Szextörténetek Szexhírek

Pornó történet egy jó kurváról, Dior-ról

kan szextörténete
Felkerestem egy csajt, többször csináltam már ilyet. Nem tudom megunni. Szeretem egy egy kezes mellű pinákat és a két kezes mellű pinákat is.Telefonáltam Diornak.
- Szia,mehetek hozzád?
- Szia,mikor szeretnél jönni?Elmondjam az extrákat?
Tudatosult bennem,hogymost már biztos meg fogom b*szni Diort.
-Egy óra múlva megyek , elég lesz ha az alapot elmondod.-válaszoltam.
Nagyon,kedves,aranyos nő.Egyáltalán semmi fölényeskedő nagy képűség nem volt a hangjában.
A megbeszélt idő pont előtt hívtam újra.Ő közölte velem ,hogy későbbre várt,de semmi baj,5 perc és vissza hív, és akkor elmeséli a lépcsőház számát.Nem azért hívtam előbb mert olyan kanos voltam.Rövidesen vissza hívott és mesélt.

Ott álltam a ház előtt,megnyomtam a kapu csengőt, beléptem az ajtón, fel a lépcsőn,nyílt a lakás ajtaja ,beléptem.
Full extrás nagy mellű nő fogadott fekete színű combfix harisnyában, és magas sarkú cipőben,mosolygott és nyújtotta a kezét.Kezet fogtunk.

-Dior vagyok mondta.
-Péter-válaszoltam.Majd leraktam a táskám az előszobába, figyelmezettet,hogy az nem jó ötlet mert van egy kolléganője akinél vendég van.Ebből mármint a kolléganőből és a vendégéből semmit nem vettem észre.
Lakásban egy füstölgő működött kellemes illatot árasztva,levettem a cipőm és a zoknim,majd indultam Dior után a háló szobába,ott volt egy ágy rajta tiszta fehér lepedő.
-Vetkőzz le,nyugodtan.mondta a csaj.
-Tessék,kiszámoltam az ajándékokat-mondtam és átnyújtottam neki.

Hamar levetkőztem a faszom sajnos még fél merev állapotban sem volt.Jól lehet volna Dior előtt az álló faszom,jobbra balra billegetni.De sajnos lekonyult farokkal álltam,ezért szokásomtól eltérően a tiszta törülközőt a faszom elé raktam,ne lássa milyen pici.Egyébként imádom mutogatni a faszom.
-Vigyázz a kádban,mert fertőtlenítve van és csúszik-mondta ,mikor kinyitotta fürdő szoba ajtaját.
Hamar beállítottam a hőmérsékletet és lezuhanyoztam,meg törülköztem és a tükör előtt állva nagy lélegzetekkel húzkodtam a faszom.Hátha hajlandó lesz fel állni.Másfél percen keresztül csináltam ezt,mikor abba hagytam láttam,hogy a fürdőszoba ajtaja egy ujjnyira nyitva van.Így Dior láthatta amit csinálok.És látta is ,hisz közvetlenül az ajtó előtt állt.

Feküdt a full extrás nagy mellű csaj az ágyon.
-Lefekszel mellém?-kérdezte kedvesen.
-Igen-mondtam ,és a jobb kezemmel,rögtön Dior jobb csöcse után kaptam és behunyt szemmel élveztem a tapintását.
A hátamon feküdtem,Dior a melleivel masszírozta a faszom és a mellkasom puszilgatta. Én mikor hozzá fértem a csöcseit tapogattam.A csaj türelmes tevékenységének köszönhetően elkezdett fel állni a faszom.Kemény melleivel igazán nagyszerűen masszírozta a farkam és nagyon közel jött hozzám.Végig nyalta a mellkasom,a mellbimbóim csókolta.A csöcseit éreztem,ahogy hozzám értek.Azok a nagy csöcsök.Feküdtem és jött a csaj felém,a faszomtól indult először a farkam masszírozta a kemény melleivel,életre is kelt,majd meglepően gyorsan lehúzta a faszkalapomról a bőrt,szintén a csöcseivel.Majd következett a mellkasom,csókolta éreztette a ciciket,hozzám nyomta őket.Én a két kezemmel kaptam utánuk.
A mellkasom megérintette a nagy formás csöcseivel.Hosszú egyenes szálú fekete haja illatos volt.Csókolta többször a hasam,és közben jött felém. Imádtam a fekete combfixes harisnyába bújtatott combjait.Csókolta a testem ,a haja a mellemhez ért.A csöcseivel masszírozta a faszom.k*rva jó volt.Imádtam az ajkai érintését,imádtam,hogy stílusosan állítja fel a faszom,hogy ad valamit nekem.Nem fasz rángató,mint sokan mások,akik csak lesik,mikor sülök el.
Imádtam,hogy érezhettem ahogy a csöcsei a mellemhez érnek,ahogy vándorolnak a mellei rajtam, mert jött közelebb hozzám.Ott voltak a csöcsei előttem,éreztem őket a tenyeremmel.

Stílusos fasz állítás!
Stílusos fasz állítás.Az biztos!

kib*szott kolléga női ezt kézzel oldják meg,közben félre néznek,mert kibaszottul unják.
Dior rám nézett,türelmes volt.Jó helyre jöttem.Éreztem az ajkai érintését,a csöcseit.A gyönyörű mell bimbóit.Mindenét.Ahogy ott volt,rutinosan,lágyan.

Csókolta mellkasom,úgy ítélte meg már elég kemény a faszom,egy pillanat alatt felhúzta a gumit és már a szájában is volt a faszom.szopatás közben végig a csöcseit tapogattam.Hisz a nagy melleit jöttem meglátogatni.A tökéletes formás bombasztikus nagy csöcsöket.Szivta a faszom,és lehunyt szemmel élveztem,a szopatás és a csöcs tapizást.Csak feküdtem az ágyon.Mikor nem volt a szájában a faszom akkor is nyitva volt a szája,és folyt belőle kevés nyál vissza a kalapomra,mintha a gecim lett volna.Igazán stílusos

Kb,8 perc sz*pás után,Dior lassan ráült a faszomra,lovagló pózban.Nagyon lassan ráérősen igazította be a faszom a lyukába.Lovagolt a farkamon,és közben a combfix harisnyás gyögyörű formás lábait simogattam,és néztem.
Miközben lovagolt arra gondoltam,talán jobb is hogy nem áló f*sszal érkeztem,hisz akkor már fröcsögne a gecim
Mozgott a csaj a faszomon.És tényleg nagyon,nagyon ráérősen igazította be a lyukába.
Nem sietett ő sehova.Itt a félóra valóban félóra.A jobb lábát felhúzta,fel faltam a szemeimmel a combfixes hosszú combjait.
Mosolyogva lovagolt,extra jó csöcsei mozogtak.Ráérősen mozgott.k*rva jó volt,Ország egyik legjobb nője lovagol a faszomon,és ráérősen.

Lehunytam a szemeim,a csöcseit éreztem a tenyeremben.Néztem a fekete hosszú haját,a k*rva nagy csöcsei,a combfixes,combjait és az illatosító gyertya füstjét szívtam be.
Elképesztő érzések.az ország egyik legjobb nőjével baszhatok.imádom a harisnyás női lábakat,simogattam az extra jó combokat.
Nagyon élveztem a közelségét,ő egy tökéletes sex partner,Mosolygott,nyögött,nézett rám. A faszomon lassan lágyan mozgott.Kellemes érzésekel ajándékozott meg a hüvelye.

-Előröl szeretném,-mondtam-majd rögtön hozzá tettem vagy hátulról.
Dior,négy kézlábra ereszkedett és már be is igazította a faszom a lyukába.Kellemesen szűk volt a pinája.Igazán jó volt vele élni.

Imádtam,néztem a csoda szép tetkóit a hátán,néha a szünetet tartottam a baszásban,akkor a csöcseit tapogattam.és élveztem amiért jöttem,két kézzel markoltam a formás popsiját és vertem a faszom.Lassan középtempóban,és örültem.Kibaszotul örültem,hogy megbaszhatom Diort.
Sok nőt basztam már hátulról,de ilyen extra nagy mellű pina,mindig nagy ünnep nap.
Vertem a faszom továbbra is közép tempóban,van mit fogni ezen a csajon,tökéletes,nem vézna és egyáltalán nem molett.Ő egy tökéletes sex partner.

Betoltam a faszom a hüvelybe,közben két kézzel markoltam az extra formás popsiját.Néztem a hátát és az egyenes szálú fekete,gyönyörű hosszú haját.Betoltam a faszom tökig és húztam kifelé,a párzó mozdulatok,nagy szerű volt b*szni.Mozgattam a csípőm előre,betoltam a faszom tökig,arra gondoltam az aktuális k*rva igazán jó,ahogy elnéztem a gyönyörű testét.Kifelé húztam a faszom,de mielőtt a kalapom elhagyta volna a jó meleg hüvelyt ,már toltam is befelé.k*rva jó dolog b*szni.
Megálltam a baszással,kicsit előre hajoltam,hogy érezhessem a tenyeremmel a csöcsét.Kemény volt,sokáig akartam érezni,majd újra basztam.b*szni akartam.

-Előröl-fejezném be közöltem
-Dior-mosolygott és megfordult,felfaltam a tekintetemmel a fazonra igazított pináját,a picit kitágult frissen b*szott lyukát.
Berakta a faszom ráfeküdtem
Dior a csöcseit fogta,először a jobbat rakta számba,szívtam a mellbimbóját,nyaltam az egész csöcsét.majd a nyitott számon keresztül a mellére folyt a nyálam,felnyaltam.Újra közép tempóban vertem a faszom,majd a bal csöcsét rakta a számba.Azt is szívtam.

k*rva jó érzésekkel vertem a faszom,Dior cica végig a szemebe nézet,ha megszólaltam volna biztos,hogy beszélgetett volna velem.Mikor éreztem,hogy elindult a g*ci a faszomból,még közelebb hajoltam hozzá a jobb tenyerembe vettem a fejét és közelről szerelmesen bele engedtem a gecim.Akkor valóban közel kerültünk egymáshoz,egy múló pillanat erejéig.

Basztam ő nézet rám.A szemeimbe!Én a csöcseit néztem,szívtam a mell bimbóját ahogy a számba adta a kezével a jobb,majd a bal csöcsét.A hatalmas méretű csöcseit.Szívtam és össze nyálaztam a csöcseit.Nyálaztam az egész mellét,mindkettőt.Gyorsult a mozgásom,keményebben vertem a faszom.Éreztem,hogy elindult a gecim a tökömből.Egész közel hajoltam hozzá.A tenyerembe fogta a fejét,hajának érintése gyönyörűségesen jó volt.Éreztem az illatát és,hogy fröcsög a gecim.

Még egy utolsó csöcs érintés ,talán a faszom is rángatott még egyet,és leszálltam a csajról.Ott álltam az ágy mellett,fél merev f*sszal,Dior,popsi törlő kendővel lehúzta a faszomról a gumit,de előtte megnézte mennyi gecit fröcsögtettem ki.
Lágyan törölgette a farkam.
Hamar öltöztem fel.Ő meztelen maradt,kellemes volt egy meztelen full extrás pina társasága,akit nem rég basztam meg.

-Te.egy csajhoz,csak egyszer jársz-közölte velem Dior
Tudott rólam ezt, azt hisz cseteltünk már.
-Szoktam veled csetelni -mondtam-majd hozzá tettem sajnos ciki a nick nevem
-Nem hiszem,hogy meg lehet változtatni,miért ez a nevet választottad?-kérdezte Dior
-Addig,hogy kan jó,de a király már nem igazán jó.-válaszoltam
-Tudod mindig az új kurvák kellenek,a változatoságot szeretem. Veled kivételt teszek,vissza jövök hozzád.Lett egy állandó vendéged.

Diort sokszor akarom.

Nem csodálkozott a bejelentésemen,hogy én vagyok a kankirály,hisz látta már a fényképem
Előttem ment ki a szobából magas sarkú cipőben a formás popsija ringott,és kemény is volt. Kellemes látvány .Előszobában puszit kért tőlem. Az extra jó csöcsös combfixes ,meztelen nő,aki ráadásul még magas sarkú cipőben is volt.
-Kinézek nem e jön valaki? -mondta a csaj-nehogy meglássanak
Dior csöcseit akarom újra és a kedvességét amivel fogadott.És a türelmét.

És,hogy a formás csöcseivel lehúzta a faszkalapomról a bőrt.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8520 alkalommal olvasták kan szextörténetét és 21 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák