Szextörténetek Amatőr szexképek Szexapró hirdetések Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Megkívántam tinédzser fiamat (meleg szex)

dpeti24 szextörténete
Apa ráizgul tinédzser fiára, aki meg az anyukáját kívánja. Miután a fiú meglesi az apkát amint a feleségét dugja, végül kielégítik egymást.Az egész akkor kezdődött, amikor egyszer bementem a fiam szobájába, és az asztalán gyanús cseppeket láttam. Megszagoltam, ondó volt. Beledugtam az ujjamat, és lenyaltam róla a fehér anyagot. A farkam ágaskodni kezdett, elővettem, belenyomtam a fiam ondójába, és egy pillanat alatt elélveztem. Utána pedig feltakarítottam az egészet.

Innentől kezdve elég gyakran vertem ki a fiamról fantáziálva. Igyekeztem minél többet látni meztelenül, sokszor rányitottam a fürdőszobában, és egy fiatal srác esetében persze nem csoda, hogy nem egyszer alló farokkal kaptam rajta.

Később észrevettem, hogy nagyon érdeklődik az anyja, a feleségem iránt. Állandóan a ruhája kivágását nézte, es láttam, hogy merevedik a farka a nadrágjában. Egyszer láttam, hogy a fürdőszoba ajtó kulcslyukán at kukkolja a feleségem, aki éppen zuhanyozott. A szennyesruhában többször is megtaláltam a feleségem bugyijait nedvesen a fiam ondójatol. Ilyenkor én is mindig belevertem.

Egyszer nyitvahagytam a gépemet "véletlenül" pont abban a könyvtárban, ahol a feleségem meztelen képei vannak. Tudtam, hogy a fiam nem fogja kihagyni, és így is lett. 10 perc múlva, amikor visszamentem a szobába, a fiam a gép elött ült, és vadul verte a farkát. Amikor meglátott, megijedt, felpattant, de már nem tudta visszatartani, a farkábol mar spriccelt az ondó, az első adag egyenesen a nadrágomra. Nem szóltam semmit, kimentem a fürdőszobába, még az ajtót se csuktam be, máris előkaptam a farkam, es egy nagy nyögéssel elélveztem. Utána nem beszéltünk a dologról, de persze tudta, mi történt.

Attól kezdve, amikor kettesben voltunk, igyekeztem ürügyet találni, hogy meztelenül legyek. Láttam, hogy sokat pillantgat a farkamra, amitől mindig merevedni kezdtem.

Egyik este, amikor éppen a feleségemet nyaltam, észrevettem, hogy a fiam az ajtóból kukkol. Majd elsültem ettől, mindent beleadtam, a felésegem jó hangosan nyögdécselt. Utána rámásztam, es tövig benyomtam a farkam a pinájába, es par lökés után már el is sültem.

Amikor kihúztam a feleségemből a farkam, ő már félálomban volt, de nekem még valahogy bizsergett a farkam. Felkeltem, es meztelenül átmentem a fiam szobájába. A petyhüdt farkamról es kis ondószál lógott. A fiam szobájában éreztem az ondó szagát. Egyszer mar kiverte magának, de ebben a pillanatban is meztelenül feküdt, és a farkát verte megint. Amikor meglátott, nem hagyta abba, folytatta tovább. Ahogy néztem, elkezdett emelkedni a farkam. Odaléptem hozzá, es két ujjamat, amik az előbb még a feleségemben voltak, a szájába nyomtam. Lelkesen szopta az ujjaimrol az anyukája pinalevét, miközben tovább verte a farkát. Nekem is elkezdett merevedni újra, úgyhogy a faszom a szájához nyomtam. Nem habozott, egyből szopni kezdte a pinalével kevert ondót a farkamrol. Én meg közben a kezemmel lenyúltam, és verni keztem neki. Hamar elsültünk, de ennyi elélvezés után már csak kevés geci jött a farkunkból...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 12194 alkalommal olvasták dpeti24 szextörténetét és 45 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szexképek

Nincs megjeleníthető szexkép...

Szexképek

Szextörténet témák