Szextörténetek Szexhírek

Érzéki szex a mezőn

Aron szextörténete
Volt egy szomszéd lány , akibe szerelmes voltam ( vagyok) , a neve most legyen Zsófi. Egy ideig sikertelenül próbálkoztam nála , míg végül sikerült meghódítanom.Szóval forró nyári nap volt , pont mint a többi. Egy vidéki városban laktam a szüleimmel. Mivel a város egy elkülönített részében laktunk, egy kis falu szerű közösség alakult ki. Mindenki ismert mindenkit , mindenki tudott mindenkiről mindent.. A városrêsz tele volt gyümölcsössel, ahova Zsófi elment gyümölcsöt szedni , majd hallottam ahogy odatelefonált az édesanyjának , hogy menjen segiteni elcipelni a sok leszedett almát. Azt mellé kell tennem hogy Zsófi is , és az anyukája is elég alacsonyak , kb. 155 cm magasak, ennél fogva a mostani anyósom átjött szólni , és mondta hova , meg miert kell menni.
Lenyeg a lenyeg, odamentem , Zsófi nagyon meglepodott h en mentem segitsegere. Mondtam h adja a táskát és szálljon be a kocsiba.
Először ellenkezett, majd lehajolt a táskájáért, ekkor előbukkan mini szoknyája alol kopasz pinája.
Nagyon felizgultam , majd azt mondtam neki mikor felállt, h valami kiesett a táskájából, ekkor visszahajolt, én pedig ujra szemetvethettem gyönyörű puncijára.
Majd mikor masodszor hajolt le nem birtam uralkodni magamon, es benyultam a szoknyaja ala, es megerintettem a pináját.
Ekkor Zsofi egesz testeben megremegett, es szivesebben pofán vágott volna , de ehelyett még jobban behajolt előttem , es en lehajoltam hozzá, es megpusziltam a fenekét, majd kicsit odébb érve a nyelvemmel izgatni kezdtem a csiklóját.A farkam ekkor már kőkemény volt. Mikozben kéjesen nyaltam hamvas punciját, addig ő azt mondta ha nem dugom meg , akkor megőrül.!
Nem haboztam , felálltam , magam felé forditottam majd megcsókoltam, és levettem róla lenge póloját, majd a melltartó is lekerült rola.
előbukkantak gyönyöru, kozepes meretű mellei. En kozben lejjebb csusszantam , es a melleit csokolgattam es markoltam.. :) majd kicsit lejjebb erve letoltam a szoknyáját, és utána ő következett. Lekapta a polom , majd a nadrágom . Aztán a boxeron keresztul ramarkolt a már szétrobbani vágyó duzzadt farkam.
Letolta a gatyám majd lassan csokolgatni , nyalogagni kezdte a szerszámom.
Szájába vette és egyre gyorsabban szopni kezdett.
Mikor befejezte, rádöntottrm a kocsi motorháztetőjére , és hátulról betettem a farkam a szűk pinájába. Eszméletlen jó volt , több pozt is kipróbáltunk majd szinte egyszerre elelveztunk. Azota boldogok vagyunk most már 4 hónapja! :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7185 alkalommal olvasták Aron szextörténetét és 28 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák