Szextörténetek Szexhírek

Biszex kaland hármasban

Miranda szextörténete
A szexuális életünk nem átlagos a pasimmal, imádjuk a szexet együtt, de kellett még valami ami izgalmas, nem átlagos, újdonság. Muszáj volt kipróbálni milyen nyalakodni egy lánnyal. Na és persze milyen ketten szopni egy faszt!Sokat beszélgetünk szex közben is, fantáziálunk, elmeséljük az előző dugásainkat ami eszméletlen izgis. Így jött szóba hogy bevehetnénk egy lányt csak kipróbálni milyen lenne és volt is egy jelölt. Pasim exe.

Egy nap megbeszéltük, akkor ma csináljuk! Én otthon iszogattam, pornót néztem, ő elment a lányért, izgató volt a tudat is hogy útközben izgatja a lányt. Tudtam hogy itatja kicsit, hiszen ő sem volt még lánnyal, had lazuljon el a pinája. Hívott telón mindig és közvetített mi történik. Tudtam amikor elkezdte simogatni a punciját a kocsiban, bugyin keresztül izgatta a csiklóját, simogatta a cickóit, szóval oldotta a feszkót. Megérkeztek végre! Én miniben és kis felsőben vártam őket hiszen nyár volt, meleg este, szóval nedves puncival fogadtam pasimat és az exét. A lánynak szép nagy mellei voltak, egyből arra gondoltam hogy akarom látni ahogy a fasz csúszkál a cickói között! Ahogy gondoltam is, a lány gátlásos volt még kicsit, ezért egyből lefektettem az ágyra, szétnyitottam a lábait (ő is miniben volt) oda térdeltem és simogatni kezdtem a punciját ami jó forró volt.

Beszéltem hozzá:
- Jól ki foglak nyalni! Akarod?
- Igen akarom.- mondta. Nem tudom miért, de nekem nem volt igazán furcsa ez a szitu, pedig soha ez előtt nem csináltam ilyet, de tudtam mit akarok. Elkezdtem vetkőztetni a lányt, nyaltam a cicijét, markoltam, és már a punciját simogattam finoman a másik kezem hüvelyk ujjával ami nagyon lucskos volt. Közben pasim csak nézett minket, aztán levetkőztetett engem, így én is meztelen lettem. Ott feküdt a lány előttem széttárt pinával és én végre azt csináltam vele amit akartam! Széthúztam a húsos pináját, csillogott a nedvességtől, a pöcke nagyon duzzadt volt, oda hajoltam és finoman végig nyaltam a csiklóját, felsóhajtott, nekem is nagyon tetszett a dolog. Elkezdtem nyalni rendesen a felizgult pinát, szoptam, nyaltam a duzzadt pöckét, nyelvemmel simogattam a tátogó lucskos lyukát és néha kicsit bele is dugtam az ujjamat. Roli, a barátom nagyon élvezte a dolgot, a farka csak úgy meredt felénk, szép nagy, vastag fasza van.
-Gyere szopni-mondtam a lánynak. Feltérdeltünk az ágyon, Roli állt előttünk és mi elkezdtük egyszerre nyalni, szopkodni a faszt, ahhh, de jó volt! Alig fért be a szánkba, úgy meg duzzadt a kalapja, imádtam látni ahogy egy másik lány szopja a faszát, megfogta a haját és baszta a száját, szét folyt a pinám a látványtól, baszni akartam és látni mindent!!
-Feküdj le. -vezényeltem a lánynak. Lefeküdt hanyatt és én szétnyitottam a lábait, széthúztam a pináját, odahúztam Rolit, közben a lány szája fölé térdeltem, tudta a dolgát mert egyből elkezdte nyalni a kiéhezett pinámat. Szóval fogtam Roli kőkemény faszát és dörzsölni kezdtem a kis kurva beizgult vagináját mozgatta a picsáját hiszen nagyon kellet már neki a fasz, hát oda raktam a lucskos lyukához a kalapot és mondtam a pasimnak -Dugd be neki a faszt! És ő benyomta végre a vastag faszát a pinába, ahhhh de jó volt látni! A kis kurva felnyögött, de én is hiszen nagyon izgató volt ez számomra. Roli fasza lassan járt a nedves pinában, amit én közelről néztem, aztán elkezdtem nyalni a pöckét, amitől még jobban élvezte a lány a dugást, rángatózott a pöcke a nyelvem alatt, pasim is zihált egyre jobban és én is éreztem hogy közel az orgazmus. Csúszkál a fasz a lucskos pinában, ki-be egyre gyorsabban, én baszom a a csaj száját, nyalja a lyukamat, dugdossa fel a nyelvét, szinte egyszerre élveztünk el. Eszelősen jó élmény volt és nem az utolsó. ;)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 12329 alkalommal olvasták Miranda szextörténetét és 65 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák