Szextörténetek Szexhírek

Zsuzsanna és az öregek (mature szex)

valcsi szextörténete
Az idosebb korosztály, rutinból már tudta, hogy hogyan kell egy ilyen kis fiatal fruskát igazi élvezetekhez juttatni. Így vesztette el szüzességét Zsuzsanna! A vének pedig azóta is lesnek ki az ablakon, várják, hogy újra feltunjön egy kisleány!Zsuzsanna az év végi bizonyítványosztás után hazafelé tartott, amikor egy idosebb bácsi megkérte, hogy segítsen neki hazavinni a bevásárlószatyrát, mert egy négyemeletes lakás legfelso emeletén lakik, és nincs neki senkije, aki segítene. Mivel az idos úr hasonlított az o nagyapjára ezért szívesen segített neki. Miközben mentek felfelé a lépcsokön beszélgettek az iskoláról, a szünidorol, és még sok egyébrol.
Amikor felértek a felsoszintre a bácsi odaadta a kulcsát Zsuzsikának, hogy nyissa ki az ajtót, hiszen o jól látja a zárat.
Zsuzsika ki is nyitotta az ajtót, de amint kitárult a lakás ajtaja, a bácsi egy hatalmasat taszított rajta. Olyan nagyot, hogy Zsuzsika beesett az ajtón. Az öregúr azon nyomban beugrott utána, és becsapta az ajtót maga mögött.
Zsuzsanna még fel sem tudott ocsúdni a történtekbol, amikor megjelent a másik szobából még ketto idos ember. Ezek bólogatva jöttek elo, és azonnal elkezdték tapogatni a kislányt. Zsuzsi nagyon megijedt, de a bácsik azt mondták, hogy ha kiabálni mer, akkor nagyon megverik és meg is fogják ölni. Így hát Zsuzsa hüppögve engedelmeskedve minden parancsnak, azt tette, amit kértek tole.
Az öregurak azonnal ráparancsoltak, hogy a bácsinak - akinek a szatyrát felhozta -, tolja le a nadrágját, és kezdjen el játszani a farkával. Ok pedig addig nézik az eseményeket. Zsuzsanna eloször nem akarta ezt a csúnya dolgot megtenni, de kapott egy akkora pofont, hogy azonnal végrehajtott mindent. Aztán azt kérték tole, hogy vegye be a szájába a lagymatag faszt. Undorodva, de megtette ezt is. Ahogy mozgatta, a férfi hímtagját a szájában, érezte, hogy az egyre erosebbé válik. Ezt érdekesnek találta, és már nem is undorodott annyira. Amikor az öregember nyüszíteni kezdett, akkor gyorsabban kezdte fejni kezével a szájában lévo faszt. A bácsi erosen elkezdte lökdösni a száját, és hirtelen meleg ragadós anyag lepte el Zsuzsika torkát. Hirtelen öklendezni kezdett, de a többi férfi ráüvöltött, hogy nyelje le, akkor nem esik bántódása. Fintorogva lenyelte a spermát, majd mikor törölgetni kezdte a száját, rájött, hogy ez nem is olyan rossz ízu.
Míg az öregúr a fotelban elaléltan dörzsölgette a még mindig nedvezo farkát, addig a másik két ember gyorsan levetkoztette Zsuzsannát, és újból fogdosni kezdte. Zsuzsa kicsit húzódzkodott, de az öregurak tapasztalt kezei megtették a hatásukat.
Zsuzsanna egyre jobban behevült. Aztán szépen engedelmes kislányként ismét szájába vette a játékszereket, már nem félt, nem undorodott, csak játszani akart, mert tetszett neki az élvezet. O is egyre jobban benedvesedett, s míg az egyik úrral foglalkozott, addig a másik simogatta ot. Zsuzsanna még sohasem volt senkivel úgy, ahogyan most a vénekkel. Még érintetlen volt, és sohasem gondolta volna, hogy pont ilyen öreg emberekkel lesz eloször életében. Nem érzett undort, és a hév annyira elkapta, hogy még az idos férfiakat is gyönyöru daliáknak érezte. Egyre csak fejte az "izomtesteket", és élvezte, ahogy a vének magja eláradt szájában. Nyelte az élteto nedut, s közben igazi nonek érezte magát. Idosebb barátnoitol már hallotta, hogy mik történtek velük a randiaikon, amikor kölykökkel randiztak, de tudta, hogy ilyen még egy barátnojével sem történt. Az idosebb korosztály, rutinból már tudta, hogy hogyan kell egy ilyen kis fiatal fruskát igazi élvezetekhez juttatni.
Így vesztette el szüzességét Zsuzsanna! A vének pedig azóta is lesnek ki az ablakon, várják, hogy újra feltunjön egy kisleány!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16799 alkalommal olvasták valcsi szextörténetét és 38 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák