Szextörténetek Szexhírek

Győr, a találkozások városa (pisi szex, perverz szex)

kan szextörténete
Ez egy folytatásos történet. Szerepelnek benne nők és férfiak. Néhány multi dimenzionális lény is bekavar.Száraz fa levelet fújt a hideg északi szél az Eötvös utcában Győrben. Fiatal férfi és a szintén fiatal húszas as éveiben járó barátnője, kézen fogva sétáltak . A nő piros színű testhez álló miniszoknyában volt, mély dekoltázsal, tű sarkú cipőjével kihangsúlyozta a formás, szemre való lábait. A férfi, farmer nadrágban és kabátban volt. A csaj elengedte a férfi kezét, és picit előre futott.

- Készítek rólad egy képet -mondta,

Elővette a váll táskájából a telefont, és fel emelte a szeméhez , hogy lássa benne a párját. Egy fiatal fiút látott, picit szédelegve közelített felé, elhanyagolt volt a ruházata, hajléktalanak tűnt. A nő, kerek szemekkel, nézte, a telefonon keresztül.

- Tamás, hol vagy?-Üvöltötte a fiatal nő.

Tamás, feküdt egy szürke színű ágyon, meztelenül. Egy fiatal hölgy, a fejéhez hajolt, érezte,hogy a férfi nyugodtan lélegzik. Megfogta férfi nemi szervét, és oda hajolva hozzá bevette a szájába, át szellemült arccal szívni kezdte.
egy másik nő is megjelent. Egy vékony hajlékony csövet tartott a kezében, bedugta a férfi egyik orr lyukába és tolta befelé. A kint lévő végét egy monitorba dugta . A monitoron szám sorok jelentek meg.

Nézték mind a ketten.

A férfi felhördült
-Kurvára élvezem.- mondta, majd hozzá tette -Tudod, mit akarok, kurvázni a föld nevű bolygón.

Eötvös utcában egy vörös miniszoknyás nő sétált átkarolta a párját. A férfi hirtelen megállt.
-Térdelj le elém és szopj le-mondta nőnek
-Tessék?-kérdezte csodálkozva a nő, és mosolygott .

A férfi hangosan élvezett el.
A nő lenyelte az összes gecit, és fel állt, tovább mentek.
Nem szóltak egymáshoz. a férfi fogta a nő kezét, és maga elé nézett.
Másnap a nőt egy árok parton találták meg holtan.
A férfi belépett a csajhoz, ráfeküdt,

- Újra át akarom élni az élményt cicám-mondta, és újra letépte a csajról a melltartót, majd újra.

Újra át akarom élni, újra pisilj a számba.

Beléd akarok élvezni, még egyszer. Át szellemült a férfi arca, miközben köpködött a fasza.
-Ki akarom nyalni a gecim a lyukadból,

Mélyen be dugta a nyelvét a hüvelybe.

Jó ízűen lenyelte a saját gecijét
-Voltál már másik dimenzióban? Én elvihetlek.

Tele vertem a picsáját, majd kinyaltam a saját gecim, vegyült bele némi büdös szar is. nem volt kellemes íze, viszont imádtam. Dimenzió váltáskor, el fröcsent a faszom. Kurvára élveztem. Van egy gép rá van szerelve a büdös faszomra, állandó ingert ad a nemi szervemnek, félóránként fröcsög a gecim. Egy tartályban gyűlik az anyag össze, pár óránként megiszom. De sajnos egyre kevesebb a tej benne. Napi negyed liter geci, jön össze .

Bedugtam a szaros picsájába a faszom. Megfogtam a csöcseit. Úgy indultunk útra, az átjárónál, engedtem bele egy adag gecit, Melltartóját meg ettem, levettem a szaros alsó gatyám, és rá parancsoltam, hogy egye meg. Kurvára nem akarta. Ráadásul bele fostam. Ettem lekvárt, őszi barackkal. Ittam sok sört. Bele hugyoztam a szájába. De legjobban az átkelésnél sikított, mikor át mentünk a másik dimenzióba. Össze szarta magát a félelemtől. Sötét alagútban mentünk. Lett volna egyszerűbb módja is az átkelésnek. De azt akartam,hogy szarjon jó büdöset. Attól szagtól fel áll a faszom. Nem akarok ebből a testből kijönni.

Kurva nagy fasza van. Tudod, hogy miért jó, a nagy fasz? Én, tudom már. Megalomán vagyok. Basztam kutyákat, basztam macskákat. Basztam Nőket, férfiakat. Egem is megbasztak, egy pillanat erejéig. a picsámba toltak egy műfaszt.

Ott voltam a szobában, az ágyon basztam a nő száját. Aztán bele dugtam a nyelvem a konnektorba, ki gyulladt a hajam. A lángok át terjedtek a függönyre. Semmit sem láttam a füstben. De a nőt erősen tartottam, vertem a picsájába a faszom közép tempóban, úgy akartam időzíteni a fröcsögésem,hogy a ház össze dőlése pillanatában kerüljünk át a másik dimenzióba. Vertem gyorsabban a faszom, nagy reccsenést halottam, elviselhetetlen hőséget éreztem.
a következő pillanatban egy hídon álltunk, végig néztem magamon, és a nőt is szemügyre vettem. monoton hangon morgott csukott szemmel.

Megeredt az eső, éreztem az eső cseppeket a bőrömön, arra kellet gondolnom, hogy a nő nem fogja tudni,hogy egy másik dimenzióban éli tovább az életét, hisz ott minden ugyan olyan , mint abban a dimenzióban ahol volt. mi értelme van kettő tökéletesen meg egyező világnak?

-Végtelen számú dimenzió van, így az egybe esések törvényszerűek.-mondta egy forralt bor ízű hang. És nagyot köpött maga elé.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5035 alkalommal olvasták kan szextörténetét és 5 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák