Szextörténetek Szexhírek

Hogyan dugott megy két ablakszerelő (anál szex)

Dius szextörténete
Egyedül lakom egy 320 m2-es családi házban. Ablakot cseréltettem mert a vihar be csapta és kitort. De arra nem számítottam hogy két roma ablakos alaposan megerőszakol a saját konyhám munkapultján.Sziasztok Diána vagyok de mindenki csak Diusnak hív. Most a 30-as éveim nagyon elején járok a történetem 2 éve tőrtént. Borzasztó vihar volt az este, én buta a konyha ablakot nyitva felejtettem. A nagy szél széttépte a zsanérokat és úgy be csapta hogy még az üveg is ki törött. Reggel az első dolgom az volt hogy ablak szerelőket hívjak. Két óra múlva meg is jöttek. Ketten voltak. Kicsit meg ijedtem mikór meg láttam őket mert cigányok volta, és én meg hát csak egyedül nő. Sajnos sok rosszat lehet hallani, ami velem is meg történt. Talán így utólag nem is olyan rossz. Kedvesen meg kértek hogy kísérjem őket a megrongálódott ablakhoz. Így is tettem majd elmentem fürödni meg rendbe rakni magam. Délután értekezletre kellett volna mennem. A hálószobám ablaka a konyhával szemben van. Teljesen elfelejtettem hogy nem egyedül vagyok itthon és az ablak előtt öltöztem fel. Mikor végeztem a sminkemmel hallom hogy valaki óbégat
- Főnök asszony dzsanázon má idi lenne egy kérdésün a tezsvíremmel.
Akkor esettel hogy mindent láthattak, ahogy törölközök meg minden. Na sebaj oda mentem.
- Mit parancsolnak a mester urak?Kérdeztem.
- Hát főnök asszony mi végeztünk és hát azon tanakodtunk a tesóval, hogy ha magácska ilyen szép és ilyen szép produkciót ejtett nekünk az ablak előtt akkor talán fizethene nekünk természetben is.
- Természetben? Eeezt neeem éértem. Dadogtam a meglepetségtől.
- Ja hát arra gondoltunk hogy nem kell a gempa, hanem jól szét kefélném a ninjo-ját ez alatt a tesát meg lecumizhatná.
- Mit képzelnek maguk mi vagyok én, modják meg mivel tartozok és takarodjanak a házamból.
És véletlen kicsúszott a számon a Büdös cigányok kijelentés.
- Mit mondtál te ribanc. Mond mégegyszer.
- Bocsánat. Feleltem. Nem akartam.
- Hát baszhatod. mondta.
- Fogd meg a ringyót tesó, és tegyük a púltra had tanúlja meg hogy hogyan bánjon a szavakkal.
A munkapúlt a konyha közepén van felette az edények. Az egyik a púlt ezen felén a másik a másikon állt. A szótla a púlthoz feszítette a kezem, míg a másik terpeszben rúgta a lábaim és felhalytotta a szoknyám.
- Kérem ne ezt nem tehetik. Van pénzem bőven itthol, adok amennyi kell csak hagyjanak.
- Nem kell a pénzed ribanc. Ez már nem arról szól, megsértettél minket. Meg kell hogy tanuld hogy tiszteld a cigány népet.
És széttépte a tangám rajtam, úgy hogy két hétig kék zöld voltam tőle.
- Nagyon szépen könyörgöm ne tegyék ezt nem akartam csak úgy ki csúszott. Könyörögtem nekik de nem használt, a saját tangám tömte a számba és egy vastag ragasztó szalaggal rögzítette hogy nehogy ki köpjem.
- És most mivel tiszteletlen voltál a segged fogom megbaszni, úgy hogy le sem köpöm a tökök.
Próbáltam szabadúlni síkítani de olyan erővel fogtak hogy moccani sem bírtam. Szerencsére olyan szűk volt a fenekem hogy nem tudta a faszát belém nyomni szárazon. De ez nem akadályoztameg sokáig, a tenyerébe köpött és be kente a seggem luklyát meg a farkát. Olyan kemény volt a fasza hogy hiába szorítottam össze a fenekem belém tudott hatólni. Éreztem ahogy a makkja lassan de erőteljesen feszíti szét a záróizmomat. Nembírtam tovább szorítani, elernyedtem. Ő még mindíg erővel tolta a farkát belém és egy pillanat alatt tövig nyomta. Akkorát sikítottam a fájdaromtól hogy a számba tömött fehérnemüm sem fogta meg a hangom. Zokogtan nagyon fájt előtte ilyet még nem éreztem. A cigány kicsit várt majd lassan elkezdte dugni a seggem.
- Bazdmeg tesó majdnem eltőrt a tököm mire be tudtam dugni a kurva seggébe.
Ekkór szólalt meg előszőr a másik.
- Akkor agyá neki had ríjon. De ne a picsájába élvez mert én is meg akarom dugni a fingóját.
Erre még jobban kétségbe estem, de már úgy voltam, hagyd magad előb szabadúlsz.
Ellazúltam és csendben sirdogáltam. A nagy szályú úgy dugott hogy kezdtem élvezni a dolgot. Puncim lüktetni kezdett és éreztem hogy kezdek nedvesedni, reménykedtem nem veszik észre. Majd húsz percik vad ütemben baszta a seggem mire kihúzta a farkát felpattant a púltra és az arcomra élvezett. Ezután a frissen mosott hosszú fekete hajamba törölte az ondós péniszét.
- Na tesó te jössz. Keféld rolytosra a szuka valagát oszt húzzunk a rákba.
Helyet cseréltek és a szótlan jött, éreztem hogy olyan vastag fasza van mint egy lónak. Már nem tudtam szorítani és tág voltam az biztos de így is nehezen tudta belém nyomni méretes falloszát. Ismét az erő győzött, és sikerűlt tövig belém nyomnia a nagy faszát. Szinte a gyomromban éreztem a makkját. Előre nyúlt széttépte a méregdrága blúzom és a meltartóm, tiszta erőből belemarkólt az alig egy éves szilikon mellembe. Azt hittem szétt robban az implantátumom.
- Bazdmeg ennek a ribancnak mű csöcse van. Kiáltott fel.
És teljes erejéből kúrni kezdett. Majd szét szakadtam de közben már ezt is élveztem. Titkon sikítottam volna hogy ne hagyd abba te büdös cigány. Egy nagy lökés és éreztem hogy megteltek a forró nedveivel. Kidúzta a faszát ami akkorát cuppant hogy víz hangzott a konyha, el engedtek én a járólapra rogytam és folyott a seggemből az ondó.
Kéthét múlva már nagyon kivántam hogy valaki elrendezze a seggem. Erre sajnos lehetőségem sem volt, és viszont ülni sem tudtam még sokáig a fálydalomtól. Nem gondóltam hogy ezek után akár csak a szexet is kívántam volna. De megszerettem az anált.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 27891 alkalommal olvasták Dius szextörténetét és 72 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák