Lászlóval. Egyébként ő 28 éves és informatikus. A szex mindig is jól működött köztünk,ezzel soha nem volt gond. Egyébként ő elég visszahúzódó pasi,de ezt szeretem benne.

Kb. fél éve történt a dolog,hogy esküvőre voltunk hivatalosak egy kisvárosba. Én természetesen előtte már egy héttel elkezdtem készülődni a napra. Itt jegyezném meg,hogy nem vagyok nagy történet író,tehát elnézést érte. Tehát először is ruhát kellett vennem,mivel elég konzervativ vagyok ilyen téren:egy nagyon szép világoskék kosztümöt és egy hozzávaló fehér blúzt választottam ki az alkalomra. Lászlónak volt öltönye tehát ez adott volt. Elérkezett a nagy nap,kocsiba pattantunk és elindultunk. Az úton észrevettem,hogy a férjem egyfolytában végigmér tetőtöl talpig. Persze nekem jólesett,hogy tetszem neki. Lenéztem a nadrágjára és akkor megláttam,hogy merev a farka. Teljesen elállt a lélegzetem tőle. Mivel már csak 10 percre voltunk a helyszintől,megkértem,hogy fogja vissza magát. Ő vonakodott,de a fülembe súgta,hogy alig várja,hogy hazaérjünk,mert olyanban lesz részem amibe eddig még nem. Ezt elég elhűlve fogadtam,mert nem volt egy kezdeményező tipus. De felcsigázott!!Megérkezdtünk a helyszinre,majd bementünk a többi vendég közé,egy kicsit beszélgetni. Jól elvoltunk,elkezdtünk táncolni,és a férjem többször is a fülembe súgta,hogy mennyire jól nézek ki,és mennyire kiván.

Tetszett,hogy ilyeneket mondd nekem,már titkon én is vártam,hogy hazaérjünk. De álmomban sem gondoltam volna,hogy ilyenben lesz részem. Az esküvő rendben lezajlott,még egy tortát is kaptunk ajándékba. Tehát indultunk haza,közben esni kezdett az eső. Ahogy megálltunk a kapunál,a kocsiban László már elkezdett a szoknyámnál matatni,finoman felhúzta és már a bugyimnál járt,ekkor vadul csókolozni kezdtünk,éreztem a meredező farkát. Erre mondta nekem,hogy talán kényelmesebb lenne benn a házban. Kiszálltunk a kocsiból,és mivel ömlött az eső,próbáltam sietősre venni a lépteimet,de László megfogta a kezem és magához húzott ,ott az esőben elkezdett csókolni. Én próbáltam ellenállni,mert féltettem a ruhámat,de ő nem engedett. Szinte felfallt,ott esőben,de nem birtam neki ellenállni. Éreztem,hogy a puncim már tiszta nedves.

Felizgatott elég rendesen. A lényeg itt kezdődik,ugyanis elengedett,és mondta,hogy menjek be, ő meg visszaszalad a tortáért. Bennt megvártam a konyhában,ő behozta a tortát és még 2 tejszinhabsprayt letette mellém az asztalra. Ekkor magához húzott és elkezdett csókolni ahol ért. Én mondtam neki,hogy talán lekéne vetkőznünk,de nem engedte. Azt mondta,hogy igy neki izgatóbb,ezt furcsálltam,de ekkor még nem gondoltam semmi rosszra. Na ami ezután következett:lehúzta a cipzárját elővette a meredező faszát,fogta a tejszinhabot,és fújt rá egy elég nagy adagot. Ekkor megfogta a vállam lenyomott a földre és azt mondta:-Most ezt mind lefogod szopni rólam. Meglepődtem a viselkedésén,mert ő nem volt ilyen előtte. De valahol kiváncsi voltam,hogy ez mire megy ki igy felöltözve. Engedelmeskedtem neki,izgatott a dolog. Ahogy szoptam ott a konyhában,hallottam,hogy felrázza a sprayt és elkezdi a fejemre nyomni a habot. Ettől megijedtem,de nem engedett el. Elkezdte a hajamra kenni,megrémültem és hallottam ahogy kéjes élvezettel nyög. Ekkor megfogott,felültetett az asztalra,és feltolta a szoknyámat,letérdelt és elkezdett nyalni. Nagyon izgató volt ahogyan csinálta.

Egyszerre vad és őrjitő. A nyelve ki-be járt a puncimban. Megfogtam a fejét és közelebb húztam magamhoz,hogy még jobban érezzem őt. Azután felállt,és a kőkemény faszát beledugta a tortába,majd azt mondta,hogy most én jövök és belémhatolt. Élveztem ezt a játékot vele,mert ilyenben még nem volt részem. Bár furcsálltam a dolgot. De ekkor már az élvezet rabja voltam,mert hevesen mozgott bennem. Ekkor levette a magassarkúmat,telenyomta tejszinnel és a számhoz tartotta,hogy nyaljam ki. Élveztem a szitut. Nagyon bepörögtem ettől. Ezután belemarkolt a tortába,majd elkezdte szétkenni az arcomon,meg a ruhámon. Normális ember nem engedte volna ezt meg,hogy a drága ruháján landoljon a torta. Közben kéjes vigyorral nézett engem majd ahogy kente szét a ruhámon láttam rajta,hogy nagyon élvezi. De én sem tiltakoztam már ellene,meg nem is akartam mert tetszett ez a fajta piszkos dolog. Leszedtem magamról a torta egy részét és azzal a mozdulattal kentem rá a férjemre:mindenhová jutott belőle,az ingére és a nyakkendőre is. Teljesen összekentük egymást,és már nem érdekelt semmi,a ruhám sem,csak élveztem a szitut. MIkor elfogyott a torta elkezdte a habot rámfújni,kivette a farkát belőlem majd telefújta a pinámat,és elkezdte kinyalni. Ekkor végignéztem magamon és rettentően izgatott a dolog,ahogyan a kosztümöm meg a blúzom tiszta torta meg tejszinhab.

Ekkor jött az orgazmusom,nagyon hirtelen ezt érezte a férjem is,mert fölém állt és elkezdte verni a farkát,nem sokáig tartott neki sem,közelebb tartottam a számat hozzá mert láttam rajta,hogy mindjárt elélvez. Én kértem,hogy élvezzen rám. Hatalmas adag sperma ömlött ki belőle,és teljesen beteritett vele,jutott belőle mindenhová,bár a ruhámnak már tökmindegy volt. Ekkor lenyaltam a faszáról a maradék spermát,és lihegtem az izgalomtól,hogy most mit éltem át. Mert ekkora orgazmusom még előtte soha nem volt. Ez az egész dolog nagy hatással volt rám,persze gondolom lesz aki betegnek tart majd ez miatt. Ezután végignéztünk egymáson és hát elkezdtünk nevetni,hogy milyen őrültek vagyunk,és hogy nézünk ki. Ezzel a történet még nem ért véget. Ha valakit érdekel akkor leirom...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16382 alkalommal olvasták Jucus szextörténetét és 52 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák