Szextörténetek Szexhírek

Csilla, avagy álmaim lánya végre az enyém (tini szex)

Tom szextörténete
Ez a történet arról szól, hogyan sikerült megfektetnem álmaim csaját Csillát, akivel azóta is együtt vagyok. Ez az első ilyen írásom, jó szórakozást!Az Én nevem Tamás. 17 éves kicsit mackós, jó kiállású, 18 cm-es farokkal rendelkező és állítólag egész jó vagyok a szexben. A suliba ahova járok egy évfolyammal lejjebb jár egy lány kit Csillának hívnak. Gyönyörű 16 éves, szökésbarna vállig érő haj, gyönyörű feszes popsi, istenien jó, tenyérbeillő mellek. A történet pár napja történt, mikor megkért kísérjem el Őt a suli fogorvosához. Miután azt letudtuk, elindultunk, én kikísértem a buszhoz, ám nem engedtem Őt felszállni, hanem karon ragadtam visszahúztam és megcsókoltam. Ő visszacsókolt. Finom volt, és lágy. Igazi profi. Heves csókolózásba kezdtünk és csak akkor hagytuk abba, miután elment a busza majd megszólalt:
- Tudod milyen régóta vártam erre? Menjünk fel hozzátok, mert magamban akarlak érezni. - mondta.
- Benne vagyok, úgyis nincs otthon senki. - mondtam majd gyorsan elfutottunk hozzám. / a buszpályaudvartól kb 250 méterre lakok/.
Mikor beértünk a házba, bezárkóztunk a szobámba ahol ismét elkezdtünk csókolózni, ezúttal sokkal vadabbul. Már az ágyon feküdtünk, és még mindig vadul csókolóztunk, majd egy idő után felült és elkezdett vetkőztetni. Letépte az ingemet és közben azt mondta: - Kívánlak, azt akarom, hogy dugj meg úgy mint még soha senki mást. - Ahogy ezt kimondta nekem se kellett több, azonnal elkezdtem lehúzni a pólóját, közben a nyakát csókolgattam s ő halk nyögésekkel reagált. Majd kikapcsoltam a gyönyörű, lila melltartóját és megláttam a szépséges melleit, amiket egyből masszírozni, és szívni, csókolgatni kezdtem. Itt elidőztem egy kicsit, majd elindultam lefelé. Finoman lehámoztam róla a farmer nadrágot, és megláttam a lila tangáját amit eléggé gyorsan lehúztam. A puncija gyönyörű látvány volt. Minimálisan szőrös, és már jó lucskos. Belenyaltam. Az íze édesebb volt mint a mézé, és semmihez sem hasonlítható egyszóval nagyon finom. Nyaltam-faltam mint egy őrült. Eltelt nagyjából 10 perc, mire bedugtam 2 ujjamat. Lassan aztán egyre gyorsabban ujjaztam, s egyre több ujjam járt már benne mire azt mondta, hogy most Ő akar engem kényeztetni. Így kicsit abbahagytam, majd ő hanyatt döntött és nyakamtól lefelé haladt. Gyorsabban csinálta mint én. Hamar eljutott a férfiasságomig ami már az egekben volt annyira állt. Először csak a makkot kezdte puszilgatni majd fokozatosan végignyalta az egészet míg bekapta. Lassan kezdte a szopás és pár pillanat múlva már szinte olyan vadul csinálta, mint aki talán már 1-2 hónapja nem is kapott faszt. /Később bevallotta, hogy már rég nem járt benne senki/. Abbahagyta a szopást, majd fölém guggolt, és óvatosan beleült a faszomba. Finoman elkezdett mozogni föl-le és egyre gyorsabban és gyorsabban csinálta, miközben sikítozott. Nagyon élvezetes volt ahogy a mellei is ugráltak. Aztán előrehajolt és megcsókolt. Miközben ugrált a farkamon, a melleit markolásztam s csókolóztunk. Jeleztem neki, hogy lassan itt a vég, mire ő felállt lefeküdt az ágyra, terpeszbe tette lábait. Én a lába közé térdeltem és rávertem. Életemben nem élveztem még ekkorát. Jutott mindenhová, a hasára, a mellére, az arcára is. A maradékot a punciján kentem szét. Ő elkente a teste többi részén. Melléfeküdtem és folytattuk a csókolózást. Az éjszakát nálam töltötte, ahol nemegyszer kielégitettük egymás vágyait. Vége.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 12691 alkalommal olvasták Tom szextörténetét és 62 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák