Szextörténetek Szexhírek

Első este (faszverés)

sexmaniac szextörténete
Évával egy iskolába jártunk. Levelező tagozat volt, így nem minden nap találkoztunk. Lassan alakult ki köztünk az első lépés, bár a vonzalom már az első pillanatban jelentkezett.Éva kb 160 cm magas, pici cicivel, de szélesebb csípővel rendelkezett, combjai is vastagabbak voltak, de nem túlságosan. De az arca... Hihetetlen gyönyörű volt az arca, olyan bájosan fiatalka, szinte kislányos. Kis pufi pofi, hatalmas gesztenyebarna szemek, kis vékony ajkak. Ártatlan tekintet, tudod, az a megrontani való kislány... Sokat beszélgettünk, így tudtam, hogy pár hónapja lett vége egy hosszú kapcsolatának. Azt is elmondta, hogy hiányzik neki a szex is, mert azért otthon maszturbálgat ha már nagyon nem bírja, de akárkivel nem feküdne le. Nem olyan lány. Úgyhogy Velem is tartotta azért a távolságot ezen a téren, bár majd minden nap beszéltünk.

Az órák végén rendre a közeli kocsmában zártuk a napot, ahol feszültség levezetésként megittunk pár sört. Mindig voltunk vagy 8-10-en, így fel sem tűnt senkinek, hogy rövid időn belül rendszeresen egymás mellett ültünk le. Én először csak mintha véletlen lenne az asztal alatt a kezemet a combjához érintettem, és mivel nem zavarta, nem reagált rá, meg is fogtam, meg is simogattam.

Térdétől egészen combtőig. Tetszett neki. Tényleg vastagabb combjai voltak, de érezhetően kemények. Egyre jobba élvezte ezeket a simogatásokat, mert ő is megfogta az én lábamat, simogatta, rajta tartotta a kezét. Beszélgetések végén mindig visszakísértem a kollégiumhoz, és sokat csókolóztunk. Többet nem engedett, sőt, a kezem sem kalandozhatott, mert eltolta, ha megpróbáltam.
Aztán történt egyszer, hogy egy ilyen simogatás közben a lábait kicsit jobban szétnyitotta. meg is lepődtem, de tudtam hogy mit szeretne, így nadrágon keresztül izgatni kezdtem a puncusát. Nagyon tetszett neki, mert az átlagosnál jobban nevetgélt, és jobban ki is pirult. Közben ő is megtalálta farkam, rátette a kezét, simogatta óvatosan, hogy a többiek nehogy észre vegyenek bármit is.
Már alig vártam, hogy induljunk, mert nagyon kívántam, és éreztem, hogy most megtört a jég. Végre elindult mindenki hazafele. Megkért, hogy ne a megszokott úton, hanem másfele menjünk a kollégiumhoz, mert mindig is meg akarta nézni a másik utat. Rövid idő után egy parkhoz értünk. Nem volt nagy, de sötét és nyugalmas volt. Leültünk egy padra, és azonnal csókolózni kezdtünk. Én már nem bírtam magammal, és azonnal izgatni kezdtem punciját. Nadrágot meglazítottam, annyira, hogy be tudjak nyúlni hozzá. Isteni kopaszra borotvált, csupasz, húsos puncija volt, ami már annyira nedves volt, hogy a nadrágon kezdett átütni nedve. Folyamatosan csókolóztunk, én pedig a csiklóját izgattam. Majd egy és két ujjamat csúsztattam be neki. Hatalmasat sóhajtott. ujjaztam. Elkezdte csípőjét előre hátra mozgatni, és a nyelvemet is szívta. Egyszer csak sűrűbben vette a levegőt, csípőjét teljesen kezemhez tolta, és élvezett. Elélvezett. Csodálatos volt az arca.

Picit pihent, majd kis kezeivel övemet kapcsolta ki, kigombolta nadrágom, és elővette farkamat. mindkét kezét benyálazta, majd apró húsos ujjaival körbefogta vesszőm.

Egyik kezével húzgálta a bőrt, másikkal a golyóimat, zacsit markolászta, izgatta. Így játszott vele. Hol erősebben, hol gyengébben, hol csak a tövét masszírozta, hol a makkot. Kértem, hogy vegye a szájába, de azt mondta hogy először nem fogja, így szeretné befejezni. Fantasztikus volt. Puha ujjai meg meg szorították, farkam, és a golyóimat is óvatosan izgatta. Jeleztem nem kell sok, ezért gyorsított és szorított rajta. Vadabbul csókolt, keze fel -le járt, míg a másik tenyerébe, markába élveztem. hosszan, és nem hagyta abba, egészen addig izgatta, mozgatta a kezét, míg vesszőm el nem ernyedt.

Zsebkendővel megtisztogatta magát, és még ott maradtunk a padon. Csókolóztunk, hozzám bújt. Mellkasomon pihentette fejét. Éreztem, most elindult köztünk az, amire vártam. Visszakísértem a kollégiumhoz, hosszú csók, és eljöttem.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 11034 alkalommal olvasták sexmaniac szextörténetét és 43 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák