Szextörténetek Szexhírek

Bekaptam a faszt (biszex kaland)

Noname szextörténete
Én egy 28 éves fiú vagyok, világéletemben az idősebb nők tetszettek. Nemrég egy 50-55 év körüli házaspár költözött az alattunk lévő lakásba.Én egy 28 éves fiú vagyok, világéletemben az idősebb nők tetszettek. Nemrég egy 50-55 év körüli házaspár költözött az alattunk lévő lakásba. Mind a ketten magas, vékony testalkatúak. Egyik éjszaka a nő belopózott az álmomba. Onnantól kezdve kerestem az alkalmat, hogy összefuthassak vele a lépcsőházban. Kifigyeltem, hogy reggelente futni járnak. A nő fekete latex nadrágban szokott futni. Amin keresztül a formás kis segge teljesen kirajzolódik. Volt egy piros testhez simuló nadrágja is, amikor az volt rajta és szembe találkoztunk le nem tudtam venni a szemem a pinájáról, melybe teljesen bevágott a szűk nadrág. Egyik nyári délután előttem ért a lépcsőházba egy lépcsőhossznyi előnye volt. Automatikusan a seggére fókuszáltam, ekkor a lépcsőházi ablakon bevilágító fény szinte akadálytalanul szűrődött át a vékony nyári ruháján, mintha teljesen meztelen lett volna. Az izmos hosszú combjai, a mintás bugyikája, soha nem fogom elfelejteni azt a látványt. Mire felértem a lakásba teljesen merev lett a faszom. Bár elég kis melle volt, hosszú izmos lábaival tökélets alakú volt.
Aztán teltek napok, amikor összetalálkoztunk köszöntünk egymásnak. Egy idő után olyan érzésem lett, hogy ő is a tekintetével végigmér engem. És kacérkodik velem. Találkozásaink alkalmával egyre hosszabb ideig akadt össze a tekintetünk.
Egyik nap, miután üdvözöltük egymást váratlanul megszólított.
-Miért érzem azt, hogy olyan forró a levegő most a lépcsőházban? – kérdezte.
-Nem én tehetek róla. – válaszoltam, bár ettől bárgyúbb dolgot nehéz lett volna mondani.
-Én úgy érzem, hogy a szemével minden egyes alkalommal levetkőztet - folytatta.
-Rendben, elismerem, mentségemre legyen mondva, hogy az olyan nők az eseteim mint maga, egyszerűen magácskától szexisebb nőt el sem tudok képzelni. – válaszoltam
-Ne beszéljen, az utca tele van fiatal, csinos lányokkal és én legalább tíz évvel idősebb vagyok magától. – a mondat végén egy kacér mosoly jelent meg az arcán. – és ne feledkezzen meg róla, hogy férjem is van.
-Az ilyen típusú nők az eseteim és kész.
-Ha jól értem szexelni akar egy férjes asszonnyal? Nem tartja ezt veszélyes játéknak?
-Most már benne vagyunk, nem hátrálhatok meg.
-Jó, este 8 után halkan kopogjon be az ajtókon és utána meg látja, hogy mit érdemelknek a vakmerő férfiak.
Majd a szemével csábosan pillantott egyet és elment. Azt hittem, hogy ott helyben elélvezek.
Pontban nyolckor bezártam a lakásom ajtaját és lelopóztam az alsó szomszédunk ajtajához, halkan bekopogtam. Kinyílt az ajtó és Annácska drága állt az ajtóban.
-Most még visszafordulhat. – mondta köszönés helyett.
-Eszemben sincs. – és beléptem.
Egy szürke elnyúlt melegítő alsó volt rajta és egy sötét póló. Nem volt rajta melltartó a mellbimbói majd át szúrták a kopott vásznat.
Na, gondoltam helyben vagyunk, mind a ketten alaposan be vagyunk izgulva. Eközben beinvitált a szobába.
-Itt foglalj helyet – mutatott az ágy előtt a padlóra. – játszunk egy kis játékot.
Leültem az ágy széléhez, ő megfogta a kezeimet és a hátam mögött egy villámgyors mozdulattal az ágy lábához bilincselte. Fel sem fogtam mi történt.
-Én figyelmeztettelek – súgta a fülembe, majd kiáltott egyet. - Készen vagyunk, gyere be András.
És bejött András, a férje teljesen meztelenül. Elém lépett.
-Szóval te ma azért jöttél ide, hogy basszál! Basszál a feleségemmel? Szerinted ezt el kéne tűrnöm? Nem szokták az ilyet eltűrni. De mivel baszni akartál, hát megkapod csak éppen velem fogsz baszni és szétkúrom a seggedet.
-Jaj, csak azt ne basszál seggbe. Elmegyek és bocsánatot kérek – közben Annára néztem esedekelve. Egy pillanat alatt felmértem, hogy ezek nem viccelnek és a bilincs miatt teljesen ki vagyok szolgáltatva, védekezés képtelen.
-Én fogok elmenni és tele töltöm gecivel a szaros segged.
-Ne basszál meg!
-Tudod mit – szólalt meg Anna – szerintem, ha nem akar baszni, akkor szoposad meg. –mondta lelkesen
-Nyist ki a szád –Andrásnak ellentmondást nem tűrő volt a hangja.
-Csináld, mert nagyon megjárod ezzel egy időmbe a körmével belecsípett a mellbimbóba hosszan.
Könnyszökött a szemembe a fájdalomtól. A nő addig tartotta a mellbimbómat a körmei között amíg undorodva ki nem nyitottam a számat. András két kézzel megfogta a fejemet és szép lassan elkezdte a számat baszni. Anna abba hagyta a csípést és a száját teljesen a fülemhez nyomta és elkezdett lihegni. András folyamatosan baszta a számat, a fasza elérte a teljes merevséget. Semmi íze nem volt de baromi megalázó volt. Na, én jól rábasztam arra, hogy a farkam vezérelt. Anna abba hagyta a fülembe történő lihegést és most 5 cm távolságból azt nézte, hogy a férje fasza eltűnik a számban, majd ismét előbújik, közben halkan kéjesen kuncogott. Egyszer csak megállt a fasz mozgása a számban, majd lüktetve elkezdett a geci ömleni a számba. Reflexszerűen próbáltam kitolni a nyelvemmel András faszát számból, de ő pont erre számított és két kezével erősen megtartotta a fejemet. A nyelvemmel próbáltam legalább az ondót ki tolni a szájüregemből, de ezzel azt értem el, hogy a makkját kezdtem el nyalogatni.
-Ez az jól csinálod bébi – mondta gúnyosan.
Az utolsó csepp geci is elhagyta a faszát, amikor kivette a számból. Próbáltam köpni egyet, de a mellbimbómba ismét belehasított a fájdalom.
-Lenyeled a férjem drága gecijét az utolsó cseppig – mondta Anna majd a szám széléről a mutató ujjával visszatolta a gecit a számba. És mielőtt ugrálnál jusson eszedbe, hogy videóra vettünk a kis mutatványodat…
Azóta kétszer találkoztam Annával a lépcsőházban. Első alkalommal köszönés helyett a mutatóujját a szájába vette és elkezdte szopni és közben mosolygott. Másodszor az ujjával egy olyan mozdulatot csinált, mint amikor a számból kicsorduló spermát visszatolta a számba és persze akkor is mosolygott.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 17184 alkalommal olvasták Noname szextörténetét és 54 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák